Dodaj do ulubionych

Wymjana tatółarzó

11.07.05, 12:26
S tfjerdą isz mą tatółasz ktury nie jezd iósz si. Jag mą zkótetrznie wy
mazadź ztary? Czy skure dżeć czy waniszę po smarować?
Obserwuj wątek
    • iwonaa1 Re: Wymjana tatółarzó 11.07.05, 12:33
      jabym sprubo wała s tym pómexem cogo moszna f drogerji kópidź
      jag śe ńe da to zaklej takimi co znowó f sporzyfczkó pszy gómah spszedają
      fłaścifje to mogłeś ot razó ot takjego zaczońć
      • ja22ek Re: Wymjana tatółarzó 11.07.05, 13:07
        Fsporzyfaczkó pszygómah? Jakih gómah? Do ałt besdahó, dorzócia czy do tegez.
        • aga_piet Re: Wymjana tatółarzó 11.07.05, 13:54
          Pszy do tegez są takie dorzucia stałarzę, maż durzo dowyboru, atomuwki, samohody
          (bezdahu tesz) i inne fajoskie).
          Ajak niehceż zgumy, to jabym naten stary zrobiła nowy, morze pszykryje?
          • ja22ek Re: Wymjana tatółarzó 12.07.05, 16:36
            Atomufki fajna żedż to sou moje ideolki! Jagone kąkretnie broniou tego
            tałnzwiló asz sie ćepuo nasercó robi.
    • bei Re: Wymjana tatółarzó 12.07.05, 11:44
      nie pamjetam jag siem to nasywa- ale jezd taki tatółasz bliznowaty....robi siem
      naciencia- i pofstaje blizna......ona tfoży wsur....morze takiego sobie srobisz?
      • okrent9 a morze po ędjąsq? 12.07.05, 16:30
        a jag jush mova o rurznyh wy póstkah to mńe sie pshypomina irz ve sklepje
        ędjąskim vidziauą takom zervedke tzo sie nazyva byrcz bark bajtin, i to tesh
        uadńe vygondauo. zervedke takom ędjąki robiuy tag, rze fpjef sie kore s dżozy
        rozvaztfja rzeby byua cięka jag papjer a potę sie zguada na tshtery albo szeźdź
        albo co sie kce a potę sie zembamy vygryza dźórgi. I vyhodzi zervedka. stakimy
        vypózdkamy. To tesh by byu orginalny tałtóuash, ńe?
        • ja22ek Re: a morze po ędjąsq? 12.07.05, 16:34
          Barco mie sie tę ędjajski tatółasz z podobau tylko rze ja są sobje ńe wy gryze
          dźóreg fskuże. Jeźli hodzi o pompozycje Bejki to ofszę taka barco menska aleczy
          ona mie zamarze tou syrene sbjóstę szuztka co jou teras mą?
          • iwonaa1 Re: a morze po ędjąsq? 12.07.05, 22:26
            Ja22kó! takji tatółasz to jes cóś!
            Jag jezdeś s W-wy (a tego ńe fjem na sto prosęt) to rześ idealńe trafił.
            Weznom ćę do Telespresó, tam majom takih lódzi posytyfńe zakrenconyh.
            • bei jaZZku 12.07.05, 22:33
              a morze wzionc huzteczgę takom bandamke- i zawjonzac na tym tatuarzu- zakladam,
              rze Ty go masz na rence.....ftedy- jak nei kcesz to nikgt nie paczy...
              • aga_piet Re: jaZZku 12.07.05, 22:47
                Albo zabaddarzować bandarzę i udawać rze to nanartach albo na serfje kątuzia.
                • okrent9 Re: jaZZku 13.07.05, 00:48
                  no gejnijalńe, agó, tylgo rze to jez rozvionzańe tyntshasove!!! bo psheciesh na
                  normalnym kozmo to śe goji!@!! a jag ą beńdzie hodziu ze bądarzamy ve
                  ńezkątshonoś to povjedzom rze ą jezd ńekozmo i ńezachartovany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka