pszemcio1 Re: Pearl Jam - Yeld n/txt 10.01.08, 19:07 a to nie powód do kompleksów raczej, każda z wcześniejszych była lepsza Odpowiedz Link
carmody Re: Pearl Jam - Yeld n/txt 10.01.08, 20:04 pszemcio1 napisał: > a to nie powód do kompleksów raczej, każda z wcześniejszych była > lepsza Każdej z wcześniejszych też nie słyszałem. Nawet ten "Ten" nie wytrzymałem do końca. I się tu chyba nie rozumiemy - ja NIE MAM ŻADNYCH KOMPLEKSÓW. A cel tego wątku nie jest terapeutyczny. Generalnie Pearl Jam mam miałem i będę miał... Odpowiedz Link
pszemcio1 Re: Pearl Jam - Yeld n/txt 14.01.08, 15:40 carmody napisał: > I się tu chyba nie rozumiemy - ja NIE MAM ŻADNYCH KOMPLEKSÓW. A cel tego wątku > nie jest terapeutyczny. > Generalnie Pearl Jam mam miałem i będę miał... > jakis dziwny jesteś Odpowiedz Link
carmody Re: Pearl Jam - Yeld n/txt 14.01.08, 15:51 pszemcio1 napisał: > carmody napisał: > > > I się tu chyba nie rozumiemy - ja NIE MAM ŻADNYCH KOMPLEKSÓW. A > cel tego wątku > > nie jest terapeutyczny. > > Generalnie Pearl Jam mam miałem i będę miał... > > > > jakis dziwny jesteś Odpowiadając Ihopem: niby czemu? Odpowiedz Link
pszemcio1 Re: Pearl Jam - Yeld n/txt 14.01.08, 16:05 a bo tak nerwowo reagujesz na takie byleco co napisałem ot "tak se", Odpowiedz Link
carmody Re: Pearl Jam - Yeld n/txt 14.01.08, 17:07 pszemcio1 napisał: > a bo tak nerwowo reagujesz na takie byleco co napisałem ot "tak se", eh, pewnie masz rację, choć to niezamierzone było. Z drugiej strony to widzisz Pane - ciesz się, że byleco ot "tak se" wzięte poważnie zostało. dża&juice! A to dopiszę jeszcze, że mam szacun dla Pearl Jam za postawę, stosunek do fanów, całokształt słowem. Ale muzyki nie tykam nie trawię. Odpowiedz Link
tysia2 Re: tych płyt nie słuchaliśmy 10.01.08, 16:07 Eh,to człowiek się stara, nawet podczas snu sobie co łagodniejsze kawałki puszcza, żeby nadążyć za ogólnie uznanym kanonem, a tu takie braki u Ekspertów. U2- tylko single Odpowiedz Link
sss9 Re: Kult - Tata Kazika 12.01.08, 16:27 tnx brejn, dzięki tobie odkrywam, że są jakieś "kanoniczne" płyty, których nie słuchałem, nie zamierzam słuchać i jeszcze jestem z tego dumny. ;) Odpowiedz Link
cze67 Re: Happysad - jakby się ich album nie nazwyał n/ 14.01.08, 15:25 Muszę - poprawnie pisze się "jakkolwiek by się ich album nazywał" lub "jakikolwiek nosiłby tytuł":-) Nie słyszałem niczego Aphex Twina. Odpowiedz Link
cze67 Re: 15.01.09, 21:06 > Niemen "Enigmatic" (czerwienie się ze wstydu). Ja też nie. I się nie czerwienię. Odpowiedz Link
pytajnick Re: 15.01.09, 22:24 cze67 napisał: > > Niemen "Enigmatic" (czerwienie się ze wstydu). > > Ja też nie. I się nie czerwienię. Mnie się wydaje, że to jedna z tych płyt - jak np. Synchronicity - które się zna na pamięć, nawet jeśli nigdy się ich na oczy nie widziało. "Jednego serca"? No przecież hit (zasłużony). "Mów do mnie jeszcze"? Prawieże. Ktoś nigdy "Bema pamięci" nie słyszał? W ubiegłym roku co najmniej 2-3 razy w Trójce spotkałem, a radionałogowcem nie jestem. Pozostają "Kwiaty ojczyste", ale nie szkodzi jeśli nie znacie. Proszę się więc przestać czerwienić, tzn. nieczerwienić. Odpowiedz Link
cze67 Re: 15.01.09, 22:29 No ale nie w całości. Jednego serca - tak, Bema - tak, ale bardziej kojarzę wersję Homo Twist, reszta nie. To tak jak z Nevermind, wiadomo, że Smells... wszyscy słyszeli, ale niekoniecznie znają całą płytę. I o to chyba w wątku chodzi. Czy nie? Odpowiedz Link
pytajnick Re: 15.01.09, 22:45 cze67 napisał: > Czy nie? Ależ ja nie twierdzę, że post niezgodny z zasadami (jakimi zasadami??), tylko że nic nie szkodzi w tym akurat przypadku. - Jadłeś kiedyś potrójnego loda truskawkowo-kakaowo-śmietankowego? - Nie, jadłem tylko pojedyncze truskawkowe, kakaowe i śmietankowe. Na tej zasadzie (sorry). Odpowiedz Link
cze67 Re: 15.01.09, 22:48 No to ja nie jadłem kakaowego i nie bardzo pamiętam jak smakował śmietankowy:-) Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: Happysad - jakby się ich album nie nazwyał n/ 16.01.08, 00:26 cze67 napisał: > Nie słyszałem niczego Aphex Twina. Żałość, normalnie żałość :-) Płyty Rycha nie są jakoś ciężko dostępne, nie? ;-) Odpowiedz Link
vesper.lynd Bob Dylan 20.01.08, 19:27 slyszalam może ze dwie piosenki kolesia....... wstydzę się strasznie. jeszcze bardziej tego że jutro, pojutrze, popojutrze na ten wątek pworócę ;P Odpowiedz Link