gosiunia1313 03.08.08, 21:21 Witaj! Podglądałam Twoje prace i bardzo mi się podoba Lady Di. Czy mogłabyś podzielić się schematem. Serdecznie pozdrawiam. Małgosia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewabill Re: do EWABILL 11.08.08, 00:28 Witaj!Przepraszam,ze tak długo czekałaś na odpowiedż,ale dopiero dzisiaj wieczorem wróciłam z urlopu,stąd to opóżnienie.Z miłą chęcią odstąpię Ci wzór do Diany,tylko jaką formę wolisz:przesłać Ci na adres e-mailem czy poczekasz i wyślę Ci oryginalny wzór.Kupiłam go wraz z nićmi i kanwą w needleart,więc nie mam nr nici tylko symbole,ale gdzieś na necie widziałam ten schemat,tylko nie zwróciłam uwagi,czy były tam nr nici DMC.Odpowiedz,co o tym myślisz? Odpowiedz Link
gosiunia1313 Re: do EWABILL 11.08.08, 18:08 Witaj! Dzięki, że się odezwałaś. Ja też właśnie wróciłam z wakacji i zajrzałam tu z nadzieją. Jest mi obojętne w jakiej formie otrzymam wzór, ale jeśli go kupiłaś to źle bym się czuła, gdybyś mi go podarowała, poprzestańmy na mailu. Jeśli Ci się uda odnaleź numery nici, to będzie super. Bo nie wiem, czy umiałabym sama je dopasowac. Pozdrawiam Cię i dziękuję. Małgosia Odpowiedz Link
ewabill Re: do EWABILL 12.08.08, 00:34 Ok!Żaden problem,mogłabym Ci wysłać oryginalny wzór,przecież drugi raz nie będę wyszywać tego samego,nie mam w zwyczaju.Ale to chwilę jeszcze potrwa,jak widziałaś to sporo zostało do wyszycia,jeszcze ta wakacyjna przerwa.Jurto zapytam syna jak to zrobić,chyba trzeba zeskanować wzór i przesłać na Twoją pocztę?Taka oblatana na komputerze to ja nie jestem,a synuś ostatecznie chodzi do klasy informatyczno-matematycznej i umieć musi!Jutro dam Ci znać!No i oczywiście poszukam nr nici!Ewa Odpowiedz Link
gosiunia1313 Re: do EWABILL 12.08.08, 10:24 Serdeczne dzięki. Czekam niecierpliwie. Pozdrawiam. Małgosia Odpowiedz Link
ewabill Re: do EWABILL 14.08.08, 12:24 Gosia!Szukałam w necie wzoru Diany'Queen of charts"ale nie znalazłam numerów nici.to jest gotowy zestaw i nici przychodzą z kanwą,są już pocięte na kawałki.Zastanawiam się jak Ci pomóc.A wzór jest np. tu ehinaceya.gallery.ru w temacie VERVACO.zobacz ,czy jest wyrażny,jak nie to prześlę swój.Ewa Odpowiedz Link
gosiunia1313 Re: do EWABILL 14.08.08, 14:18 Cześć Ewa! Na stronie, którą mi podałaś wzór jest wyraźny, nawet ktoś dopisał numery nici. Porównam je z kodami. Wydaje mi się, że wszystkie są w jednej tonacji, są dodatkowo opisy kolorów, myślę, że uda mi się dopasować numery. Dziękuję Ci bardzo. Bardzo mi pomogłaś. Życzę Ci owocnej pracy. Pozdrawim. Małgosia Odpowiedz Link
ewabill Re: do EWABILL 14.08.08, 15:12 No i bomba!Cieszę się bardzo,że mogłam pomóc.Tobie również życzę miłego xxxxx.Ewa Odpowiedz Link