cze67 09.11.06, 14:19 tego wiekopomnego wydarzenia? Ja nie mam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mechanikk Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 14:47 Poza standardowym jednoczesnym odtworzeniem "Strawberry Fields Forever" o umówionej godzinie nie mam w sumie żadnego porywającego pomysłu. Poza tym, że możnaby przemycić jakiś akcent okolicznościowy na swapowych składankach :) Odpowiedz Link
libertine Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 14:49 faktycznie, to już niedługo! zorganizowanie jakiegoś rankingu się nasuwa, ale co by tu znowu poodliczać... prywatnie na pewno jakiegoś specjala czarnego opracuję :) Odpowiedz Link
cze67 Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 14:52 Taaa, wszystko już tu zostało policzone, sklasyfikowane, zmierzone.... To może chlapniemy se po pięćdziesiątce (na setkę przyjdzie czas za jakieś dwa - trzy lata) i po prostu rozejdziemy się do swoich zajęć? Odpowiedz Link
mechanikk Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 15:00 > To może chlapniemy se po pięćdziesiątce Dobra, ja mogę już teraz, w ramach próby generalnej, a potem już oficjalnie, wraz z pojawieniem się jubileuszowego posta :D <zmierza ku lodówce> Odpowiedz Link
braineater Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 15:02 o godzinie np 22:00 zapalmy świeczki na balkonach, w oknach i innych wnekach zewnętrznych. Niech cąły świat zobaczy wiele jest forumersów z tego foruma:) A dla najblizszych, to jakas klasyka - gołe panny w tortach, koncert uzdolnionych muzycznie forumowiczów - proponuje pospieszny skład: Obły, Pagaj, Nierymek, Glebo i oczywiście relacja na zywo onlajn. Moge udostepnic chatę i kamere internetową:P. P:) Odpowiedz Link
cze67 Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 15:04 Swoją drogą - jakże niezwykła muzyka mogłaby powstać z połączenia tak uzdolnionych muzycznie osobowości (incl. brajn of course)... Odpowiedz Link
cze67 Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 15:25 A gdybyż tak jeszcze do owej supergrupy dołączył growlujący tomashósmy... Może zróbcie panowie jakiś taki projekt, każdy coś tam dogra, prześle następnemu i wyjdzie z tego przepiękna okolicznościowa pieśń masowa, którą będziemy sobie od czasu do czasu nucić? Odpowiedz Link
braineater Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 15:36 o faktycznie TomaszŁoziem tyz przeciez z muzykalnych i nie kryjących się z tym. Jestem za. Możemy nawet zrobic składkę na koszty przesyłek i wydania:) P:) Odpowiedz Link
mameluch Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 15:53 Pytanick chyba też coś tam muzycznego uskutecznia? Odpowiedz Link
pytajnick Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 16:07 > Pytanick chyba też coś tam muzycznego uskutecznia? Mogę dograć gitary, wokal, albo zsamplowaną trąbkę meksykańską. :-) Odpowiedz Link
cze67 Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 16:09 Jestem za tą trąbką! Odpowiedz Link
pytajnick Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 16:29 cze67 napisał: > Jestem za tą trąbką! to jest ta trabka z koncowki trzeciego kawalka z tego postu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20715&w=47174504&wv.x=2&a=47174782 genialna jest :] Odpowiedz Link
glebogryzarka1 Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 15:55 Może Pagaj zrobi beat, ja położę klawisze, a dalej to niech się koledzy (KOLEGA TO DO DUPY PRZYLEGA jak mawia mój ojciec) już umówią. Odpowiedz Link
ktmajcher Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 22:23 braineater napisał: > o godzinie np 22:00 zapalmy świeczki na balkonach, w oknach i innych wnekach > zewnętrznych. co bardziej wyczuleni pomyślą, że ktoś ważny is dead, będą skakać po kanałach informacyjnych, zamiast świętować SF Odpowiedz Link
miecio4 Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 15:25 Myślę że wzorem radiowej trójki można wydać komplet płyt i dokładać je do Dziennika. Znowu tłumy biegałyby od kiosku do kiosku. Odpowiedz Link
ktmajcher Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 22:22 miecio4 napisał: > Myślę że wzorem radiowej trójki można wydać komplet płyt i dokładać je do > Dziennika. > Znowu tłumy biegałyby od kiosku do kiosku. jak zaczynałem to czytać pomyslałem o tym samym Odpowiedz Link
braineater proponowąłbym jeszce 09.11.06, 16:01 umieszcenie cytatu z niniejszego posta: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=51630695&a=51818011 tego o 'ślicznym towarzystwie wzajemnjej adoracji' (w skrócie SiTWA) w nagłówku forum, Tak dla ubogacenia i odnowy na nowej drodze do 100 tysiecy P:) Odpowiedz Link
mechanikk Re: proponowąłbym jeszce 09.11.06, 16:04 "śliczne towarzystwo wzajemnej adoracji słuchające smętnych brytyjskich kapel" Dobre. Odpowiedz Link
hennessy.williams Re: proponowąłbym jeszce 09.11.06, 16:28 mechanikk napisał: > "śliczne towarzystwo wzajemnej adoracji słuchające smętnych brytyjskich kapel" > Dobre. Phi, ja jestem spoza "układu" i ostatnio słucham smętnych kapel amerykańskich ;) Odpowiedz Link
jarecki32 Re: proponowąłbym jesce pana Tymbarskiego 09.11.06, 16:36 aby napisal okolicznosciowy tekst (moze byc dwunastozgloskowcem) poniewaz ma on nieprawdopodobna latwosc pisania wierszem Geigo wygrala kiedys konkurs wiec moze tez cos skrobnie. A propos konkursu, jesli sie wyrobie z tym paskudnym remontem kuchni to zapodam okolicznosciowy konkurs czyli quiz. Odpowiedz Link
cze67 Re: proponowąłbym jesce pana Tymbarskiego 09.11.06, 16:40 O! tymbarski poza tym, jest, zdaje się, kolejnym muzykiem na naszej powiększającej się z minuty na minutę, liście. Niedługo nam wyjdzie Strawberry Fields Philharmonic Orchestra. Odpowiedz Link
mechanikk Re: proponowąłbym jesce pana Tymbarskiego 09.11.06, 16:51 A może znów wcielić się w Jacka Cygana? :> Odpowiedz Link
pytajnick Re: proponowąłbym jesce pana Tymbarskiego 09.11.06, 16:52 cze67 napisał: > O! tymbarski poza tym, jest, zdaje się, kolejnym muzykiem na naszej > powiększającej się z minuty na minutę, liście. Niedługo nam wyjdzie Strawberry > Fields Philharmonic Orchestra. to co, kowerujemy SF? :-) Odpowiedz Link
pytajnick Re: proponowąłbym jesce pana Tymbarskiego 09.11.06, 16:52 Przypomnialo mi sie jeszcze, ze mam w pokoju bas i piecyk basowy. Kolegi co prawda, ale pare dzwiekow zawsze moge dograc... Odpowiedz Link
janek0 Re: proponowąłbym jesce pana Tymbarskiego 09.11.06, 18:11 cze67 napisał: > O! tymbarski poza tym, jest, zdaje się, kolejnym muzykiem na naszej > powiększającej się z minuty na minutę, liście. Niedługo nam wyjdzie Strawberry > Fields Philharmonic Orchestra. Byle nie arka noego... :] Odpowiedz Link
ilhan Re: proponowąłbym jesce pana Tymbarskiego 09.11.06, 18:14 cze67 napisał: > O! tymbarski poza tym, jest, zdaje się, kolejnym muzykiem na naszej > powiększającej się z minuty na minutę, liście. Niedługo nam wyjdzie Strawberry > Fields Philharmonic Orchestra. Prawdziwie wizjonerski pomysł - zasługujesz na rolę Piotra Rubika tej orkiestry :) Odpowiedz Link
jarecki32 Re: a jaki kawalek zrobil by Mike Patton 09.11.06, 18:32 dla uczczenia tego wydarzenia ? Jesli by akurat mial troche czasu po wizycie w Norwegii dla nagrania plyty z Chloroformem to moze zrobil by to tak przy sciezce trabki meksykanskiej Pytajnicka cienkim glosem: Dzis nasze Forum juz od rana swieza truskawka jest przybrane Pole truskawek dzisiaj scieto Na to Specjalne Forum swieto la, la , la , la, la, la la, la, la lala la, la, la , la la, la Strawbe e erry Forum Swieto i teraz ciezkie gitary Tomasza Osmego : pod melodie SFF: Let me take you down to Strawberry For Nothing is Real Strawberry For kto da wiecej ? Odpowiedz Link
kwiat_paproci Re: a jaki kawalek zrobil by Mike Patton 09.11.06, 20:07 jeszcze nieśmiało napomknę, że Ajhołp gra na gitarze (ale go wkopałam, hyhyhy) Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: a jaki kawalek zrobil by Mike Patton 09.11.06, 20:54 ja moge chorki robic:D -- www.last.fm/user/clemkruczynski/ Odpowiedz Link
ktmajcher Re: a jaki kawalek zrobil by Mike Patton 09.11.06, 22:26 mnie dawno słoń na ucho nadepnął i grać i śpiewać ni .... ale na koncert przyjdę Odpowiedz Link
aasiek Re: a jaki kawalek zrobil by Mike Patton 10.11.06, 10:06 Ja na gitarce i pianinku mogę co nieco zagrać... Odpowiedz Link
cze67 Kower i radio - co Wy na to? 10.11.06, 13:13 OK., są więc dwie sensowne propozycje: nagranie koweru utworu SFF zespołu TB przez co bardziej utalentowanych muzycznie forumowiczów oraz stworzenie forumowego radia. Czy ktoś wyraża chęć partycypowania w którymś z tych punktów, czy tylko tak se sympatycznie pogadaliśmy? Odpowiedz Link
ktmajcher Re: Kower i radio - co Wy na to? 10.11.06, 13:18 z mego punktu widzenia była to gadka szmatka bo grać nie umiem a przez net nie słucham nic z powodu ograniczeń i czasowych i sprzetowych, ale trzymam kciuki Odpowiedz Link
hennessy.williams Re: Kower i radio - co Wy na to? 10.11.06, 15:09 cze67 napisał: > nagranie koweru utworu SFF zespołu TB > przez co bardziej utalentowanych muzycznie forumowiczów W tym wypadku chętnie posłucham... > oraz stworzenie forumowego radia. a w tym chętnie się włączę... Odpowiedz Link
nefil Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 20:20 Proponuję 50 razy z rzędu zapuścić piosenkę o polach truskawkowych. Odpowiedz Link
ugugunana Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 20:40 Dorzucę cegiełkę, żeby świętowanie nie zaczęło się nad ranem... Wszak jutro dopiero Friday... Chociaż, w sumie, możnaby jubileusz ciutkę przetrzymać... Do piątkowego wieczoru... Wstrzemięźliwość potęguje doznania! :) Żeby nie było - mrożę Gin, który symbolicznie przyswoję za zdarowje forum, forumowiczek i forumowiczów przy akompaniamencie sączących się z głośników nut generowanych przez smętne skandynawskie bandy... :) Odpowiedz Link
grimsrund Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 21:05 > Chociaż, w sumie, możnaby jubileusz ciutkę przetrzymać... Kolega raczy żartować sobie. Stawiam, że Janek0 pierwszy nie zdzierży, a jak on zacznie, to inni też się rzucą :) Pomysłu własnego na obchód oczywiście brak. Odpowiedz Link
pagaj_75 Yyyy 09.11.06, 21:15 A co byście powiedzieli, gdyby z okazji 50 tysi wrócić do zarzuconego kiedyś pomysłu radia internetowego Strołbery Fildz? Pomysł upadł, jak zapewne pamiętacie, z powodu kłopotów z serwerem, który chciał nam ofiarować Janek. Jednak dzisiaj mamy do dyspozycji coraz większą liczbę komercyjnych serwerów shoutcastowych, na których można wykupić i odpowiednie łącze i miejsce na dysku. Do tego dochodzą opłaty dla ZAiKSu, które, jak ustalił Jan, nie są jakieś wstrząsająco wielkie. Owszem, całość (serwer + haracz zaiksowy) to miesięczny wydatek rzędu kilku stówek (raczej dwóch-trzech stówek, niż ośmiu na przyklad), ale im więcej osób partycypowałoby w przedsięwzięciu, tym mniej każda z nich musiałaby płacić. Co Wy na to? Chciałoby się Wam? Bo jak nie, to sorry, kasuję posta ;) Odpowiedz Link
jarecki32 Re: Yyyy 09.11.06, 21:39 ale jak to kurna dziala ? czy mozna sobie ot tak puszczac w eter (eternet nich bedzie) muzyke dowlonego wykonawcy nie placac tantiemow, czy innego haraczu i co to w ogole jest, bo owszem znam takie radio nazywa sie pandora, jest do dupy, ale jest, czy to jakas konkurencja miala by byc ? Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: Yyyy 09.11.06, 23:22 jarecki32 napisał: > ale jak to kurna dziala? patrząc od strony słuchacza: podłączam się pod wskazany adres odtwarzaczem typu Winamp i już. gra muzyka. patrząc od strony nadającego: są dwie możliwości. pierwsza - nadawanie od siebie z domu, przy pomocy małej wtyczki do Winampa (nie wiem jak jest z innymi systemami niż Windows). wtedy można nawet gadać na żywo do słuchaczy. druga opcja to wrzucenie plików na serwer i nakazanie mu, żeby nadawał sam. > czy mozna sobie ot tak puszczac w eter (eternet nich bedzie) > muzyke dowlonego wykonawcy nie placac tantiemow, czy innego haraczu napisałem przecież, że warto uiścić odpowiednią opłatę w ZAiKS. inną sprawą jest czy coś z tych pieniędzy kiedykolwiek trafi do artystów/producentów/wydawców. śmiem wątpić mając zaledwie zgrubną orientację w tym jak działa ZAiKS. > i co to w ogole jest, bo owszem znam takie radio nazywa sie pandora, jest do > dupy, ale jest, czy to jakas konkurencja miala by byc ? no nie do końca. pandora to dość specyficzne radio, nasze nie byłoby aż tak zaawansowane technologicznie w sensie doboru muzyki. w pandorze o doborze muzyki decydują jakieś kosmiczne algorytmy, a w zwykłym radiu jest po prostu didżej i jego playlista. ale podobnie jak mechanikk jestem pełen obaw co do logistycznego powodzenia całego przedsięwzięcia, tudzież finansowego. Odpowiedz Link
mechanikk Re: Yyyy 09.11.06, 22:20 Ja myślę, że to jest dobra pomysła, ale zapewnie polegnie, gdy przyjdzie się zmierzyć z okolicznościami organizacyjnymi. Ale może jestem PESYMEK. Odpowiedz Link
roar Re: Yyyy 13.11.06, 14:20 pagaj_75 napisał: > Co Wy na to? Chciałoby się Wam? Bo jak nie, to sorry, kasuję posta ;) W kwestii formalnej - od początku, nieprzerwanie, i na przyszłość też, deklaruję swoje pełne wsparcie dla projektu radia i chęć uczestnictwa. Jakby co, można mnie zawsze wliczyć. Ale sam się za stawianie tego nie zabiorę... Sorry. ;) Odpowiedz Link
marxx Koncert 09.11.06, 23:56 Dla wszystkich forumowiczow polaczony z degustacja piwka z kilku europejskich browarow -zestaw koncertowy moglby wygladac tak -David Bowie -Bauhaus -The Smiths -Miles Davies -ABBA Odpowiedz Link
glebogryzarka1 ja czekam na bit 10.11.06, 15:18 od Pagaja - może być krótki, dogram co trzeba i poślę dalej (ze spisanymi funtami, żeby Obły/Nierymek/Tomash/Pytajnick mieli łatwiej) Odpowiedz Link
pagaj_75 będzie bit 10.11.06, 15:24 glebogryzarka1 napisał: > od Pagaja - może być krótki, dogram co trzeba i poślę dalej (ze spisanymi > funtami, żeby Obły/Nierymek/Tomash/Pytajnick mieli łatwiej) OK, kiedyś już samplowałem bębny z SFF, więc pokombinuję w weekend z tym i postaram się w ciągu trzech dni coś wysłać. ostatnio cierpię na chroniczny brak tzw. wolnego czasu, ale powinno się udać. Odpowiedz Link
cze67 Re: będzie bit 10.11.06, 15:28 Bardzo cieszę się, że coś z tego będzie. Będę czekał na ten numer może nawet intensywniej, niż na nową płytę Beatlesów. Tym bardziej, że w tym drugim przypadku mniej więcej wiem, czego się spodziewać. TU - wielka niewiadoma. Odpowiedz Link
cze67 Re: będzie bit 10.11.06, 15:30 Nie chcę się za bardzo wtrącać do spraw muzycznych, ale może każdą ze zwrotek zaśpiewałby (zarapował) inny wokalista? (glebo, tomash, obły/brajn). Hę? Bo na duety raczej nie ma co liczyć... Odpowiedz Link
glebogryzarka1 Re: będzie bit 10.11.06, 15:43 > Nie chcę się za bardzo wtrącać do spraw muzycznych, ale może każdą ze zwrotek > zaśpiewałby (zarapował) inny wokalista? (glebo, tomash, obły/brajn). Ja proponuję żeby to tak wyglądało: na moich klawiszach Obły nagra basiwo, potem Nierymek gitkę, a potem Tomash i Pytajnick wokale - będzie fajny kontrast. A Brajna widzę głównie przy tekście (tylko żeby nie był długi PROSZĘ), oczywiście jeśli wykroi partię dla siebie to świetnie ;) Problem jest w miksie. Tj. ja sugeruję, żeby wszyscy oprócz wersji pełnej wszyscy przysyłali mi swoje partie i ja się tym zajmę, ma ktoś coś przeciw? :) Synchronizację rozwiążemy w ten sposób, że na początku numeru dołożymy cztery cyknięcia blachy, które potem się wytnie. No to teraz niech nikt nie skrewi i zobaczymy jak wygląda twórczość stuprocentowo korespondencyjna i wolna. Odpowiedz Link
pytajnick Re: będzie bit 10.11.06, 15:46 glebogryzarka1 napisał: > No to teraz niech nikt nie skrewi i > zobaczymy jak wygląda twórczość stuprocentowo korespondencyjna i wolna. Bomba! Odpowiedz Link
cze67 Re: będzie bit 10.11.06, 15:52 Nic nie rozumiem, więc jestem za:-) Trudność w tym, że póki co ani nierymek ani tomash nie wyrazili swego stosunku do owego pomysłu. Odpowiedz Link
tomash8 Re: będzie bit 16.11.06, 16:18 W sumie można spróbować ale nie gwarantuje że podołam :P jakby coś to niech ktoś mi podeśle muze na tomekj@net26.pl to po próbie spróbuje coś wyskrzeczeć(w domu nie mam żadnego sprzętu ani tymbardziej warunków) Odpowiedz Link
braineater Re: będzie bit 10.11.06, 15:56 tekst okej odgłosy paszczowe średnio bo ja wokalnie to albo do chórów pogrzebowych, albo jako exemplum na zajęcia z logopedii:P P:) Odpowiedz Link
nierymek Re: będzie bit 10.11.06, 17:44 właśnie wlazłem i przeczytałem i jestem za :-) tylko w formacie wave poproszę i na nierymek@gmail.com :-) btw, w niedzielę 12 listopada gramy w Clubrocku więc zapraszam przy okazji Odpowiedz Link
nierymek Re: będzie bit 16.11.06, 18:11 Glebo - powiedz mnie tylko czy z metronomem będziesz nagrywał czy na wyczucie? ;-) Odpowiedz Link
glebogryzarka1 Re: będzie bit 24.11.06, 12:10 Pagaj zrobił swoje, teraz moja kolej. Niestety z braku transportu nie mogłem w tym tygodniu pojechać do studia. Ale spoko. Langsam aber sicher. Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: będzie bit 24.11.06, 12:28 cze67 napisał: > Jest bit, jest dobrze:-) Zdradzę może tajemnicę, ale bit zrobił nam tak naprawdę gościnnie występujący niejaki Richard Starkey. Odpowiedz Link
libertine Re: będzie hit 10.11.06, 15:35 cze67 napisał: > Bardzo cieszę się, że coś z tego będzie. Będę czekał na ten numer ja też nie mogę się doczekać, choć sam muzycznie mogę jedynie "claphands" doda... Odpowiedz Link
around_the_sun Re: będzie hit 10.11.06, 15:43 załapie sie jeszcze do chórków? bo to juz tuż tuż... Odpowiedz Link
around_the_sun Re: OT 10.11.06, 15:55 ja, az mi głupio bo nie czuję się tu zasłużona, przepraszam i gratulacje jednocześnie. Odpowiedz Link
cze67 Re: OT 10.11.06, 15:57 To jest TEN właśnie impuls, który spowoduje, że przy stutysięcznym poście nikt podobnych zarzutów Ci nie będzie czynił:-) Odpowiedz Link
mechanikk Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 10.11.06, 22:16 O, Stelmach w Trójce właśnie czci naszego piędziesięciotysięcznego posta (znaczy: leci ta nowa wersja "SFF", genialnie brzmiąca zresztą) Odpowiedz Link
grimsrund Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 10.11.06, 23:26 Kolega ładnie podpuszcza, a ja i tak Stelki nie włączę, takiego! Zresztą, w Radio Kraków jest teraz wieczór dżezowy, a bohaterem programu - Marc Ribot :) Odpowiedz Link
glebogryzarka1 Obły zajrzyj tu, reszta graczy też 05.12.06, 17:12 Na forumowym gmailu powinien już być beat z klawiszami, w .wav. Odpowiedz Link
nierymek Re: Obły zajrzyj tu, reszta graczy też 05.12.06, 17:41 a jaki to jest ten forumowy gmail? Odpowiedz Link
mameluch Re: Obły zajrzyj tu, reszta graczy też 05.12.06, 18:00 podeślę Ci zaraz na mejla info Odpowiedz Link
nierymek Re: Obły zajrzyj tu, reszta graczy też 05.12.06, 23:02 dzięki! i pytanie: robić gitarę do tego, czy poczekać na bas od Obłego? (osobiście skłaniałbym się do tej drugiej opcji) Odpowiedz Link
obly Re: Obły zajrzyj tu, reszta graczy też 07.12.06, 00:53 własnie zajrzłem kopniety przez pagajowego ;) male problemy sprzetowe ale nagranie juz idzie sprytnie ;))) co sie moglo stac jesli za cicho w cool edit est nagrywane? w sensie kabel i gitary sa ok i baterie maja i takie tam... Odpowiedz Link
glebogryzarka1 Re: Obły zajrzyj tu, reszta graczy też 07.12.06, 13:15 > co sie moglo stac jesli za cicho w cool edit est nagrywane? w sensie kabel i > gitary sa ok i baterie maja i takie tam... może przesuń wirtualny hebel w ustawieniach głośności/nagrywanie? Odpowiedz Link
obly Re: Obły zajrzyj tu, reszta graczy też 07.12.06, 19:52 reset ustawien musial sie przydazyc w CEP i gra. zamiast pisac tutaj moglem przejrzec menu ;))) Odpowiedz Link
glebogryzarka1 OOOBŁYYY 18.12.06, 18:56 - pierwszy niezły, ale z klangu bym zrezygnował - oczywiście nie musisz brać tego pod uwagie - drugi za gęsty - trzeci jak dla mnie najlepszy, zostawia sporo miejsca przemyśl i nagraj i przyślij - do mnie sam bas, do Nierymka całość. Odpowiedz Link
obly Re: OOOBŁYYY 18.12.06, 22:57 ok upraszczam jeszcze trzeci i wale trzeci jak leci coby nie stalo jak stoi kurde nagralem jeszce pare ale nie bede juz was nudził Odpowiedz Link
cze67 No i jak tam? 08.01.07, 10:47 Jako samozwańczy menago projektu zapytuję, na jakim jesteśmy etapie? Bo nie wiem, na kiedy zamawiać Salę Kongresową na prasową prezentację ukończonego (arcy)dzieła. Odpowiedz Link