30.03.08, 21:17
wrzuciłam na "hafciki"nowe zdjęcie-cd.prac nad obrazkiem do kuchni,zmieniłam obramowania,na wzorze są jasne a ja zrobiłam czarne,więc teraz proszę o szczerą ocenęsmile))Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sylwia15a dziewczynki kochane 30.03.08, 21:24
      oczywiście będzie mi bardzo miło jeśli też się wypowiecie-mimo,że jeszcze do końca baaaaaaaaardzo dużo xxxxx zostałosmile))
    • gra.60 Re: do gra.60 30.03.08, 21:48
      picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=wanbor5&aid=5137662294391180497&iid=5137662324455951586
      Wkleiłam "Twój" wzór dla porównania i skoro prosisz o szczerość więc będę szczera i mam nadzieję, że nie do bólu:
      Moim skromnym zdaniem obramowanie jaśniejsze nadaje wzorowi porcelany lekkości, a przy czarnym kolorze obramowania ta porcelana staję się cięższa i grubsza.
      Sylwia nie miej mi za złe, ale jak ochłoniesz po moim wpisie to (może) przyznasz mi rację.
      Ściskam Cię mocno
    • gra.60 Re: do gra.60 30.03.08, 21:56
      Zapomniałam dodać,że masz bardzo dobry patent na oznaczenie wzoru.
      P.S. Czy mooocno podcięłam Ci skrzydła?!
      W razie co to się broń. Najlepszą obroną jest atak.
      (Ale ja jestem dobra
      • sylwia15a Re: do gra.60 30.03.08, 22:06
        Ja wcale nie jestem pewna tych obramowań-niby te czarne mi się podobają....ale tak nie do końca i dlatego się pytam bo co dwie głowy to nie jedna.Jeśli bym była z nich tak na 100%pewna to bym się nie pytała,no ale poczekam-może dziewczyny się wypowiedzą a obrazek będę narazie wyszywać bez obramowań-zobaczę może będę je likwidować.Dzięki piękne za ocenę.
        • wanbor5 Re: do gra.60 30.03.08, 23:06
          witaj. ma rację koleżanka, że jednak to obramowanie na pewno nie czarne, ja bym
          obramowanie zostawiła na końcu, przecież nie musi być takie same jak we
          wzorze,możesz zrobić całkiem inny kolor np. coś ze szarości. ja zawsze coś
          zmieniam w swoich haftach.kolor czarny będzie się rzucał a przecież na pierwszym
          planie powinna być delikatna porcelana.gorąco pozdrawiam wanda
          • sylwia15a Re: do gra.60 31.03.08, 14:41
            dziękuję wanbor5 za ocenę i wskazówki-zostawię narazie tak jak jest bo zawsze można to wypruć,ale jak tak oglądam oryginał to kurcze wydaje mi się że obramowania też są dosyć ciemne.Narazie doszłam do bluszczu.Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka