Dodaj do ulubionych

50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia

09.11.06, 14:19
tego wiekopomnego wydarzenia?

Ja nie mam.
Obserwuj wątek
    • mechanikk Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 14:47
      Poza standardowym jednoczesnym odtworzeniem "Strawberry Fields Forever" o
      umówionej godzinie nie mam w sumie żadnego porywającego pomysłu. Poza tym, że
      możnaby przemycić jakiś akcent okolicznościowy na swapowych składankach :)
    • libertine Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 14:49
      faktycznie, to już niedługo! zorganizowanie jakiegoś rankingu się nasuwa, ale co
      by tu znowu poodliczać... prywatnie na pewno jakiegoś specjala czarnego opracuję :)
      • cze67 Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 14:52
        Taaa, wszystko już tu zostało policzone, sklasyfikowane, zmierzone....

To może chlapniemy se po pięćdziesiątce (na setkę przyjdzie czas za jakieś dwa -
        trzy lata) i po prostu rozejdziemy się do swoich zajęć?
        • mechanikk Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 15:00
          > To może chlapniemy se po pięćdziesiątce

Dobra, ja mogę już teraz, w ramach próby generalnej, a potem już oficjalnie,
          wraz z pojawieniem się jubileuszowego posta :D <zmierza ku lodówce>
        • braineater Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 15:02
          o godzinie np 22:00 zapalmy świeczki na balkonach, w oknach i innych wnekach
          zewnętrznych.
          Niech cąły świat zobaczy wiele jest forumersów z tego foruma:)
          A dla najblizszych, to jakas klasyka - gołe panny w tortach, koncert
          uzdolnionych muzycznie forumowiczów - proponuje pospieszny skład: Obły, Pagaj,
          Nierymek, Glebo i oczywiście relacja na zywo onlajn.
          Moge udostepnic chatę i kamere internetową:P.

P:)
          • cze67 Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 15:04
            Swoją drogą - jakże niezwykła muzyka mogłaby powstać z połączenia tak
            uzdolnionych muzycznie osobowości (incl. brajn of course)...
            • cze67 Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 15:25
              A gdybyż tak jeszcze do owej supergrupy dołączył growlujący tomashósmy... Może
              zróbcie panowie jakiś taki projekt, każdy coś tam dogra, prześle następnemu i
              wyjdzie z tego przepiękna okolicznościowa pieśń masowa, którą będziemy sobie od
              czasu do czasu nucić?
              • braineater Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 15:36
                o faktycznie TomaszŁoziem tyz przeciez z muzykalnych i nie kryjących się z tym.
                Jestem za.
                Możemy nawet zrobic składkę na koszty przesyłek i wydania:)

• mameluch Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 15:53
                  Pytanick chyba też coś tam muzycznego uskutecznia?
                  • pytajnick Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 16:07
                    > Pytanick chyba też coś tam muzycznego uskutecznia?

Mogę dograć gitary, wokal, albo zsamplowaną trąbkę meksykańską. :-)
                    • cze67 Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 16:09
                      Jestem za tą trąbką!
                      • pytajnick Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 16:29
                        cze67 napisał:

> Jestem za tą trąbką!

to jest ta trabka z koncowki trzeciego kawalka z tego postu:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20715&w=47174504&wv.x=2&a=47174782
                        genialna jest :]
                • glebogryzarka1 Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 15:55
                  Może Pagaj zrobi beat, ja położę klawisze, a dalej to niech się koledzy (KOLEGA
                  TO DO DUPY PRZYLEGA jak mawia mój ojciec) już umówią.
          • ktmajcher Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 22:23
            braineater napisał:

> o godzinie np 22:00 zapalmy świeczki na balkonach, w oknach i innych wnekach
            > zewnętrznych.

co bardziej wyczuleni pomyślą, że ktoś ważny is dead, będą skakać po kanałach
            informacyjnych, zamiast świętować SF
    • miecio4 Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 15:25
      Myślę że wzorem radiowej trójki można wydać komplet płyt i dokładać je do
      Dziennika.
      Znowu tłumy biegałyby od kiosku do kiosku.
      • ktmajcher Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 22:22
        miecio4 napisał:

> Myślę że wzorem radiowej trójki można wydać komplet płyt i dokładać je do
        > Dziennika.
        > Znowu tłumy biegałyby od kiosku do kiosku.

jak zaczynałem to czytać pomyslałem o tym samym
    • braineater proponowąłbym jeszce 09.11.06, 16:01
      umieszcenie cytatu z niniejszego posta:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=51630695&a=51818011
      tego o 'ślicznym towarzystwie wzajemnjej adoracji' (w skrócie SiTWA) w nagłówku
      forum, Tak dla ubogacenia i odnowy na nowej drodze do 100 tysiecy
      • mechanikk Re: proponowąłbym jeszce 09.11.06, 16:04
        "śliczne towarzystwo wzajemnej adoracji słuchające smętnych brytyjskich kapel"
        Dobre.
        • hennessy.williams Re: proponowąłbym jeszce 09.11.06, 16:28
          mechanikk napisał:

> "śliczne towarzystwo wzajemnej adoracji słuchające smętnych brytyjskich kapel"
          > Dobre.

Phi, ja jestem spoza "układu" i ostatnio słucham smętnych kapel amerykańskich ;)
          • jarecki32 Re: proponowąłbym jesce pana Tymbarskiego 09.11.06, 16:36
            aby napisal okolicznosciowy tekst (moze byc dwunastozgloskowcem)
            poniewaz ma on nieprawdopodobna latwosc pisania wierszem
            Geigo wygrala kiedys konkurs wiec moze tez cos skrobnie.

A propos konkursu, jesli sie wyrobie z tym paskudnym remontem kuchni to zapodam
            okolicznosciowy konkurs czyli quiz.
            • cze67 Re: proponowąłbym jesce pana Tymbarskiego 09.11.06, 16:40
              O! tymbarski poza tym, jest, zdaje się, kolejnym muzykiem na naszej
              powiększającej się z minuty na minutę, liście. Niedługo nam wyjdzie Strawberry
              Fields Philharmonic Orchestra.
              • mechanikk Re: proponowąłbym jesce pana Tymbarskiego 09.11.06, 16:51
                A może znów wcielić się w Jacka Cygana? :>
              • pytajnick Re: proponowąłbym jesce pana Tymbarskiego 09.11.06, 16:52
                cze67 napisał:

> O! tymbarski poza tym, jest, zdaje się, kolejnym muzykiem na naszej
                > powiększającej się z minuty na minutę, liście. Niedługo nam wyjdzie Strawberry
                > Fields Philharmonic Orchestra.

to co, kowerujemy SF? :-)
                • pytajnick Re: proponowąłbym jesce pana Tymbarskiego 09.11.06, 16:52
                  Przypomnialo mi sie jeszcze, ze mam w pokoju bas i piecyk basowy. Kolegi co
                  prawda, ale pare dzwiekow zawsze moge dograc...
                • cze67 Re: proponowąłbym jesce pana Tymbarskiego 09.11.06, 16:52
                  Wery gód ajdija:-)
              • janek0 Re: proponowąłbym jesce pana Tymbarskiego 09.11.06, 18:11
                cze67 napisał:

> powiększającej się z minuty na minutę, liście. Niedługo nam wyjdzie Strawberry

Byle nie arka noego... :]
              • ilhan Re: proponowąłbym jesce pana Tymbarskiego 09.11.06, 18:14
                cze67 napisał:

Prawdziwie wizjonerski pomysł - zasługujesz na rolę Piotra Rubika tej orkiestry :)
                • jarecki32 Re: a jaki kawalek zrobil by Mike Patton 09.11.06, 18:32
                  dla uczczenia tego wydarzenia ?

Jesli by akurat mial troche czasu po wizycie w Norwegii dla nagrania plyty z
                  Chloroformem to moze zrobil by to tak

przy sciezce trabki meksykanskiej Pytajnicka
                  cienkim glosem:

Dzis nasze Forum juz od rana
                  swieza truskawka jest przybrane
                  Pole truskawek dzisiaj scieto
                  Na to Specjalne Forum swieto

la, la , la , la, la, la
                  la, la, la lala
                  la, la, la , la la, la
                  Strawbe e erry Forum Swieto

i teraz ciezkie gitary Tomasza Osmego :

pod melodie SFF:

Let me take you down to Strawberry For
                  Nothing is Real
                  Strawberry For

kto da wiecej ?

• kwiat_paproci Re: a jaki kawalek zrobil by Mike Patton 09.11.06, 20:07
                    jeszcze nieśmiało napomknę, że Ajhołp gra na gitarze (ale go wkopałam, hyhyhy)
                    • dziewczyna_mickiewicza Re: a jaki kawalek zrobil by Mike Patton 09.11.06, 20:54
                      ja moge chorki robic:D
                      --
                      www.last.fm/user/clemkruczynski/
                      • ktmajcher Re: a jaki kawalek zrobil by Mike Patton 09.11.06, 22:26
                        mnie dawno słoń na ucho nadepnął i grać i śpiewać ni ....
                        ale na koncert przyjdę
                      • aasiek Re: a jaki kawalek zrobil by Mike Patton 10.11.06, 10:06
                        Ja na gitarce i pianinku mogę co nieco zagrać...
                        • cze67 Kower i radio - co Wy na to? 10.11.06, 13:13
                          OK., są więc dwie sensowne propozycje: nagranie koweru utworu SFF zespołu TB
                          przez co bardziej utalentowanych muzycznie forumowiczów oraz stworzenie
                          forumowego radia. Czy ktoś wyraża chęć partycypowania w którymś z tych punktów,
                          czy tylko tak se sympatycznie pogadaliśmy?
                          • ktmajcher Re: Kower i radio - co Wy na to? 10.11.06, 13:18
                            z mego punktu widzenia była to gadka szmatka
                            bo grać nie umiem
                            a przez net nie słucham nic z powodu ograniczeń i czasowych i sprzetowych,
                            ale trzymam kciuki
                          • hennessy.williams Re: Kower i radio - co Wy na to? 10.11.06, 15:09
                            cze67 napisał:

> nagranie koweru utworu SFF zespołu TB
                            > przez co bardziej utalentowanych muzycznie forumowiczów

W tym wypadku chętnie posłucham...

> oraz stworzenie forumowego radia.

a w tym chętnie się włączę...
    • nefil Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 20:20
      Proponuję 50 razy z rzędu zapuścić piosenkę o polach truskawkowych.
      • ugugunana Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 20:40
        Dorzucę cegiełkę, żeby świętowanie nie zaczęło się nad ranem... Wszak jutro
        dopiero Friday... Chociaż, w sumie, możnaby jubileusz ciutkę przetrzymać... Do
        piątkowego wieczoru... Wstrzemięźliwość potęguje doznania! :)

Żeby nie było - mrożę Gin, który symbolicznie przyswoję za zdarowje forum,
        forumowiczek i forumowiczów przy akompaniamencie sączących się z głośników nut
        generowanych przez smętne skandynawskie bandy... :)
        • grimsrund Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 09.11.06, 21:05
          > Chociaż, w sumie, możnaby jubileusz ciutkę przetrzymać...

Kolega raczy żartować sobie. Stawiam, że Janek0 pierwszy nie zdzierży, a jak on
          zacznie, to inni też się rzucą :)

Pomysłu własnego na obchód oczywiście brak.
    • pagaj_75 Yyyy 09.11.06, 21:15
      A co byście powiedzieli, gdyby z okazji 50 tysi wrócić do zarzuconego kiedyś
      pomysłu radia internetowego Strołbery Fildz? Pomysł upadł, jak zapewne
      pamiętacie, z powodu kłopotów z serwerem, który chciał nam ofiarować Janek.
      Jednak dzisiaj mamy do dyspozycji coraz większą liczbę komercyjnych serwerów
      shoutcastowych, na których można wykupić i odpowiednie łącze i miejsce na dysku.
      Do tego dochodzą opłaty dla ZAiKSu, które, jak ustalił Jan, nie są jakieś
      wstrząsająco wielkie.
      Owszem, całość (serwer + haracz zaiksowy) to miesięczny wydatek rzędu kilku
      stówek (raczej dwóch-trzech stówek, niż ośmiu na przyklad), ale im więcej osób
      partycypowałoby w przedsięwzięciu, tym mniej każda z nich musiałaby płacić.
      Co Wy na to? Chciałoby się Wam? Bo jak nie, to sorry, kasuję posta ;)
      • jarecki32 Re: Yyyy 09.11.06, 21:39
        ale jak to kurna dziala ?
        czy mozna sobie ot tak puszczac w eter (eternet nich bedzie)
        muzyke dowlonego wykonawcy nie placac tantiemow, czy innego haraczu

i co to w ogole jest, bo owszem znam takie radio nazywa sie pandora, jest do
        dupy, ale jest, czy to jakas konkurencja miala by byc ?
        • pagaj_75 Re: Yyyy 09.11.06, 23:22
          jarecki32 napisał:

> ale jak to kurna dziala?

patrząc od strony słuchacza: podłączam się pod wskazany adres odtwarzaczem typu
          Winamp i już. gra muzyka.

patrząc od strony nadającego: są dwie możliwości. pierwsza - nadawanie od siebie
          z domu, przy pomocy małej wtyczki do Winampa (nie wiem jak jest z innymi
          systemami niż Windows). wtedy można nawet gadać na żywo do słuchaczy.
          druga opcja to wrzucenie plików na serwer i nakazanie mu, żeby nadawał sam.

> czy mozna sobie ot tak puszczac w eter (eternet nich bedzie)
          > muzyke dowlonego wykonawcy nie placac tantiemow, czy innego haraczu

napisałem przecież, że warto uiścić odpowiednią opłatę w ZAiKS. inną sprawą jest
          czy coś z tych pieniędzy kiedykolwiek trafi do artystów/producentów/wydawców.
          śmiem wątpić mając zaledwie zgrubną orientację w tym jak działa ZAiKS.

> i co to w ogole jest, bo owszem znam takie radio nazywa sie pandora, jest do
          > dupy, ale jest, czy to jakas konkurencja miala by byc ?

no nie do końca. pandora to dość specyficzne radio, nasze nie byłoby aż tak
          zaawansowane technologicznie w sensie doboru muzyki. w pandorze o doborze muzyki
          decydują jakieś kosmiczne algorytmy, a w zwykłym radiu jest po prostu didżej i
          jego playlista.

ale podobnie jak mechanikk jestem pełen obaw co do logistycznego powodzenia
          całego przedsięwzięcia, tudzież finansowego.
      • mechanikk Re: Yyyy 09.11.06, 22:20
        Ja myślę, że to jest dobra pomysła, ale zapewnie polegnie, gdy przyjdzie się
        zmierzyć z okolicznościami organizacyjnymi. Ale może jestem PESYMEK.
      • roar Re: Yyyy 13.11.06, 14:20
        pagaj_75 napisał:

> Co Wy na to? Chciałoby się Wam? Bo jak nie, to sorry, kasuję posta ;)

W kwestii formalnej - od początku, nieprzerwanie, i na przyszłość też, deklaruję swoje pełne wsparcie dla projektu radia i chęć uczestnictwa. Jakby co, można mnie zawsze wliczyć.

Ale sam się za stawianie tego nie zabiorę... Sorry. ;)
    • marxx Koncert 09.11.06, 23:56
      Dla wszystkich forumowiczow polaczony z degustacja piwka z kilku europejskich
      browarow
      -zestaw koncertowy moglby wygladac tak
      -David Bowie
      -Bauhaus
      -The Smiths
      -Miles Davies
      -ABBA
    • glebogryzarka1 ja czekam na bit 10.11.06, 15:18
      od Pagaja - może być krótki, dogram co trzeba i poślę dalej (ze spisanymi
      funtami, żeby Obły/Nierymek/Tomash/Pytajnick mieli łatwiej)
      • pagaj_75 będzie bit 10.11.06, 15:24
        glebogryzarka1 napisał:

> od Pagaja - może być krótki, dogram co trzeba i poślę dalej (ze spisanymi
        > funtami, żeby Obły/Nierymek/Tomash/Pytajnick mieli łatwiej)

OK, kiedyś już samplowałem bębny z SFF, więc pokombinuję w weekend z tym i
        postaram się w ciągu trzech dni coś wysłać. ostatnio cierpię na chroniczny brak
        tzw. wolnego czasu, ale powinno się udać.
        • cze67 Re: będzie bit 10.11.06, 15:28
          Bardzo cieszę się, że coś z tego będzie. Będę czekał na ten numer może nawet
          intensywniej, niż na nową płytę Beatlesów. Tym bardziej, że w tym drugim
          przypadku mniej więcej wiem, czego się spodziewać. TU - wielka niewiadoma.
          • cze67 Re: będzie bit 10.11.06, 15:30
            Nie chcę się za bardzo wtrącać do spraw muzycznych, ale może każdą ze zwrotek
            zaśpiewałby (zarapował) inny wokalista? (glebo, tomash, obły/brajn). Hę? Bo na
            duety raczej nie ma co liczyć...
            • glebogryzarka1 Re: będzie bit 10.11.06, 15:43
              > Nie chcę się za bardzo wtrącać do spraw muzycznych, ale może każdą ze zwrotek
              > zaśpiewałby (zarapował) inny wokalista? (glebo, tomash, obły/brajn).

Ja proponuję żeby to tak wyglądało: na moich klawiszach Obły nagra basiwo,
              potem Nierymek gitkę, a potem Tomash i Pytajnick wokale - będzie fajny kontrast.
              A Brajna widzę głównie przy tekście (tylko żeby nie był długi PROSZĘ),
              oczywiście jeśli wykroi partię dla siebie to świetnie ;)
              Problem jest w miksie. Tj. ja sugeruję, żeby wszyscy oprócz wersji pełnej
              wszyscy przysyłali mi swoje partie i ja się tym zajmę, ma ktoś coś przeciw? :)
              Synchronizację rozwiążemy w ten sposób, że na początku numeru dołożymy cztery
              cyknięcia blachy, które potem się wytnie. No to teraz niech nikt nie skrewi i
              zobaczymy jak wygląda twórczość stuprocentowo korespondencyjna i wolna.
              • pytajnick Re: będzie bit 10.11.06, 15:46
                glebogryzarka1 napisał:

> No to teraz niech nikt nie skrewi i
                > zobaczymy jak wygląda twórczość stuprocentowo korespondencyjna i wolna.

Bomba!
                • cze67 Re: będzie bit 10.11.06, 15:52
                  Nic nie rozumiem, więc jestem za:-)

Trudność w tym, że póki co ani nierymek ani tomash nie wyrazili swego stosunku
                  do owego pomysłu.
                  • tomash8 Re: będzie bit 16.11.06, 16:18
                    W sumie można spróbować ale nie gwarantuje że podołam :P jakby coś to niech ktoś
                    mi podeśle muze na tomekj@net26.pl to po próbie spróbuje coś wyskrzeczeć(w domu
                    nie mam żadnego sprzętu ani tymbardziej warunków)
              • braineater Re: będzie bit 10.11.06, 15:56
                tekst okej
                odgłosy paszczowe średnio bo ja wokalnie to albo do chórów pogrzebowych, albo
                jako exemplum na zajęcia z logopedii:P

• nierymek Re: będzie bit 10.11.06, 17:44
                właśnie wlazłem i przeczytałem i jestem za :-)
                tylko w formacie wave poproszę i na nierymek@gmail.com :-)

btw,
                w niedzielę 12 listopada gramy w Clubrocku więc zapraszam przy okazji
              • nierymek Re: będzie bit 16.11.06, 18:11
                Glebo - powiedz mnie tylko czy z metronomem będziesz nagrywał czy na wyczucie? ;-)
                • cze67 Re: będzie bit 24.11.06, 10:40
                  Jak tam sesja nagraniowa, dziewczęta?
                  • glebogryzarka1 Re: będzie bit 24.11.06, 12:10
                    Pagaj zrobił swoje, teraz moja kolej. Niestety z braku transportu nie mogłem w
                    tym tygodniu pojechać do studia. Ale spoko. Langsam aber sicher.
                    • cze67 Re: będzie bit 24.11.06, 12:24
                      Jest bit, jest dobrze:-)
                      • pagaj_75 Re: będzie bit 24.11.06, 12:28
                        cze67 napisał:

> Jest bit, jest dobrze:-)

Zdradzę może tajemnicę, ale bit zrobił nam tak naprawdę gościnnie występujący
                        niejaki Richard Starkey.
          • libertine Re: będzie hit 10.11.06, 15:35
            cze67 napisał:

> Bardzo cieszę się, że coś z tego będzie. Będę czekał na ten numer

ja też nie mogę się doczekać, choć sam muzycznie mogę jedynie "claphands" doda...
            • around_the_sun Re: będzie hit 10.11.06, 15:43
              załapie sie jeszcze do chórków?
              bo to juz tuż tuż...
              • nemrrod OT 10.11.06, 15:53
                Around, Glebo - któreś z Was ustrzeliło 50 tys. posta ;D
                • around_the_sun Re: OT 10.11.06, 15:55
                  ja, az mi głupio bo nie czuję się tu zasłużona,
                  przepraszam i gratulacje jednocześnie.
                  • libertine Re: OT 10.11.06, 15:57
                    i ja gratuluję :)
                  • cze67 Re: OT 10.11.06, 15:57
                    To jest TEN właśnie impuls, który spowoduje, że przy stutysięcznym poście nikt
                    podobnych zarzutów Ci nie będzie czynił:-)
    • mechanikk Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 10.11.06, 22:16
      O, Stelmach w Trójce właśnie czci naszego piędziesięciotysięcznego posta
      (znaczy: leci ta nowa wersja "SFF", genialnie brzmiąca zresztą)
      • grimsrund Re: 50 tys. wpisów - jakieś pomysły uczczenia 10.11.06, 23:26
        Kolega ładnie podpuszcza, a ja i tak Stelki nie włączę, takiego! Zresztą, w
        Radio Kraków jest teraz wieczór dżezowy, a bohaterem programu - Marc Ribot :)
    • glebogryzarka1 Obły zajrzyj tu, reszta graczy też 05.12.06, 17:12
      Na forumowym gmailu powinien już być beat z klawiszami, w .wav.
      • nierymek Re: Obły zajrzyj tu, reszta graczy też 05.12.06, 17:41
        a jaki to jest ten forumowy gmail?
        • mameluch Re: Obły zajrzyj tu, reszta graczy też 05.12.06, 18:00
          podeślę Ci zaraz na mejla info
          • nierymek Re: Obły zajrzyj tu, reszta graczy też 05.12.06, 23:02
            dzięki!

i pytanie: robić gitarę do tego, czy poczekać na bas od Obłego? (osobiście
            skłaniałbym się do tej drugiej opcji)
            • obly Re: Obły zajrzyj tu, reszta graczy też 07.12.06, 00:53
              własnie zajrzłem kopniety przez pagajowego ;) male problemy sprzetowe ale
              nagranie juz idzie sprytnie ;)))
              co sie moglo stac jesli za cicho w cool edit est nagrywane? w sensie kabel i
              gitary sa ok i baterie maja i takie tam...
              • glebogryzarka1 Re: Obły zajrzyj tu, reszta graczy też 07.12.06, 13:15
                > co sie moglo stac jesli za cicho w cool edit est nagrywane? w sensie kabel i
                > gitary sa ok i baterie maja i takie tam...

może przesuń wirtualny hebel w ustawieniach głośności/nagrywanie?
                • obly Re: Obły zajrzyj tu, reszta graczy też 07.12.06, 19:52
                  reset ustawien musial sie przydazyc w CEP i gra. zamiast pisac tutaj moglem
                  przejrzec menu ;)))
    • glebogryzarka1 OOOBŁYYY 18.12.06, 18:56
      - pierwszy niezły, ale z klangu bym zrezygnował - oczywiście nie musisz brać
      tego pod uwagie
      - drugi za gęsty
      - trzeci jak dla mnie najlepszy, zostawia sporo miejsca
      przemyśl i nagraj i przyślij - do mnie sam bas, do Nierymka całość.
      • obly Re: OOOBŁYYY 18.12.06, 22:57
        ok upraszczam jeszcze trzeci i wale trzeci jak leci coby nie stalo jak stoi
        kurde nagralem jeszce pare ale nie bede juz was nudził
        • cze67 No i jak tam? 08.01.07, 10:47
          Jako samozwańczy menago projektu zapytuję, na jakim jesteśmy etapie? Bo nie
          wiem, na kiedy zamawiać Salę Kongresową na prasową prezentację ukończonego
          (arcy)dzieła.
          • ktmajcher przedrostek arcy 08.01.07, 11:18
            nie jest w modzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka