dubo123 05.09.07, 18:23 Mam problem ze ściągnięciem schematów ,nie otwierają się.Czy też macie podobny dylemat?Wcześniej było normalnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariawalentyna Re: Albumy picasa 05.09.07, 18:47 Nie mam problemów. Wszystko się otwiera Odpowiedz Link
szczesliwka Re: Albumy picasa 06.09.07, 13:18 Coś mogło spowodować,że np. obrazek nie ściągnął się w całości. Skasuj i spróbuj ściągnąc jeszcze raz.Jeśli to nie pomaga to otwórz w pełnej rozdzielczości (LUPKA po prawej nad obrazkiem) i "Zapamiętaj jako..."/"Save as..." Odpowiedz Link
emago1 Re: Albumy picasa 06.09.07, 13:25 Niektóre właścicielki albumów mają celowo włączoną opcję uniemożliwiającą ściąganie zdjęć. Można obejrzeć miniaturki fotek, widać obok napis, że są wrzucone w dobrej rozdzielczości jednak ściągnąć w tej dobrej rozdzielczości nie można - właścicielka może, obcy nie może. Odpowiedz Link
adriana45 Re: Albumy picasa 06.09.07, 17:22 mam podobny problem jak ty do tej pory wszystko otwieralam w mozilli ale pewnego dnia nie moglam otworzyc zadnego albumu do tej pory nie wiem co sie dzieje sprobowalam otwierac te albumy w eksplorarze windows i sie udalo wiec moze to tez i u ciebie pomoze pozdrawiam Odpowiedz Link
dubo123 Re: Albumy picasa 07.09.07, 15:07 Dziękuję wszystkim za rady.Problemem jest rzeczywiście Mozilla Odpowiedz Link