ilhan 04.05.06, 18:03 "In The Morning" www.savefile.com/files/6131474 Wczoraj była premiera w BBC Radio 1. Na razie wydaje się taki sobie - choć to chyba dobry materiał na wakacyjny przebój. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeangenie Re: Nowy singiel Razorlight 04.05.06, 18:19 właśnie leci u mnie w radiu. Mogłoby być lepiej. Odpowiedz Link
humbak Re: Nowy singiel Razorlight 04.05.06, 18:37 Iiii... nic nowego i w sumie niestety nic ciekawego. Poczeka się jaka będzie reszta. A czy dobry materiał na przebój to nie wiem, bo nie mam czuja w tym względzie. Odpowiedz Link
libertine Re: Nowy singiel Razorlight 04.05.06, 19:49 szału nie ma... po całkiem fajnych 'kirbys house' i 'somewhere else' spodziewałem się, że kolejne rzeczy będą coraz lepsze. a tu zawód jak na razie... Odpowiedz Link
mr.glam Re: Nowy singiel Razorlight 04.05.06, 23:27 dość fajne, oni jako jedni z nielicznych dziś mają dar melodii. choć poprzednie były szybciej biorące... no ale teraz to coraz mniej bierze cokolwiek więc i tak ryba. Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: Nowy singiel Razorlight 04.05.06, 23:37 no wreszcie! moze byc. ale moze to dlatego, ze swiezo po przesluchaniu jestem, poza tym bardzo podobal mi sie klimat "somewhere else", ktorego tu jakby brakuje. gitary mi sie podobaja. no i taki lekki i przyjemny, calkiem calkiem jak na lato:) Odpowiedz Link
ihopeyouwilllikeme Re: Nowy singiel Razorlight 05.05.06, 18:44 Dziwi mnie tyle głosów pro Somewhere Else. Mi to się zawsze kojarzyło z Gabrielem Fleszarem <fuj>. Nowego nie słyszałem, ale nie spodziewam się zbyt wiele po płycie. Odpowiedz Link
aasiek Re: Nowy singiel Razorlight 05.05.06, 20:35 Wybacz, Ihope, ale Gabriel F. nigdy by do poziomu "Somewhere Else" nie podskoczył ;))))) Odpowiedz Link
ihopeyouwilllikeme Re: Nowy singiel Razorlight 06.05.06, 10:55 > Wybacz, Ihope, ale Gabriel F. nigdy by do poziomu "Somewhere Else" nie > podskoczył ;))))) Nawet nie musi, bo Razorlight tym kawałkiem sami do jego poziomu zlecieli :) Odpowiedz Link
ayya Re: Nowy singiel Razorlight 05.05.06, 23:57 Strasznie to nudne, nijakie, nie jak Razorlight :/ Odpowiedz Link