nat.ka 02.02.05, 15:26 ja fiem fiem, kozmo nie pofinny sie obrzeradź, ale na tom okazje, rze jótro jest tusty czfardeg usmarzuam waworgi. tag tag, skalauam moie kozmo duonie i tera mam problema...gdźie som moje 3 tipzy...??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: uzmarzyuam waworgi 02.02.05, 15:56 ómjeć gotować jezd kól, niekól jezd tylko codźeń to ropić... ale ot śfjenta to glamór i stajlowo... ale teras móśsz ówarzadź jak jerz, rzeby ńepoóknonć tipza... Odpowiedz Link
nat.ka Re: uzmarzyuam waworgi 02.02.05, 16:48 byuy czerfone, wienc morze załwarze...? ale marz radzje, tag od czasó do czasó, w sęsie, pszy jakiejź łokasji...to moszna pogotowadź! Odpowiedz Link
kanapkazserem Re: uzmarzyuam waworgi 02.02.05, 16:42 Nadko tylgo nie jec ih za dórzo bo bycie grópym nie jezd trendi!!! Odpowiedz Link
nat.ka Re: uzmarzyuam waworgi 02.02.05, 16:46 ale jagbyź sprubofała...nie moszna sie opżedź! Odpowiedz Link
czarnajagoda Re: uzmarzyuam waworgi 02.02.05, 17:22 kanapkazserem napisała: > Nadko tylgo nie jec ih za dórzo bo bycie grópym nie jezd trendi!!! morzna jeżdź dórzo i ńe być gróbym... tó jezd pszepis co pojedzeńó rzeby nie pszytydź: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=18185338&a=18185338 Odpowiedz Link
aga_piet Re: uzmarzyuam waworgi 02.02.05, 16:47 Albo tylko u smasz i niejec tylko daj jakiejś nielubjanej koleżące albo jakiejś sixie na kturoł siegapi Twuj miś aczek. I koniecznie z rup zdjeńcie cyfrufką rze taka jezdeś trędi jak paskal cogotuje w TWN-ie. Odpowiedz Link
nat.ka Re: uzmarzyuam waworgi 02.02.05, 16:51 problę w tym, rze misiadżga nie ma! to mosze nieusmarze i dam jagiemóź na sprupowanie? albo nie, to bes sęsu. lepiei hyba ósmarzydź... ale to co, czeba robidź zdjencia?? łomadgo, ja nie fiedziaua... Odpowiedz Link
okrent9 Re: uzmarzyuam waworgi 02.02.05, 21:12 tag fshyscy muvidzie o waworgah a tótej jezd peuno wewóreg na zevnontsh mojej vili i tak mńe to nadethuo irz morznaby uzmarzydź waworki ve krzdaudzie wewórtshego ogąka tag jag sie robi wewurtshozom rype znanom tesh jago squirrel fish. Hyba sprubuje bo to by byuy sópertrędi wewórtshe waworgi, tylgo móshe sie z orjętowadź na West i sprafdzidź kjedy tó jezd Tósty Dżwarteg bo s tego tzo pamńentą to ą tó pshypada we ftoreg tylgo ńe vię tshy ve tym tygodńó thsy ve nastpemnym.Thsy gdoź vje? Odpowiedz Link