yoma 14.04.25, 11:22 osobliwie utwór ósmy overheadband.bandcamp.com/album/live-at-artrock-festival Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra Re: Pacz, coś dla ciebie 18.04.25, 19:14 Dziękuję, a wiesz, że jakiś czas temu pomyślałem że to jest cudny utwór na metal, prawie niczego, oprócz wokalu bym nie zmienił, i tak się stało, jestem pod ogromnym wrażeniem, jeszcze raz, dziękuję. Odpowiedz Link
yoma Re: Pacz, coś dla ciebie 18.04.25, 20:17 Moja cieszyć. I Cohena We'll Take Manhattan, przerasta mnie, dlaczego nikt do tej pory nie przerobił tego na metal, przecież aż się prosi. Ja to słyszę! Z dwoma rodzajami wokalu, growlem i shriekiem. Miałam kiedyś nawet zrobić z kumplem, ale się nam rozlazło, sama mam wszystko robić? Wyszły cztery płyty zaiste piekielnej urody. A w przyszłym tygodniu koncert koncert koncertem pogania, prawie jak festiwal. Czynsz poczeka 😎 Odpowiedz Link
yoma Re: Pacz, coś dla ciebie 19.04.25, 23:00 No dobra. Masz tu Dormant Ordeal, o matko jedyna moja, ależ ebnęli! dormantordeal.bandcamp.com/album/tooth-and-nail a co do reszty, to właź na mój bandcamp i leć po kolei po wszystkich skomentowanych. Za dużo dobra, żeby linkować. I dobrych świąt 😎 Odpowiedz Link