zniszczona_krystyna 25.05.04, 19:05 urzywacie kozmitki cremuff ójendraniajoncych ?? muj men muwi, rze jusz się powinnam miejscami ójendrnidź, bo nie teges. czym mam się ójendrnidź, pszyaciułki poraćcie mi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conena Re: crem ójendraniajoncy 25.05.04, 19:12 ale w kturyh miejscah ci to muwi bo to rurzne kremy som. Odpowiedz Link
zniszczona_krystyna Re: crem ójendraniajoncy 25.05.04, 19:14 no on muwi, rze podczas segzu wyczówa, to nie bende go wtedy pytała, bo musze romantycznie jenczeć i mieć te spazmy od roskorzy i wić siem mósze, a potem to jusz nie pamientam. Odpowiedz Link
zla.baba Re: crem ójendraniajoncy 25.05.04, 20:17 conena napisała: > ale w kturyh miejscah ci to muwi bo to rurzne kremy som. przepiekne... (ja tak nie ómie bo jusz jestem za stara) jakbym byla wydawca, tobym to wydala i zbilybyscie majatek...ale moze tu jaka wydawca przyjdzie to pamietajcie o kopirajtach pzdr zla Odpowiedz Link
ivvcia Re: crem ójendraniajoncy 25.05.04, 21:25 ale czy taki wydawca jezd trendi? no bo my tylko trendi żeczy robimy. a ten kópirejter to co on robi tak fogule?znaczy ja wiem ale ten no siem ópewnidź wole. no i nie myszl rze my na kase tak lecimy, bo my mamy wyszsze api..asi..aspiracje! ale jak taki wydawca zrobi rze bendziemy jeszcze kulowsze i trendiowsze i szik na makza to je siem zgadzam. causki i low was fszystkie! Odpowiedz Link
nat.ka Re: crem ójendraniajoncy 25.05.04, 21:32 ej na moje to i tag to jezd nasza włazność yntelegtualna i nikt nie ma prawa nam tego zabrać, no hyba, rze tak jak ifcia navisala to to trędi jest bi ynaczej to my sie nie damy! i lowe ju alll!!!! Odpowiedz Link
zla.baba Re: crem ójendraniajoncy 26.05.04, 09:36 no tego... to by byl taki poradnik zeby byc as..sr...azertywnom sfiadomom kobietom sukcesu i tego co to ja chcialam..zeby byc kól aha prawdziwe kozmo muszom ośfiecac no nie? Odpowiedz Link
jkkkk Re: crem ójendraniajoncy 06.06.04, 00:53 hejka jak jeszcze robiłę w Warszaffce w wordwide konzernie weltwajte firma to miałem kolerzanke co była trędy na fwszystko co było trędy i ras poszliśmy na spacer do galeria Mokotoof i ona tam qpiła crem ójendrniający Bakterio Therm czy jakoś tak, a potem gdy wracaliśmy do dom to ona mówiła że qpiła to pod wpływem impulsu i właściwie ona jezd barzo jendrna i wcale nie potszebuje takiego kremu. a więdz się zaztanoof przed zaqpem. Odpowiedz Link
klymenystra Re: crem ójendraniajoncy 06.06.04, 10:22 fój ale krem z bagderiami? bagterie nie som trędi... no hybze rze som... Odpowiedz Link
klymenystra Re: crem ójendraniajoncy 06.06.04, 14:27 a no masz racje...no ale tymi z jogórtó to sie nie smarójesz tylko jeż.. Odpowiedz Link