onthelake 26.07.09, 23:49 Sluchajcie jakie buty nosza/nosily Wasze dzieciaki w przedszkolu? Moj Kubus w domu to na bosaka albo w skarpetkach a teraz sie martwie, ze caly dzien bedzie sie pocil w sneakersach? Kupic mu sandaly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bella41 Re: Buty 27.07.09, 03:29 crocsy i skechers z podobnej gumy co crocsy imo crocsy lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
bella41 Re: Buty 27.07.09, 03:35 dodam jeszcze, ze probowalam kupic, ale u mnie w okolicy jakos odpowiednich nie moglam znalezc Patryk musi byc w skarpetkach w przedszkolu, crocsy i crocsopodobne skechers doskonale sprawdzaja sie w skarpetkach i bez, w dodatku sa baaardzo lekkie i noga sie w nich nie poci szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bea_mama Re: Buty 27.07.09, 04:31 Zalezy tez od przedszkola. U nas np. nie wolno sandalow (maja byc zakryte palce i pieta) i crocs. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Buty 27.07.09, 05:27 Moja corka chodzila wtedy w adidasach, IMO to najlepsza alternatywa. Kupowalam tylko obuwie sportowych firm (Reebok, Nike etc.), niektore modele mialam sama identyczne wiec mysle ze dzieciece tez byly wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
alutkama Re: Buty 27.07.09, 11:51 czy u was dzieci tez spia w butach w przedszkolu? u mnie (3 lata temu) dzieci musialy spac w butach, moj jedyny nie spal w butach, bo .. nie byl przyzwyczajony. Taki przepis przeciwpozarowy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: Buty 27.07.09, 19:00 pierwsze slysze o spaniu w butach moja mala w przedszkolu tez na bosaka chodzi. To ja z uporem maniaka nakladalam jej skarpetki a tam sciagali. Czysciutko i cieplo wiec po jakims czasie sie "poddalam". Mala tak przyzwyczajona ze wchodzi do domu i pierwsza rzecz sciaga but i skarpetki, tak samo w aucie. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Buty 27.07.09, 20:50 alutkama napisała: > czy u was dzieci tez spia w butach w przedszkolu? w przedszkolu mojej corki tez tak bylo, bylam bardzo zdziwiona ale jak przepis to przepis Odpowiedz Link Zgłoś
onthelake Re: Buty 04.08.09, 05:41 Dzieki za odpowiedzi dziewczyny.No jednak Kubus popyla w nowych kolejnych adidasach.Szkoda,ze nie moga bez butow chodzic tak jak w domu ale z drugiej strony jak pomysle o pojsciu do lazienki to moze i lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Buty 05.08.09, 05:18 spanie w butach, chodzenie caly dzien w przedszkolu w butach :O Ktoz to ma takie madre pomysly. Az wlos sie na glowie jezy. Odpowiedz Link Zgłoś
oliv2 Re: Buty 06.08.09, 21:43 dokladnie fogito. 1000 przepisow i procedur na kazdym kroku. czasem to nie wiadomo czy smiaac sie czy plakac. zwlaszcza gdy takie madre procedury dotycza dzieci. niby dla bezpieczenistwa a dochodzimy do jakis paranoi ktore dzieciom na pewno na zdrowie nie wyjda. o przepisach zywieniowych juz nie wspomne Odpowiedz Link Zgłoś