Dodaj do ulubionych

Zaton camping k/Zadaru

IP: *.ntvk.com.pl / *.ntvk.com.pl 26.04.05, 16:36
Szukam kogoś, kto mieszkał na campingu w Zatonie - tym koło miejscowości Nin
i Zadar i napisze parę słów na jego temat. Chodzi mi głównie o to,żeby
napisał, czy warto się tam wybrać, czy woda w morzu jest przeźroczysta, czy w
pobliżu znajdują się zatoczki, gdzie można pływać, nurkować z fajką i
podziwiać podwodny świat.
Za wszystkie odpowiedzi dziękuję.
Obserwuj wątek
    • sigal1962 Re: Zaton camping k/Zadaru 26.04.05, 18:50
      przejezdzalem obok Zatonu i Nina jadac na Pag znajac troszke Chorwacje to
      wszedzie znajdziesz miejsca do nurkowania ze sprzetem abc tak samo jak ja to
      robie. Co do czystosci wody to nie spotkalem tam brudnej - nie przezroczystej
      wody a nurkowanie ze sprzetem abc to taka moja mala rozrywka na wakacjach z
      ktorych zawsze przywaze swoje piekne polowy (muszle roznego rodzaju ,podwodne
      filmy , a reszte wypuszczam na wolnosc rozgwiazdy czy krabiki ) pozdrawiam :))
    • Gość: Zbyszek56 Re: Zaton camping k/Zadaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 10:12
      Nocowałem na tym campingu 3 lata temu we wrześniu, było całkiem przyjemnie.
      Jeżeli dobrze pamiętam w okolicy jest najwieksza w Chorwacji dyskoteka, dla
      mnie na szczęście w czasie mojego krótkiego pobytu nieczynna, ale są różne
      potrzeby. Woda jak to w tym kraju, czysta, przezroczysta, zachęcająca do
      nurkowania. Na terenie pełen kompleks handlowy, oczywiscie z cenami
      campingowymi. Była też wypożyczalnia łódek. Plaża strzeżona i oczywiscie wiele
      miejsc do pływania bez nadzoru. Miejsca do rozbicia namiotów, sporo domków do
      wynajęcia, generalnie duży obiekt. Pozdro
    • Gość: Winek Re: Zaton camping k/Zadaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:38
      Byłem tam w 2004.
      Camping na bardzo wysokim poziomie, wydzielone miejsca na karawaning, na
      namioty,możliwość wynajęcia domków wszystko położone na zalesionym terenie,
      wszystkie media dostępne, WC umywalnie, zaplecze kuchenne o bardzo dobrym
      standardzie, cały kompleks handlowy restauracje bary. Basen + basen dla
      dzieci,przy plaży coś w rodzaju amfiteatru z wieczornymi imprezami, plaża
      dobrze zorganizowana, całkowicie piaszczysta, bary przy plaży,
      Minusem jest to że za to wszystko trzeba więcej zapłacić
      Ale generalnie warto pojechać
    • Gość: JJaro Re: Zaton camping k/Zadaru IP: *.ntvk.com.pl / *.ntvk.com.pl 28.04.05, 21:52
      Dziękuję za dotychczasowe informacje, przyjadę będę służył radą innym.
      Pozdrawiam wszystkich.
      • Gość: ron5 Re: Zaton camping k/Zadaru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 06:36
        Ten kamping ma dobrą stronę internetową,poszukaj w google.Też chciałem tam
        jechać z dziećmi,ale musiałem zmienić plany (niestety)
    • Gość: JJaro Re: Zaton camping k/Zadaru IP: *.ntvk.com.pl / *.ntvk.com.pl 04.05.05, 18:00
      Dziekuje wszytkim. Pojade na camping w czerwcu - jak wroce, opowiem co
      widzialem.
      Pozdrawiam
    • Gość: Miron Re: Zaton camping k/Zadaru IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.05, 21:54
      Byłem w Zatonie w czerwcu zeszłego roku. Wrażenia ogólnie pozytywnie, polecam
      to miejsce dla rodzin z małymi dziećmi, natomiast co do nurkowania to chyba nie
      jest to najlepszy wybór. Woda z racji piaszczystego dna jest dość mętna a i
      podwodne widoczki nie najciekawsze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka