aurelia.net 04.02.09, 15:34 Witam w czerwcu wylatuję z Triadą na Cypr do hotelu AquaMare. Słyszałam wiele negatywnych opinii na teamt Triady i mam prośbę, jeśli ktoś był na Cyprze z Triadą niech się podzieli wrażeniami. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EMMA Re: CYPR Z TRIADĄ IP: *.centertel.pl 18.02.09, 20:00 Byliśmy z mężem w styczniu bieżącego roku własnie z Triadą na Cyprze. Płacąc za pobyt w 5 gwiazdkowym hotelu wylądowaliśmy w jakiejs norze. Pokój ciemny,brudny,zniszczony,pełno robactwa. Za dopłatą moglismy sie przenieść do pokoju z widokiem na morze, ale o równie niskim standardzie. Te 5 gwiazdek to jakies nieporozumienie. Poza tym ostatnia doba pobytu kończyła się o 12.00 a wyjazd z hotelu na lotnisko o 23.00. Triada zaproponowała nam - albo koczowanie w holu albo zakup dodatkowej doby hotelowej. Szkoda, że nikt nas o tym nie poinformował przy zakupie wycieczki.Poza tym zbyt mało wczasowiczów wybrało się na przełomie roku na Cypr i Triada nie organizowała żadnych fakultatywnych imprez. Podsumowując -wyjazd zdecydowanie nieudany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigniew Re: CYPR Z TRIADĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 23:14 pomijając hotel reszta jest standardem w każdej z firm turystycznych wypakowanie o 12.00 i albo hol albo wykupienie pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Emma 15.03.09, 10:06 a co to był za hotel ten 5-gwiazdkowy i w jakiej miejscowosci, pytam z ciekawosci, bo w maju się wybieramy z rodziną :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilka Re: Emma IP: *.chello.pl 15.03.09, 11:12 Jechac z tiada to jak popelnic sepuku:Da pozniej gledzicie na forum jaki to mieliscie zepsuty urlop,ludzie przeciez od dawna wiadomo zeby wystrzegac sie triady i kopernika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajdura Re: CYPR Z TRIADĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 13:09 Nie wiem w jakim hotelu byliscie moze jakas nazwe podacie!!! Ja bylam z Triada na Cyprze w hotelu Coral Beach 5* i bylo cudownie, hotel swietny ekskluzywny, czyyyysciutko i jedzenie pyyyszne.Do pokoju z widokiem na morze doplacalismy 25euro/doba ale o tym wiedzielismy wczesniej. Hotel bardzo cichy takze dla osob chcacych wypoczac. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
m-a-r-i-o26 za to z Itaką było ok 13.03.09, 13:36 byłem i nie mogę się do niczego przyczepić, wybrałem fajną miejscowość ayia napa a w niej hotel nelia znajdujący się w centrum ayia więc od początku wiedziałem na co się decyduje i absolutnie się nie zawiodłem, plaża bliziutko, do centrum też zaledwie kilka minut drogi, wyśmienita kuchnia ogólnie wczasy zaliczam do jedne z bardziej udanych, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: CYPR Z TRIADĄ IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.09, 22:31 w lipcu 2008 byłam z Itaką w Ayia Napa - hotel Anonymous Beach bliziutko do plaży i bardzo dobre jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pers Re: CYPR Z TRIADĄ IP: *.pasjo.net 22.07.09, 16:47 Od 4 lat jeździmy z Triadą i jakoś złego słowa na to biuro nie powiem. Nie wiem skąd to porównanie w ogóle Triady ze złodziejskim Kopernikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: CYPR Z TRIADĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 14:08 Byłam na Cyprze z Triadą w laura Beach i było pod każdym względem super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paewlek Re: CYPR Z TRIADĄ 07.08.09, 20:55 W tym roku byłam pierwszy raz z biurem podróży, z Triadą. Za rok też z nimi pojadę. Było super. Odpowiedz Link Zgłoś
masheni Re: CYPR Z TRIADĄ 09.08.09, 10:10 też się do triady przyczepić nie mogę :) było tak jak z wieloma innymi biurami- ani lepiej ani gorzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: CYPR Z TRIADĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 10:28 Ja byłam z Triadą tylko raz (w Grecji) i już z tym biurem nie wyjadę na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_701 Re: CYPR Z TRIADĄ 15.08.09, 23:39 byłam z triadą w maju na cyprze w pafos....spisali sie na 6+....zadnych opoznien w wylotach...hotel laura beach super...rezydentka na medal...doba konczyla sie o 12:00 o 11:30 wyjazd na lotnisko...o 14:00 samolot wystartował..nie było problemu z koczowaniem w hotelu z bagazami...wszystko obliczone jak z zegarkiem w ręku...za rok wybiore tez triadę...POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: CYPR Z TRIADĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 17:55 Jeśli z Triadą było super to tylko się cieszyć.Ale nie zawsze z tym biurem jest kolorowo,wystarczy poczytać o Happy Days .MASAKRA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.rzekanowski Re: CYPR Z TRIADĄ 19.08.09, 21:46 Byliśmy z Triadą i ogólnie nie ma się w Pafos do czego doczepić. Mieliśmy opóźniony samolot, ale to już nie ich wina - tłok na lotniskach.. Odpowiedz Link Zgłoś