zasadaa 22.01.15, 08:34 Dziewczyny podpiszcie petycje "Sprzeciw wobec udostępniania aborcyjnych pigułek" citizengo.org/pl/signit/15771/view Im więcej osób to podpisze tym większa szansa, że przepisy te zostaną zmienione. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zasadaa Re: Podpiszcie proszę 23.01.15, 08:32 Pigułka ta będzie dostępna dla wszystkich. Wiele młodych dziewczyn nie do końca świadomych konsekwencji aborcji kupi ją. Jakie to będzie miało następstwa potem dla ich sumienia czy nawet organizmu nie wiemy. Pisze tu wiele kobiet, które dopiero po dokonaniu aborcji zrozumiało jakie to miało tragiczne skutki dla ich życia. Gdy pigułka ta będzie ogólnodostępna, takich kobiet niestety będzie więcej. A forum chyba jak najbardziej pasuje do tego tematu. Odpowiedz Link
quba Re: Podpiszcie proszę 23.01.15, 20:45 jeszcze jedno : miliony młodych uczennic co piątek uchlewa się tanim piwskiem na dyskotekach, wrzucaja im koledzy do napojów pigułki gwałtu i wszyscy - jeden po drugim korzystaj z tego. dlaczego NIE ZABRONISZ im uczestnictwa w tych dyskotekch, picia piwa, chodzenia byle gdzie? Ćpają, pala marihuanę, robią co chcą, więc wychowujmy nasze dzieci na ludzi a nie na MASZYNKI DO SEKSU, a wtedy nie będzie problemu. Ja się nie boję, że moja córka zajdzie przedwcześnie w ciążę, ani że dadzą jej pigułkę gwałtu, a Ty? boisz się o swoją? Odpowiedz Link
quba Re: Podpiszcie proszę 23.01.15, 20:57 gdzie wyparowała moja wypowiedź na temat ISTOTY dzziałania pigułki? Odpowiedz Link