tomek.toms 22.09.04, 22:35 witom systkich ! nazywom sie tomek i nizmielnie laduje sie ze jest takofe mijsce rozmof. poztaram se tu fypofiadac tym dzifnym jezykiem pozdlofienia ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piecyk.gazowy Re: WiToJcIe ! ;p 22.09.04, 22:41 Cze Brahó! Bojuf tó tszeba bo deficyt jezd menuf tutaj. Pozdry forju!!! Odpowiedz Link
aga_piet Re: WiToJcIe ! ;p 22.09.04, 22:49 Jajako piersza witam Cietu hlebę i solą staroopolskim Heloł. Cauje aggie Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: WiToJcIe ! ;p 22.09.04, 22:51 Piersza! Hy, hy, hy. Ja byóem pierszy!!! PP Cmoxy! ** Odpowiedz Link
bei Re: WiToJcIe ! ;p 22.09.04, 22:53 wi-TOY...to Ty TOm jezdeś zabawkom...w renkah kogo? pozdrafki nowy kozmoboju Odpowiedz Link
okrent9 Re: WiToJcIe ! ;p 23.09.04, 01:20 Pjecyg byu pjerszy, słyshauaź... i se tego ńe da odebradź Odpowiedz Link
aga_piet Re: WiToJcIe ! ;p 23.09.04, 08:43 Ale ja byłam piersza kozmo-gril przecierz. Piersza na pisałam a nie pierszy, plamy pierszeństwa Pjecu jako boju nie odebjore. Odpowiedz Link
joannka2 Re: WiToJcIe ! ;p 23.09.04, 10:28 Kool! A jaki maż samohót? A jezdeź cosmo? A bóty jakie maż? A jesteź zajenty, czy morzna cie wychaczyć? Odpowiedz Link
czarnajagoda Re: WiToJcIe ! ;p 23.09.04, 10:28 tomek.toms napisał: > witom systkich ! acha, ja tesz witam > nazywom sie tomek i nizmielnie laduje sie ze jest takofe mijsce rozmof. > poztaram se tu fypofiadac tym dzifnym jezykiem jakim dźifnym jenzykjem??? pszeciesz muwimy normalnie... za to Ty tak jakoś dźifnie seplenis??? zemby Ći wylećauy??? > pozdlofienia ! tesz ciem posdrafiam i cmokaski Odpowiedz Link
ambjutiful Re: WiToJcIe ! ;p 23.09.04, 11:12 No czesc... To na Tfoim forumie tag mnie uadnje potraktofano kiedys, osfiatczajonc, ze nje ma czasu na otpofieci... Cusz, wybaczam wszagsze i witam f sfiecie kozmo gerlsuf i kozmo bojuf. Masz mosze afto bes dahó? Odpowiedz Link