xgalaktyka
07.10.08, 21:44
Miłe koleżanki mam nadzieję ,że nikt nie będzie miał mi za złe owego postu. Nie mogę jednak nie poruszyć tego tematu...tym bardziej ,że dotyczy osoby , która dla tego forum tak wiele zrobiła !
Pozwolę sobie tutaj przytoczyć komentarz Ewy Bill , który umieściła na moim blogu.Jestem jedną z nowszych osób na tym forum , dodam osobą dorosłą , która nie rozumie jak można w ten sposób potraktować kogoś...kto wiele serca i pracy zostawił tutaj wyłącznie dla naszej wygody.Nie wiem kto ostatnio mącił na tutejszym forum ale jestem przekonana ,że jest to cały czas jedna i ta sama osoba.
Wyrażam ogromne oburzenie , że osoba Ewy została z tego forum usunięta o czym niewątpliwie mogą świadczyć jej słowa !
Jest mi wstyd za osobę ,która tak postąpiła....
"
ewabill
Dziękuję za miłe słowa na forum.Jesteś jedną z sympatyczniejszych osób,jakie tam poznałam.I przy okazji podziękuj reszcie koleżanek z tegoż forum za usunięcie mnie z niego!Tego się raczej nie spodziewałam,takie małe hipokrytki!Może zrozumiesz moją gorycz,a do Ciebie nie mam nic.Pozdrawiam i zawsze myśl pozytywnie.Ewa
2008/09/29 23:43:50
dona2000
Małe sprostowanie!Miałam na myśli oczywiście NOWE panie hafciarki,czy raczej exhafciarki.Jak widzisz musiałam zalogować się pod nowym nickiem,gdyż poprzedni nie chciał działać od paru dni ,mogę tylko przypuszczać dlaczego.Pozdrawiam ciepło.Ewa Bill
2008/10/01 14:29:53 "