yrekmadzia 03.11.08, 19:22 w grudniu jedziemy z naszą 4,5 córeczką (alergia i 3 migdał) do sanatorium w Rabce im. Szebesty, czy ktoś z was tam był??? jakie są warunki lokalowe? jak oceniacie zabiegi??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akteloiw Re: sanatorium Rabka 04.12.08, 10:00 witam proszę o informację jak juz wrócicie z sanatorium, bo ja jade w lutym 2009 i tez nie wiem jak tam jest Odpowiedz Link
aga-301 Re: sanatorium Rabka 12.03.09, 10:01 No i jak było w sanatorium w Rabce? Napiszcie jakie są tam warunki bo my też chyba musimy o tym pomyśleć choć zastanawiałam się jeszcze nad centrum alergologii i pulmonologii w Karpaczu. Odpowiedz Link
sysim Re: sanatorium Rabka 02.04.09, 21:51 My jedziemy w terminie od 28.05-17.06.09 Dzwoniłam tam i dowiedziałam się że termin wcześniej oddają wyremontowany oddział, gdzie sanitariaty będą już w pokojach. Koszt pobytu opiekuna to ok 60 zł/dzień. Szukałam w necie, opini niestety jak na lekarstwo. Odpowiedz Link
marzenak35 uwaga pasożyty w sanatoriach 06.05.09, 23:28 Gdy moj syn mial 2 lata , byłiśmy w sanatorium w Rabce Cassia i Villa Medica , Za drugim razem syn się czyś zzarazil i po miesiącu miał silne duszności , my się też zle czuliśmy. Pomogły leki na pasozyty. Przestrzegam, w sanatoriach w Rabce i pensjonatach jest brudno.Przyjeżdzają alergicy i astmatycy - nosiciele pasożytow. Poczytajcie artykul lekarki Ireny Wartołowskiej "Astma a pasożyty" Odpowiedz Link