Dodaj do ulubionych

a ja usunelam

• aborcjafarmakologicznie Re: a ja usunelam 28.02.25, 00:50
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki
      Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”.
      Tel/sms 721-068-379
      W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg.
      Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3).
      Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu.

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł
      ZESTAW NR 2:
      12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł
      ZESTAW NR 3 :
      12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii -
      cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB

WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2026 R.

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia.

Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy).
      Telefon lub SMS : 721068379
      MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach.

Telefon/SMS 721-068-379
      (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę).

NIE KUPUJCIE SAMEGO ARTHROTECU - NIE JEST SKUTECZNY BEZ TABLETKI RU486

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne
    • justyna2814 Re: a ja usunelam 06.03.25, 12:32
      PRZYWRACANIE CYLKU MIESIACZKOWEGO - DOMOWA METODA
      ARTHROTEC (misoprostol ) + MIFEPROSTINE( ru 486) DUŻA SKUTECZNOŚĆ

Dziewczyny posiadam skuteczne tabletki wczesnoporonne do domowego stosowania.
      Zalata tych tabletek jest to ze mozesz je bepieczie stosowac w domu bez nadzoru lekarza
      ponIeważ tabletki są calkowicie bezpieczne dla kobiety
      Tabletki sa orginalnie zapakowane w orginalne apteczne opakowanie
      i do tabletek dołaczona jest czytelna i łatwa instrukcja ich stosowania.
      Sa to najskuteczniejsze tabletki za pomoca ktorych przywrocisz cykl miesiaczkowy .

TABLETKI MOZNA ODEBRAC OSOBISCIE JAK RÓWNIEŻ MOGE WYSLAC DYSKRETNIE KURIEREM

KONTAKT 502-427-780
    • aborcjafarmakologicznie Re: a ja usunelam 10.03.25, 09:44
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki
      Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”.
      Tel/sms 721-068-379
      W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg.
      Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3).
      Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu.

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł
      ZESTAW NR 2:
      12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł
      ZESTAW NR 3 :
      12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii -
      cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB

WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2026 R.

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia.

Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy).
      Telefon lub SMS : 721068379
      MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach.

Telefon/SMS 721-068-379
      (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę).

NIE KUPUJCIE SAMEGO ARTHROTECU - NIE JEST SKUTECZNY BEZ TABLETKI RU486

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne
    • paula1010 Re: a ja usunelam 19.11.25, 19:03
      Decyzja o usunieciu ciąży jest bardzo trudna. Osobom zdecydowanym na ten krok mogę poradzić wykonanie zabiegu legalnie w bezpiecznym miejscu. Kupowanie tabletek poronnych z niesprawdzonych źródeł jest ryzykowne - można paść ofiarą oszustwa, tabletki mogą być sfałszowane i nie skuteczne. Polecam stronę www.bezpiecznezabiegiczechy eu. Klinka zajmuje się zabiegami tego typu, całkowicie legalnie, bezpiecznie, dyskretnie i intymnie. Zabieg jest w 100% skuteczny.
    • wiktoriakaterla88 Re: a ja usunelam 17.02.26, 11:32
      Dzień dobry odsprzedam tabletki taniej niż kupiłam więcej informacji udzielę pod adresem e-mail wiktoriakaterla@gmail.com lub SMS 795-311-995
    • pykabarbara Re: a ja usunelam 22.03.26, 12:23
      Dzień dobry
      Oddam za darmo tabletki poronne
      Pozostałości po mojej kuracji

pykabarbara58@gmail.com
    • aborcjafarmakologicznatabletki Re: a ja usunelam 27.03.26, 15:08
      Witamy ,
      Aborcja w Polsce - ciężko dostępny temat .
      Jeśli jesteś kobietą, która zmaga się z tym problemem nie musisz się martwić .
      POMOŻEMY CI !
      Posiadamy ORYGINALNE produkty do wykonania aborcji farmakologicznej w zaciszu swojego domu .

W ofercie posiadamy :
      1.Mifepristione+Mizoprostol
      2.Arthrotec
      3.Cytotec

Uczciwie pomagamy kobietom uzyskać prawdziwą i skuteczną pomoc .
      Jesteśmy dyskretni nie bój się możesz śmiało do Nas napisać chętnie Ci pomożemy !

E-mail:. tabletkiporonne@op.pl
    • iwonaxyz1993 Re: a ja usunelam 04.05.26, 13:39
      Hej
      Oddam uczciwie tabletki poronne nie za miliony monet
      Jeśli jesteś zainteresowana napisz do mnie na adres e-mail iwonakuna1993@op.pl
    • mamafraneczka019 Re: a ja usunelam 23.05.26, 19:19
      Witam odsprzedam skuteczny pakiet tabletek poronnych kontakt iwonakuna1993@op.pl

• pykabarbara Re: a ja usunelam 12.06.26, 13:45
        Oddam pigułki poronne potrzebującej kobiecie
        pykabarbara58@gmail.com
        • wolnaaborcjacom Re: a ja usunelam 13.06.26, 22:19
          <a href="https://wolnaaborcja.com/>WolnaAborcja.com</a>

Hej dziewczyny,
          jeśli któraś z Was znajduje się w trudnej sytuacji i potrzebuje pomocy albo wskazówek, gdzie można uzyskać legalną i bezpieczną pomoc, piszcie śmiało.

<a href="https://wolnaaborcja.com/>WolnaAborcja.com</a> - odpowiedni sklep dla każdej z Was!

Mogę podpowiedzieć, że WolnaAborcja.com to sprawdzone miejsce, które oferują anonimowe konsultacje, profesjonalne porady i wsparcie 24/7.

<a href="https://wolnaaborcja.com/>WolnaAborcja.com</a> - dyskretne wysyłki za pobraniem

Nie jesteście same – zawsze jest ktoś, kto pomoże, wysłucha i pokieruje do właściwych specjalistów.

<a href="https://wolnaaborcja.com/>WolnaAborcja.com</a>

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam, Arthrotec Forte bez recepty, pigułki poronne, tabletki wywołujące poronienie, womenonweb, aborcjapolska

Gdzie kupić Tabletki Poronne w Polsce ?
          Jak kupić Tabletki wczesnoporonne?

<a href="https://wolnaaborcja.com/>WolnaAborcja.com</a> - bezpieczne miejsce dla Ciebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka