moore_ash sie lustruje 17.10.06, 22:18 1. pink floyd 2. marillion 3. sting 4. led zeppelin 5. u2 6. red hot chili peppers 7. the police 8. the doors 9. ac/dc 10. deep purple 11. the beatles 12. ramones 13. klaus mitffoch 14. the clash 15. swietliki 16. t.love 17. the stranglers 18. the rolling stones 19. dzem 20. hendrix 21. primus 22. lech janerka 23. eric clapton 24. toy dolls 25. man or astroman 26. izrael 27. zappa 28. j. joplin 29. the cranberries i sie usprawiedliwiam, ze niedoczytalem do konca i jazzu nie uwzglednilem bo tak na sto % by sie tam marcus miller czy hancock znalazl... pzdr. tb Odpowiedz Link
humbak Re: autolistracja i sama krytyka 18.10.06, 21:26 Żeby nie wyjść na skrytobójcę ujawnię to i owo. 1.Paradise Lost 2.Enduser 3.Tool 4.Corrupt Souls 5.Faith no More 6.Kyuss 7.Łona 8.Behemoth 9.Fantomas 10.Alice in Chains 11.Bong Ra 12.KMFDM 13.Yohimbe Brothers 14.Hatebreed 15.Ruins 16.Noisia 17.Aaron Spectre 18.Pantera 19.Meshuggah 20.Metallica 21.Herbie Hancock 22.Pearl Jam 23.Sixtoo 24.Prince 25.Ray Charles 26.Sizzla 27.Panacea 28.KRS One 29.Wu Tang Clan i projekty członków 30.Blackalicious Wszystko płynie. Odpowiedz Link
libertine moja lista 23.10.06, 19:37 1. oasis 2. nick cave & the bad seeds 3. the clash 4. the smiths 5. the beatles 6. the verve 7. pulp 8. muse 9. the stone roses 10.david bowie 11.bob dylan 12.the velvet underground 13.the libertines 14.supergrass 15.suede 16.the charlatans 17.happy mondays 18.primal scream 19.blur 20.the charlatans 21.kasabian 22.razorlight 23.rufus wainwright 24.morrissey 25.black rebel motorcycle club 26.the datsuns 27.elvis 28.johnny cash 29.heavy stereo 30.the dandy warhols Odpowiedz Link
ktmajcher Re: autolistracja i sama krytyka 24.10.06, 22:54 nie głosowałem - trudno, ale pewnie niewiele bym zmienił swoimi głosami poza dwoma punktami: - the Waterboys - u mnie jak zwykle na szczycie, zatem może by wpadli do pierwszej setki, - the Beatles - byliby w pierwszej 10-tce, a w najgorszym przypadku w 20-tce, zatem sprawa pierwszeństwa (vs Radiohead) by sie wyjaśniła Odpowiedz Link
janek0 Czy to już wszyscy się zlustrowali ? 24.10.06, 23:12 Bo jak tak, to będę mieć w weekend* małą niespodziankę z serii statystyczno-socjologicznej. Ci co się nie przyznają do piątku, nie wezmą udziału. *z zatrzeżeniem posiadania wolnych mocy przerobowych Odpowiedz Link
janek0 Re: Czy to już wszyscy się zlustrowali ? 24.10.06, 23:13 janek0 napisał: > *z zatrzeżeniem posiadania wolnych mocy przerobowych "zastrzeżeniem" miało być. Odpowiedz Link
grimsrund Re: Czy to już wszyscy się zlustrowali ? 25.10.06, 00:14 Jak widać na przykładzie Kolegi, od anarchii do statystycznego cyberterroru jeno jeden krok ;) Odpowiedz Link
martolka Re: Czy to już wszyscy się zlustrowali ? 25.10.06, 10:18 grimsrund napisał: > Jak widać na przykładzie Kolegi, od anarchii do statystycznego cyberterroru > jeno jeden krok ;) hahahahha :-)))))))))))))) jednakowoż głęboka prawda tkwi w twych słowach... Odpowiedz Link
janek0 Re: Czy to już wszyscy się zlustrowali ? 25.10.06, 12:04 martolka napisała: > > Jak widać na przykładzie Kolegi, od anarchii do statystycznego cyberterro > ru > > jeno jeden krok ;) > hahahahha :-)))))))))))))) > jednakowoż głęboka prawda tkwi w twych słowach... W sumie to macie racje... złośliwcy :) Ale i tak TO zrobię :) Odpowiedz Link
teddy4 Ted - lista 26.10.06, 10:27 Killing Joke Midnight Oil Massive Attack The Police Pink Floyd David Bowie New Order Echo And The Bunnymen Joy Division The Smiths DEVO Opposition Psychedelic Furs Weather Report Everything But The Girl The Clash The Verve DJ Shadow The Stranglers Talking Heads Kraftwerk Electronic Underworld Ian Brown/Stone Roses – chyba tak, bez sensu to rozdzielać Blur Stereolab Manic Street Preachers Rage Against The Machine Public Image Limited Suicide Sorry, że bez numerków. Ale kolejność właściwa. Odpowiedz Link
geigo Jeszcze można się zlustrować? 26.10.06, 17:55 Bez numerków, bo dla mnie to niewykonalne (właśnie dlatego nie głosowałam - jasne, kolejność się liczy, ale u mnie jest to li tylko kolejność typu "mniej-więcej", przypisać danego wykonawcę do konkretnego miejsca - po prostu się nie da...): U2 Nick Cave (we wszystkich konfiguracjach) Tindersticks The Black Heart Procession 16 Horsepower Clann Zu Tunng Bonnie 'Prince' Billy Calexico Leonard Cohen Echo & The Bunnymen Willard Grant Conspiracy Madrugada Mark Lanegan Woven Hand Midnight Choir The Triffids The Mars Volta Tool Muse Marillion (Fishowy) Peter Gabriel A Silver Mt. Zion Talk Talk The Smiths David Bowie Johnny Cash The Waterboys Einsturzende Neubauten Tom Waits Odpowiedz Link