misiuta31 17.09.09, 13:21 Witam,szukam dobrego i z przystępną cenowo ofertą adwokata od spraw spadkowych.Czy może ktoś mi takiego polecić,a może nawet podać namiary.Dzięki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chrismm Re: sprawy spadkowe 17.09.09, 15:29 A po cóż ci adwokat, chyba że masz dużo kasy i duży spadek do podziału. Można teraz zrobić wszystko u notariusza (notarialne poświadczenie + umowa o dział spadku), problemy bee oczywiście jeżeli nie ma zgody pomiędzy spadkobiercami co do podziału masy spadkowej. P.S. W sprawach spadkowych mogą także reprezentoweać Cię radcy prawni albo człowiek z najbliższej rodziny. Odpowiedz Link
misiuta31 Re: sprawy spadkowe 17.09.09, 20:13 niestety masa spadkowa już się odbyła bez mojej wiedzy.dlatego teraz potrzebuję adwokata lub radcy prawnego,aby dobrego w tych sprawach. Odpowiedz Link
sedziadred1 Re: sprawy spadkowe 18.09.09, 15:42 w postępowaniu spadkowym musisz być powiadomiony o terminie, gdy nie to możesz domagać się wznowienia lub zmiany postanowienia o stwierdzeniu nabycia spadku. co do możliwości sporządzenia działu spadku u notariusza to proponuję najpierw zapoznać się z cenami tych usług, w sądzie po prostu jest taniej. Jeśli chodzi o adwokata to polecam Kościuszki 13 lok. 19 Odpowiedz Link
miron14 Re: sprawy spadkowe 22.10.21, 10:53 ja bym tam polecił moja adwokat Anne Błach, zna sie na sprqwie z sprawach spadkowych to wogóle sie specjalizuje wiec dobrze wie co i jak moja sprawe wygrała a mozna ja znaleść na jej stronie www.blach-kancelaria.pl/ Odpowiedz Link