Dodaj do ulubionych

help - hilfe - aiuto - pomości (problem)

02.01.06, 17:06
po musz cię Mię - mam po warzny problem.
Dowiedziaóę siem rze "Ty gryz" to taki kod pa skofy.
Jag mam od rurznidź ty gryza od kotuf pa skofyh ?
nie hciau byu bym rzeby mnie f hajper markęcie ze rzaróo.
liczem nafas ( i liczem do dziewiednastu f czech jenzykah)

za po modz lofju wery mocz
Obserwuj wątek
    • aga_piet Re: help - hilfe - aiuto - pomości (problem) 02.01.06, 17:22
      Kody paskowe są pszede szyskim mjejsze od tygrysuw a pozatym nienadają sie na
      fótra. Jak beńdziesz mjał problę z odrurznienię to odrazu sobje pomyś czy sie
      nadaje na fótro - jak nie - to nietygrys.
      • czy_po_czy Re: help - hilfe - aiuto - pomości (problem) 02.01.06, 17:39
        a koty paskofe na psze terminowatyh joł górtah , serah i innyh takih gdzię siem jórz fótro otkłada to jósz ty gryz ?
        • aga_piet Re: help - hilfe - aiuto - pomości (problem) 02.01.06, 20:47
          No weeeeś...! Jak stakiego fótra na jogórcie uszyć futro? Ile by takich jogórtów
          czszeba wziąść! I chyba sie rozłazi zbyt... TO NIE TYGRYS mojim zdanię.
          • czy_po_czy Re: help - hilfe - aiuto - pomości (problem) 02.01.06, 21:24
            aga_piet napisała:

> No weeeeś...! Jak stakiego fótra na jogórcie uszyć futro? Ile by takich jogórtó
            > w
            > czszeba wziąść! I chyba sie rozłazi zbyt... TO NIE TYGRYS mojim zdanię.

ile takih jogórtuf ? chmmm chmm.... s czydzięścipiędź tyśencuf rzejzed ziedem naźdźę ??? mieł jeżce z piń cet brakójem. (no ja mam grópom dóbę sad )
            ówarzaż rze siem rozóazi ??? a fóóóóó crying to czeba młodkiem zabić...jag jeszcze rzyfe sad
            • aga_piet Re: help - hilfe - aiuto - pomości (problem) 02.01.06, 23:00
              Rzywe bo ma rzywe kulrtóry bakterji.
              Wjesz co, daj sobje z pokuj stym tygrysę, za durzo roboty, sklejania tych
              poszczegulnych miśuw - bessęsu! Jusz hyba łatwjej kópić prawdziwe fótro stygrysa
              u Góczjego - cenowo wyjdzie Ci tosamo bjorąc pod rozwage cene tych jogórtów.
              Zwłaszcza rze jagbyś chodziła w zielonym fóczsze to nikt by nie uwjerzył rze to
              tygrys, muwili by rze zpleśniały i wjocha (siara).
              • czy_po_czy Re: help - hilfe - aiuto - pomości (problem) 02.01.06, 23:16
                jagbym hodził ftakim fócze to muwili by o mię Wersaczi tódziesz arskur lóp bikmoda...
                ciekawi mię ile kóźniesz po czebował byczasó rzeby z jogórduf takie fótro ószydź.
                tagrze ciekawe czy grinpiz na pisaóby mi coź na fócze z prajem
                • aga_piet Re: help - hilfe - aiuto - pomości (problem) 02.01.06, 23:56
                  Ale morze lepjej bybyło pofarbować to sprawdziwego tygrysa? Nie rozłaziłoby sie.
                  Chmmm...
                  Ale znowusz gdyby sie tak rozlazło - pokazałoby mje (Cie) w całej krasie -
                  morzna by niby niechconco póblicznie pokazać conieco big_grin
                  Zaczynasz mje pszekonywywać.
                  S.P. Ale w uwaczas popracój nat tustym tyłkię (hyba rze chesz tustość lansować).
                  • czy_po_czy Re: help - hilfe - aiuto - pomości (problem) 03.01.06, 07:04
                    s tom tóstościom i lansofanię n\to ńe taki zóy pomys.
                    morze óda siem bydź reklamom zakuaduf tóżdżofyh jakieiź krórzwicy esaczy innyh s pierszego tączeńa.
                    Co otem myźlićę ? czy to dżezzi miedź fótro sjogórtó snapisem plecowym ojej kójaski ? albo z malec wy borofy ?
    • inrzynjer.mamun Re: help - hilfe - aiuto - pomości (problem) 03.01.06, 08:35
      podobniesz drzezji jest teras fótro zes Stróósja
      itoby siem sgadzauo, bo kjedyź w Paryrzu to widziauem tankcerki z piurami
      w ... no w i tyle.
      smile
      • bei i sczyżone jesiotry som na topje 03.01.06, 11:16
        Qpilam takje fótro od sterego hinczyka- rurzowesmile natóralne prafdziwe!
        • inrzynjer.mamun Re: i sczyżone jesiotry som na topje 03.01.06, 12:56
          a s kturyh Jęsiotruff?
          Pierszej, czy Drógjej Fieszoździ?
          smile
    • bei i bóty 03.01.06, 11:17
      ze skury wenrza strarzadzkiego...sliczne rurzowe s bjałym
      • portoo Re: i bóty 03.01.06, 12:58
        Wenrza toja ostatńo ó mojego miśatshka f kjeszeńi snalasuą
        co teras semną beńdzje?
        Ivąka
        Pomorzeće?
        • aga_piet Re: i bóty 03.01.06, 21:37
          Daj do sfwgo szefca niech Ci bóty uszyje!
          S.P. Co do lansowania tóstosci - to z zagranicznych znam Fatbojslima - jest
          sławny (ale chyba niegróby).
        • fiosna Re: i bóty 16.02.06, 18:17
          f kieszeni fótra mjau wenrza?
          mosze zaszyi mó te kjeszenie i nie karm wenrza

jeżcze jes drógje wyjźcie , morzna wenrza pżerobidz na torepke , bóty i
          kapelósz
          • misia9943 Re: i bóty 17.02.06, 22:34
            No, łon ma raciję, ja mam taki portwel z wen żej skóry. Bardzo fajny jest i w
            ogule, tylko, że to nie jest do końca lekalne, żeby mieć z wen ży dodatki. One
            som podobno zamrożone, czy zagrorzone, jakoź tag...
            • misia9943 Re: i bóty 17.02.06, 22:34
              Fybacz, hciałam powiedzieć:
              Łona ma raciję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka