tomash8 09.03.08, 14:47 ...takie coś znalazłem: "12 lipca legendarny Hawkwind zagra na festiwalu Colours of Ostrava!" jestem we szoku, ktoś z elitarnego forum się wybiera?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sss9 Re: Colours of Ostrava... 09.03.08, 14:55 www.colours.cz/2008/summer/cz/ całkiem fajny festyn (byłem raz), ale data ciężka. Odpowiedz Link
bronkiewa Re: Colours of Ostrava... 09.03.08, 20:35 ja jadę... (po raz czwarty) będzie tyż łysa o'connor, Jan Garbarek, Happy Mondays... I chyba to nie vsechno... Odpowiedz Link
digsa Re: Colours of Ostrava... 09.03.08, 21:26 ja się wybieram, godzinę drogi mam do Ostravy, a Happy Mondays chętnie zobaczę ;) Odpowiedz Link
bronkiewa Re: Colours of Ostrava... 24.04.08, 10:38 i jeszcze : The Dandy Warhols Les boukakes Tosh meets Marley Odpowiedz Link
morderbest Re: Colours of Ostrava... 01.07.08, 08:53 no witam widze ze kilka osob sie wybiera na super festiwal, ja tez mialem jechac ale dzis sie dowiedizalem ze mam slub i wesele i nie iwem czy uda mi sie pojechac chociaz na 1 dzien, gdyby byl ktos chetny to mam juz bilety i chetnie odsprzedam po nizszej cenie.pozdrawiam Odpowiedz Link