marxx 24.12.06, 06:17 I owocnego muzycznego Mikolaja pod choinka!!! m Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: Wesolych Swiat! 24.12.06, 17:08 i ode mnie również Wesołych, Radosnych Świąt Bożego Narodzenia! ładne płyty pod choinką nie zawadzą. Odpowiedz Link
roar Re: Wesolych Swiat! 24.12.06, 18:03 mameluch napisał: > i ode mnie również Wesołych, Radosnych Świąt Bożego Narodzenia! ładne płyty > pod choinką nie zawadzą. Płyty to se mogą być brzydkie. Mogą być nawet tylko zbitkiem bajtów w katalogu incoming, byleby muzyka była ładna. Wesołych, najlepszego. Odpowiedz Link
peternurek1 Re: Wesolych Swiat! 24.12.06, 23:22 Sołri że teraz, ale się święta jeszcze nie skończyły, a noworoczne przy okazji. Krótko bo w życzeniach jestem tragiczny. Najlepsiejszego wszystkiego i coby w tym kraju więcej się działo ciekawostkowych muzycznie rzeczy [bo ja nie mówię że się nic nie dzieje, bo się dzieje coraz więcej, ale to zdecydowanie jeszcze nie jest to, co bym chciał żeby się działo.] i TAKICH płyt :) Odpowiedz Link
maff1 Wesolych Swiat! 25.12.06, 09:14 Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. ps. sniegu to chyba moge zyczyć tylko tym w górach :( Odpowiedz Link