grimsrund Re: My Morning Jacket - Evil Urges 06.06.08, 17:02 Funi ostro sie podzielą, to pewne :) Odpowiedz Link
pszemcio1 Re: My Morning Jacket - Evil Urges 26.06.08, 17:51 płyta dotarła więc może my zacząć poważną dyskusję;) Odpowiedz Link
grimsrund Re: My Morning Jacket - Evil Urges 26.06.08, 20:23 Może tak: HIGHLY SUSPICIOUS jest zayebiste :) Odpowiedz Link
pszemcio1 Re: My Morning Jacket - Evil Urges 30.06.08, 22:43 nie ma southern rocka, jest prince i flaming lips:P podoba mi się. się wgryzam. sobie pomyślałem że jak zestawic 3 ostatnie ich płyty, to ktoś nie siedzący w temacie mógłby pomyśleć że to 3 różne zespoły. są 2 wyjącia. albo są kapelą bez charkateru, swojego stylu i koncepcji albo są zespołem poszukującym i ambitnym na zadanie domowe a i na razie wiem tyle że w przeciwieństwie do "Z" tu pierwsza połówka lepsza Odpowiedz Link
pszemcio1 Re: My Morning Jacket - Evil Urges 11.07.08, 17:53 no niechże ktoś jeszcze posłucha bom ciekaw opini. generalnie płyta zjebywana od pitcha po dziś przeglądaną machinę (1.5 na 5 lol). płyta podobno przewidywalna z popowymi melodiami co mi dziwnie nie koresponduje z poglądami, że to kolejny po Z krok ku zmianom. no jasne, że popowe melodie ale jakież to melodie. no jasne że wcale nie przewidywalna (ja przynajmniej nie tak przewidywałem). mi to wyrasta na jeden z albumów roku i może nawet by była z Z porównywalna (z wcześniejszymi nie ma co zestawiać bo to w ogóle inna bajka stylistyczna) gdyby nie "rockowa" końcówka co osłabia obraz całości. ale jest dobrze, bardzo dobrze jest. jest Odpowiedz Link
pszemcio1 Re: My Morning Jacket - Evil Urges 15.07.08, 12:36 tak, tak, widziałem. ktoś zna różnice między banalnym dxwiekiem syntezatora a niebanalnym? Odpowiedz Link
grimsrund Re: My Morning Jacket - Evil Urges 15.07.08, 14:16 Chaciński pewnie zna ;) Ech. Odpowiedz Link
pytajnick Re: My Morning Jacket - Evil Urges 15.07.08, 18:11 A tam, dla mnie to też zła płyta - bo nie wzbudza/wywołuje żadnych emocji/wrażeń, nawet negatywnych. Odpowiedz Link