Dodaj do ulubionych

Nepal w marcu 2015

20.11.14, 15:47
Znalazłam fajną wycieczkę do Nepalu Wschodniego. Raz już tam byłam, też z biurem podrózy, ale tak się po prostu pewniej czuje. Czy ktoś z globtroterów jest w stanie powiedzieć czy warto na taki okres wybrać się do tych rejonów? Będę wdzięczna za opinie.
Bilet będę chciała zakupić na własną rękę - może ustrzelę jakąś promocję, więc cena samej wycieczki wydaje się być ok. A jak z temperaturami w tym rejonie? No i jest tu też trekking - jeśli ktoś był dokładnie tu na trekkingu proszę o info dotyczące wymogów kondycyjnych

www.strefawypraw.com.pl/szczegoly-programu/299,nepal-nepal-jakiego-nie-znacie-16-dni-od-07-03-2015.html
Obserwuj wątek
    • anka.ba Re: Nepal w marcu 2015 04.12.14, 12:29
      W sumie teraz mam dylemat bo znalazłam jeszcze taki:
      www.strefawypraw.com.pl/szczegoly-programu/318,nepal-pagody-dzungla-i-gory-11-dni-od-22-03-2015.html
    • tasior6 Re: Nepal w marcu 2015 23.11.15, 18:05
      Wiesz co ja byłem w 2014 roku na trekingu dokoła Annapurny z Krakowskim Biurem Podróży Gaudeamus którą bardzo polecam widoki niesamowite przeżycia a i można samemu się sprawdzić i sięgnąć prawie nieba :) tutaj masz Linka www.gaudeamus.com.pl/wyprawy/himalaje_annapurna_trekking/
      My byliśmy własnie w Marcu super pogoda było tylko raz padało i przepięknie kwiaty kwitły więc wrażenie było obłedne jak się schodziło z przełeczy Thorung La
      • kornel-1 Re: Nepal w marcu 2015 16.01.16, 20:47
        Tasior, daj spokój :)
        anka.ba to spamerka reklamująca biura trampingowe. Ona nigdzie nie jeździ samodzielnie.
        forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=anka.ba&sortMode=SCORE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=3
    • marsro Re: Nepal w marcu 2015 24.01.16, 16:01
      Zapraszam na www.travel-navigator.pl
      Proszę wypełnić formularz kontaktowy.
      Doradzimy, zaplanujemy i zorganizujemy 40% taniej niż konkurencja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka