inrzynjer.mamun 06.06.07, 00:14 wszendzjie o ksionszkah, nódne nje? afrofos Głomrowidż ma iakieko kolora okóatki? (morze se by kópidź metr napszekur) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena31 Re: snuff 06.06.07, 07:59 Nje medr a dwa co najmjej. Ja siem zastanawią, a le nje wię, czy mi do kanapy bendzje pasowadź. Odpowiedz Link
bei Re: snuff 06.06.07, 08:17 encyklopedje som na metrymoszna zamufić rurzowe okłatki- takie fótergowe Odpowiedz Link
doral2 Re: snuff 06.06.07, 08:47 endzyglopedje som nódne potfornje, lepjej na solarke pujsć Odpowiedz Link
aga_piet Re: snuff 06.06.07, 09:55 Głąbrowicz ma czarną-bjałą okłatke. Morze i czasami modne ale zópełnie mi niepasuje do wnęczsza. Ale rozmawjałam z inproligatorę, powjedział rze morze zrobić inny kolor, masz klijęt nasz pan. No i kącu niewję czy to trędi czy nietedi mjeć tego Głąbrowicza bo nierozumję tej telewizi. Odpowiedz Link
bei Re: snuff 06.06.07, 20:37 ale ten blek end łajt jezd trendi....zafsze p rurzowym i złotym jezd blekendłjt..i ngt nam nie fmuwi, rze czarne ejzd czarne a bjałe jezd bjałe. Odpowiedz Link
xysztov Re: snuff 06.06.07, 23:07 ale poco kópowadź ksionżki. moszna sa me gszbiety samówidź, na metry wuaśnie. kolor wybjerasz skatalogó, napisy tesz jakiehcesz. Odpowiedz Link
aga_piet Re: snuff 06.06.07, 23:33 Mószą być prawdziwe ksionszki gdysz jeźli czasę pszyjdzie wgości jakiś intelektłalista i zechce wyjońć spułki? Opciach bybył. Odpowiedz Link
ja22ek Re: snuff 06.06.07, 23:38 Alesz Agó nierośmniejsza mie Wyztarczy tylko tom jednom ksionszke cojom interseksłalista wyciongnie mieć prafdziwom a rerzte morzna mnieć z metra zezuotej tkaniny. Odpowiedz Link
aga_piet Re: snuff 06.06.07, 23:52 Ajak JaZZku jemu sie zahce nie Grąbrowicza ale inną Kawke???? To co???? Z kąt wjem jaką on beńdzie chciał ksionszke wyciongnońć???? Nie rupcie wjohy. Prawdziwe ksionszki, w szak to durzo nie kosztuje. A nawet jeźli to tym lepjej. Z właszcza w skure obite to ponoć fól wypas. Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: snuff 07.06.07, 05:43 etem, jak ętęktóalista wyciongnie tom ksionszke to co? morze jeszcze by kciaó po rozmawjać o tag zffanei treźci? jejkó, czeba by pszeczytadź maóe conieco i sie naómiedz gadać/rozmawiać ętelektóalnje/lóp essay jakiź napisadź? to ja jósz wole muj skótereg z dachem, rurururururu Odpowiedz Link