Dodaj do ulubionych

Ówarzajće wgurah!

12.10.04, 11:50
Goprofcy oszczegajom pżetgurami, i sóhajcie ih bo sósznie muwiom. I zaras wą
powję dla tshemó.

Otusz rzeźmy wyjehali sprzyjaćelami do Żklarzki Poremby. I zamjazd rzeby
pujźć nadeptag i zareprezętowadź nashe sóper trędi ćóhy, to potstempńe naz
wyćongli do lasó boru geustego. Ale rześmy śe zgżali, muwje wam! Nawet rzonki
perfómy firmy Diora (Dźerrzońuf) i moje od Aidsa nie pomogli i rześmy ńe
ładńe pahli. No jag wyshliżmy na Chale, to naz coprafda pżewjetżyuo, ale mńę
zmjeżwiło moiom sóper fryzóre na cókjer rzelujoncy, a Miśi zbela...
zjażabe... zbelażabowane wuoski to poprostó tragiedja! No i jeżtsze Miśa
zuamała opcazki ot żpileg! Dobże irz hoćarz zgury rzeżmy sjehali poćongię
kszezeukowym.

Jósz nawed ńe hćauo ną śe iźdź wjeczorę na dyska, tylko Rzona sobje zkleiaa
tibsy cojei sie sniżczyły w gurah, a ja oglondłę mecza s Aóstrjom.

I zapamjentaiće, pżyjaćułki i pszyiaćele:

GURY SOM ŃE KOZMO
Obserwuj wątek
    • aga_piet Re: Ówarzajće wgurah! 12.10.04, 12:01
      Do dzieńki Dziatku Jacku za pszeszczerzenie. A nieda sie tak bes spocenia tylko
      odrazu na dyske albo deptaka. Ja to jeszcze lubje narty zażucić naramje albo
      deske słobordową. Pszecierz w cale nieczszeba jeździć.
      Cauje
      aggie
      • nonstop Re: Ówarzajće wgurah! 12.10.04, 12:06
        no pefno, z nartyma gud ajdija, tylko czeba wjedziedź, rze sie tródno w bótah
        nanarty hodzi po deptakah, cza miedź takje naponartah,
        i plecadrzeg orass czapkie spomponę
        • nonstop Re: Ówarzajće wgurah! 12.10.04, 12:08
          aaa i zapomniałrzem, tesz miedź kórtkie Chely Chanzena
      • ja22ek Re: Ówarzajće wgurah! 12.10.04, 16:37
        Wnóśó Agóśó! Oczewiźcie lepi odrazó na dyzka. Stym, rze wiesień to zdeskom
        słońbordowom to niekól jezd. Dopjero jag śńek ópadńe, to óbjeraż czabkem
        spąponę i słońbroda na ramjeń bjeżerz i hodźiż kouo wyćongó impótójondz zfoimi
        glamór żensamy z mejbeline.

Caóskuf modz forió Agóź i dla kozmolótkuf tesz
        Jacq
        • alfa_romeczek Re: Ówarzajće wgurah! 12.10.04, 17:06
          Ojieijkó , no pefnie rze gury nie sąm kozmo, aco? Hyba rze by tag jag na sezjem
          do Glamóra na szczyd chelikopterą, w Chelim Chansenie, sziur, cyknądź parem
          snabrzotuff nowym Kanonem, no morzna na duł potem na snołbordzie jak kto lóbi,
          ale rzeby zaraz podgure?
          To sie morzna, jak Yacuś pisze, sbodzić, i dostać odcizguff od plecaka, a Tusia
          co ma zrobidź, torepek od Prady w pszehowalni bagarzó zostafić czyco? Jakby tag
          była jaka Kozmo Winda ale tylko taga dla trendi ludzi, rzeby wypocinami nie
          pahło, nie? Kuliczna taga, z klimom i dostempem do Neta i barkiem wodnym i
          łiskowym i kul drinki niu dźenerejsznyn i dywan po kolana totak. A po za tym to
          na chalach som kupy po ofcah. Gury som dla pospulzdwa spo conego, co tyra za
          grosze, no nie. A Kozmo to w spah siedzi. No morzna f ciegawe miejsca na sesjem
          albo grylika jak prosty lut ale tylko chelikopterem, no.
          Aj lawjó was ol.

RomiXX
          • ja22ek Re: Ówarzajće wgurah! 13.10.04, 11:27
            O to verinajs pomysuł z tom kól Windou! Bo jeżcze ńe napisaem, rze jagrzeżmy
            zjerzdrzali wyćongię, to Miśa piżczaa seztrahó i strzękaa zembami bo byuo źimno
            jag fkjeledzkię, hoćarz jom pżytólaę. A ftaki Windźe toby nibyuo ztrahó tylko
            extra kól i faiosko.

Noji morze jeżcze powię, irz wogle morznaby te gury zruwnadź źźemiom, gdyrz
            zasuańajom widog.
            • alfa_romeczek Re: Ówarzajće wgurah! 13.10.04, 11:58
              Ja myźlem rzebynie ruffnadź zźemjom, nieh tam lut prosty i budrzetowy hodzi, to
              my bendziemy , Kozmjaki kóliste, mjedż wjencej mjezdza na kul plarzah, nonie?
              A windy totag, ale wpószczadź tylko gerlzy z Tipzami od Prady i ich Miziadżgi,
              nonie. A samom gurem gury ogrodzidź jak bszeg jesiora mazórskjego pszy
              resydenciah, i rot-wajlery nieh pilnójum, rzeby sie pospo nie mjeszalo z Kozmo,
              bo jag totak, no nie?
              • nonstop Re: Ówarzajće wgurah! 14.10.04, 09:06
                popjeram, w posen to jeden gostek to ma własnom gure i szczelnice tesz tam ma,
                hyba óczy szczelania swoih pracofnikuf co to puśniej idom zbieradź te nooo....
                charufki? characze? jakoź tag...
                • okrent9 Re: Ówarzajće wgurah! 14.10.04, 18:31
                  nąstop, ty tą ńe hoć blizko tej gury z pjezgię swoim pshypadkię.
      • okrent9 Re: Ówarzajće wgurah! 12.10.04, 19:47
        droga agu, to morze ty byuaź ftedy w tej kolejce na granitzy miendzy Polskom a
        Tshehamy jag pshehodziłą jom s mojom miłoźciom 4 lata temó? Bo tą byli lódzie
        tak zwani mrufki co pshehodzili pshes granitze tą i zpowrotę a za karzdym razę
        coś nieśli i w ih tómie - moja miłoźć mi wzwruciła ówage - był ktox z deskom
        servingovom. Idoncy na piehotem do Tsheh. Ja ftedy myźlauą, rze to ńejest deska
        servingova, tylko deska do prasovańa - veri ńetrędi - ale morze to byłaź ty z
        deskom słobordowom? bo gury o ile sie orientóje to tą na dole pode mnom na
        mapje - czyli w Tshehah,ńe? - som fpsheciwięstwie do oceanó.
        • nonstop Re: Ówarzajće wgurah! 13.10.04, 09:59
          Tszehy hyba nje majom dostempó do oceanó,
          no hyba, rze te ih woiska w Iraq, a i to tylko do Zatoki Próskiej, czy jakoź tag
        • alfa_romeczek O mruffkah 13.10.04, 11:52
          Nobo wjesz, Okrencikó, deska snołbordowa (widział to kto kjedy śnjeg w bordo
          koloże, cheche) to podbnje jak karwingowa wyglonda, nie?
          A to na sziur była karwingowa, bo ludzie mruffki to ciongle muwiom ‘karwa’, nie,
          napewno slyrzałaź jak tak muwiom, nie? Bo ony czensto chodzom te mruffki, po
          cókier do Czeh, go niosom do mjasta sfego do Krulowej Mruweg, a potem mogom isc
          karwingofać na ruk, i po to im te deski, bo prezcie tak karwingowadź w trafje to
          niezdrowo bo taki mruwek to morze zuapadź wilka, nonie? Bo niby som tesz
          Agendzje Karwingowe ale tam mogom Mruffkuff niewpószczadź, hyba rze siem ómyjom,
          a jak mruffka sie ómyje to jósz niepahnie na mruffke innym mruffkom i traci
          socjal pozyszyn, wjenc nie. Z Tusiom my o Mruffkah paczyli na Disco-werze jak na
          Romantice byuy reglamy, no nie, kórcze jak fajnie.

Ajwalju ol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka