Dodaj do ulubionych

Laptop kupiony w Stanach

09.07.05, 02:40
Witam. Niedlugo bede kupowac laptop w Stanach i bede z nim jechac do polski.
W zwiazku z tym mam pytanie czy bedzie dzialal w Polsce i czy nie bedzie z
nim problemow?? Poszukuje laptopa do 850 $ moze polecicie mi cos dobrego ??
Bo szukam i szukam a nie moge znalezc. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lipcio Re: Laptop kupiony w Stanach 09.07.05, 07:56
      jak szukasz na chodnikach to nie znajdziesz - wejdz sobie na dowolna strone
      sklepu - mozesz nawet na bestbuy, circuit city, compusa, office depot i
      komputerow do 850$ na peczki - z czym ty masz problem? oczywiscie, ze bedzie
      dzialal w Polsce - niby dlaczego ma nie dzialac? powietrze chyba takie samo
      wiec mu nie zaszkodzi - najwyzej bedziesz musial poswiecic 10 zl na
      przejsciowke do gniazdka
      • Gość: Maly Re: Laptop kupiony w Stanach IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 09.07.05, 12:20
        i jedna rada w powrotnej drodze wiez go bez pudelka w torbie podrecznej inaczej
        jak go przywieziesz zapakowanego na okeciu zaplacisz clo;-)
        • Gość: Jerry Re: Laptop kupiony w Stanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 15:31
          polecam kupno przez eBay (to takie nasze Allegro) notabene eBay działa już w
          Polsce i nawet PayPall czyli system rozliczeniowy jakie preferują jankesi.
          Nawet nie trzeba jechać za ocean by kupic tanio laptopa :)) pozdrawiam
    • Gość: tygrysek75 Re: Laptop kupiony w Stanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:43
      Ja mam kupionego w ubieglym roku laptopa DELL Inspiron 8600. Polecam Dell bo to
      mercedes wśrod laptopow. jestem z niego ogromnie zadowolona. Musialam jedynie
      zainwestowac kilka zlotych na przejsciowke z 110V na 230V. Hula bez zarzutu i
      za duzo mniej niz tej klasy komputer w Polsce. W polsce nie kupisz sobie nowego
      Della bo sprzedaja jedynie podmiotom gospodarczym, dla firm.
      • Gość: HubyMac Re: Laptop kupiony w Stanach IP: *.nyc.res.rr.com 16.07.05, 23:58
        Ze co???
        Dell to mercedes? Chyba taki produkowany sprzed II wojny. No tak tylko kobita
        moze pisac, takie zabobony.
        Jesli Dell to tylko ekrany plazmowe!! Nigdy laptopy, poczytaj fachowe czasopisma
        Pozdrowienia
        A jesli mam doradzic to Toshiba jest dobrym wyjsciem w relacji cena-jakosc.
        Della nigdy nie dpstaniesz o takich parametrach
        • the_american Re: Laptop kupiony w Stanach 17.07.05, 07:14
          Dell nie jest najgorszy, ale i nie najlepszy. W sumie Dell = Chevy.

Inspirion 8000+ to wysokiej klasy komputer z parametrami znacznie
          przewyzszajacymi te ktorych poszukuje autor watku ($850!!). Ale sa tez
          komputery Dell'a znacznie tansze.

Dell sprzedaja tak instytucjom jak i osobom prywatnym. Tu jest link ze
          szczegolami:
          www.dell.com

• Gość: kaja Re: Laptop kupiony w Stanach IP: *.osiedle.net.pl 19.07.05, 06:50
            ja mam laptop kupiony w stanach. W styczniu zapłaciałam za Compaq, Presario
            1500, okolo 600 $, uzywany na ebay. Jestem bardzo zadowolona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka