ja22ek 11.07.05, 12:26 S tfjerdą isz mą tatółasz ktury nie jezd iósz si. Jag mą zkótetrznie wy mazadź ztary? Czy skure dżeć czy waniszę po smarować? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonaa1 Re: Wymjana tatółarzó 11.07.05, 12:33 jabym sprubo wała s tym pómexem cogo moszna f drogerji kópidź jag śe ńe da to zaklej takimi co znowó f sporzyfczkó pszy gómah spszedają fłaścifje to mogłeś ot razó ot takjego zaczońć Odpowiedz Link
ja22ek Re: Wymjana tatółarzó 11.07.05, 13:07 Fsporzyfaczkó pszygómah? Jakih gómah? Do ałt besdahó, dorzócia czy do tegez. Odpowiedz Link
aga_piet Re: Wymjana tatółarzó 11.07.05, 13:54 Pszy do tegez są takie dorzucia stałarzę, maż durzo dowyboru, atomuwki, samohody (bezdahu tesz) i inne fajoskie). Ajak niehceż zgumy, to jabym naten stary zrobiła nowy, morze pszykryje? Odpowiedz Link
ja22ek Re: Wymjana tatółarzó 12.07.05, 16:36 Atomufki fajna żedż to sou moje ideolki! Jagone kąkretnie broniou tego tałnzwiló asz sie ćepuo nasercó robi. Odpowiedz Link
bei Re: Wymjana tatółarzó 12.07.05, 11:44 nie pamjetam jag siem to nasywa- ale jezd taki tatółasz bliznowaty....robi siem naciencia- i pofstaje blizna......ona tfoży wsur....morze takiego sobie srobisz? Odpowiedz Link
okrent9 a morze po ędjąsq? 12.07.05, 16:30 a jag jush mova o rurznyh wy póstkah to mńe sie pshypomina irz ve sklepje ędjąskim vidziauą takom zervedke tzo sie nazyva byrcz bark bajtin, i to tesh uadńe vygondauo. zervedke takom ędjąki robiuy tag, rze fpjef sie kore s dżozy rozvaztfja rzeby byua cięka jag papjer a potę sie zguada na tshtery albo szeźdź albo co sie kce a potę sie zembamy vygryza dźórgi. I vyhodzi zervedka. stakimy vypózdkamy. To tesh by byu orginalny tałtóuash, ńe? Odpowiedz Link
ja22ek Re: a morze po ędjąsq? 12.07.05, 16:34 Barco mie sie tę ędjajski tatółasz z podobau tylko rze ja są sobje ńe wy gryze dźóreg fskuże. Jeźli hodzi o pompozycje Bejki to ofszę taka barco menska aleczy ona mie zamarze tou syrene sbjóstę szuztka co jou teras mą? Odpowiedz Link
iwonaa1 Re: a morze po ędjąsq? 12.07.05, 22:26 Ja22kó! takji tatółasz to jes cóś! Jag jezdeś s W-wy (a tego ńe fjem na sto prosęt) to rześ idealńe trafił. Weznom ćę do Telespresó, tam majom takih lódzi posytyfńe zakrenconyh. Odpowiedz Link
bei jaZZku 12.07.05, 22:33 a morze wzionc huzteczgę takom bandamke- i zawjonzac na tym tatuarzu- zakladam, rze Ty go masz na rence.....ftedy- jak nei kcesz to nikgt nie paczy... Odpowiedz Link
aga_piet Re: jaZZku 12.07.05, 22:47 Albo zabaddarzować bandarzę i udawać rze to nanartach albo na serfje kątuzia. Odpowiedz Link
okrent9 Re: jaZZku 13.07.05, 00:48 no gejnijalńe, agó, tylgo rze to jez rozvionzańe tyntshasove!!! bo psheciesh na normalnym kozmo to śe goji!@!! a jag ą beńdzie hodziu ze bądarzamy ve ńezkątshonoś to povjedzom rze ą jezd ńekozmo i ńezachartovany. Odpowiedz Link