Dodaj do ulubionych

Michal, to ultimatum

20.07.06, 16:55
Przepraszam, ze publicznie, ale to chyba jedyna metoda abys cos zrozumial.
Jesli w ciagu najblizszego tygodnia nie dasz mi zyc, rozwaze kazda metode
pozbycia sie Ciebie z samobojstwem wlacznie.
1. Przestan dzwonic do mnie i budzic mnie gdy wypoczywam do prtacy.
2. przestan nachodzic mnie w moim domu i robic gnoj bo strace pokoj
3. przestan wymagac uczenia Cie angielskiego przez 2 godziny dziennie.
Zabieralem sie do uczenia Ciebie 22 razy i nic to nie dalo wiec mam gleboki
uraz.
4. Zrozum, ze mam wlasne zycie.
Obserwuj wątek
    • mi.ka.n Re: Michal, to ultimatum 20.07.06, 19:13
      Oj ta ostateczna propozycja bardzo groznie zabrzmiała.Szczególnie po
      przeczytaniu pierwszego zdania zatkało mnie.Warunki masz oczywiście prawo
      postawić a on je zaakceptować(lub nie).Za odwagę trzeba płacić.I myślę,że sobie
      już teraz zdaje z tego sprawę.
      • pluskat Re: Michal, to ultimatum 20.07.06, 20:08
        to juz chyba wybierz morderstwo w afekcie :)
        • kruwsko66 Re: Michal, to ultimatum 21.07.06, 14:08
          ale ja i tak pujde siedziec bo to pujdzie na mnie przynajmniej bede sobie zyl z
          pieniedzy królowej angielskiej takrze niema tego zlego co by na dobre nie
          wyszlo ale z drugiej strony jak beda dawac te niejadalne kielbaski to zdechne
          zglodu bo sa niejadalene i beda 2 SAMOBUJSTWA I 2 TRUPY dlatego niewarto sie
          zabijac i zaczac mnie uczyc23 raz bo teraz jusz niemam wyboru i misze sie uczyc
          wtedy mialem niechcialo mi sie i sie niuczylem robote mialem dom mialem a teraz
          niemam nic nawet przyjaciela huj z takim zyciem moze faktycznie skoczyc z
          paretu to rozwioze wszystkie oproblemy i mnie i robertowi to przynajmniej
          bedzie jedno samobujstwo a nie dwa co wy nato drodzy forumowicze
          • pluskat Re: Michal, to ultimatum 21.07.06, 15:11
            jestes w niewesolej sytuacji, ale sa ludzie, ktorym wiedzie sie jeszcze gorzej.
            oczywiscie to zadne pocieszenie, ale zawsze.
            wyglada na to, ze na Kiciora nie mozesz juz liczyc.
            wobec tego musisz szukac pracy sam.
            a szukanie pracy to ciezka i stresujaca praca dla kogos kto slabo zna jezyk.
            ale nie masz innego wyjscia.
            wez sie za to ostro.

• kruwsko66 Re: Michal, to ultimatum 24.07.06, 11:25
              chcialas chyba powiedziec dla osoby ktura niezna jezyka ja znam 2 zwroty i moze
              40 s;uwek to wszystko co ja u miem
              • kicior99 Re: Michal, to ultimatum 24.07.06, 13:37
                ale poowiedz co mnie to obchodzi ze rozpieprzyles 30 000 zl w 4 miesiace i
                rzuciles kurs w Polsce po miesiacu? Naprawde sam jestes sobie winien swojej
                sytuacji.
                • mi.ka.n Re: Michal, to ultimatum 24.07.06, 14:42
                  To rzeczywiście rozrzutny nad podziw.A ja sie troche temu dziwiłam i
                  sądziłam ,że to chyba były nie tylko jego pieniądze,bo w końcu krótko pracowałi
                  miał długie okresy pozostawania bez pracy.
                  • kicior99 Re: Michal, to ultimatum 24.07.06, 15:02
                    bo zyl za moje. Ale teraz do tego nie dopuszcze - przynajmniej nie na taka
                    skale.
                    • kruwsko66 Re: Michal, to ultimatum 24.07.06, 15:17
                      a na jaka skale przstaw mi te skale:)))))))))))))
                      • kicior99 Re: Michal, to ultimatum 24.07.06, 15:27
                        moge ci poswiecic godzine dziennie i do £5.
                        • pluskat Re: Michal, to ultimatum 25.07.06, 10:18
                          Michal, nie badz taki rozkoszny, tylko podziekuj Kiciorowi.

A swoja droga, chyba teraz bedziesz bardziej cenil ciezko zarobione pieniadze,
                          jezeli w ogole uda Ci sie je zarobic.
                          • kruwsko66 Re: Michal, to ultimatum 26.07.06, 11:48
                            ale ja je cenie tylko sie rozeszly i sam niewiem na co i mam ndzieje ze wkoncu
                            te prace znajde
                            • pluskat Re: Michal, to ultimatum 26.07.06, 12:16
                              jak sie ma pieniadze, to sie szybko rozchodza :)
                              • kruwsko66 Re: Michal, to ultimatum 26.07.06, 12:18
                                moze znasz jakies lekarstwo na ta przypadlosc
                                • pluskat Re: Michal, to ultimatum 26.07.06, 12:33
                                  przeciez to Ty byles od tego specjalista: ile sie Kicior musial nagimnastykowac,
                                  zebys mu pozwolil kupic sobie dwudziesta szosta gramatyke angielska :)

z tego wniosek, ze latwiej zarzadzac cudzymi pieniedzmi;
                                  • kruwsko66 Re: Michal, to ultimatum 27.07.06, 16:27
                                    pluskat ale ta dwudziesta szusta ksiega mu do niczego niebyla poczebna bo on
                                    zna swietnie angielski lepiej niz anglicy a on muwi ze idzie na kurs
                                    angielskiego ciekawe jakiego agielskiego jak on gada lepiej od anglików
                                    • pluskat Re: Michal, to ultimatum 27.07.06, 21:10
                                      czemu nie, jak mu to sprawia przyjemnosc, byle tylko nie okazal sie lepszy od
                                      wykladowcy
                                • mi.ka.n Re: Michal, to ultimatum 27.07.06, 10:53
                                  Oszczędność to wielki dochód.To powiedzenie Cycerona.
                                  • pluskat Re: Michal, to ultimatum 27.07.06, 21:11
                                    swiete slowa, dlatego dzis nie kupilam zdrapki :)
                                    • kruwsko66 Re: Michal, to ultimatum 28.07.06, 10:43
                                      ale mi sie wydaje ze na twoje wydzie ze bedzie lepszy od wykladowcy moim
                                      zdaniem to jest chodzaca encyklopedia aglistyi i on chce sie jeszcze uczyc czyc
                                      ciekawe czego
                                      • mi.ka.n Re: Michal, to ultimatum 28.07.06, 10:47
                                        Widocznie w tym czego sie uczy lubi byc doskonały .Tylko nie każdy ma takie
                                        zdolnościzakrawające o geniuszostwo.Ale i tacy muszą byc.
                                        • kruwsko66 Re: Michal, to ultimatum 28.07.06, 11:09
                                          moim zdaniem on moze byc profesorem a nawet doktorem aglistyki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka