karol-1975 24.04.14, 17:34 Co sądzicie o nowych Delikatesach przy stacji Ossów? Robicie tam zakupy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
6nicoretta Re: Delikatesy Centrum 25.04.14, 14:50 Ja nie robię tam zakupów, gdyż mi nie po drodze. Wydaje mi się, że przy biedronce to trochę zła lokalizacja. Odpowiedz Link
ph_12 Re: Delikatesy Centrum 28.04.14, 00:01 A ja omijam biedronkę "szerokim łukiem". Jestem akurat z branży spożywczej i "wiem co jem" ale nigdy produkty z "biedry".... Uwierzcie to zupełnie inny jakościowo i technologicznie skład niż ten dostępny w produktach spożywczych dostępnych w tradycyjnych sklepach. Po za tym wspieram polski handel a nie portugalskich biznesmenów wyciągających z Polski niewyobrażalne dla potencjalnego Kowalskiego sumy pieniędzy. Zresztą "delikatesy centrum" to dla nie wtajemniczonych też portugalska franczyza... Ratujmy polski handel bo wbrew ogólnej opinii wcale nie jest drożej niż we wspomnianej biedronce,kauflandzie,lidlu czy jakimś tam tesco, kiedy to naładujemy nieżadko cały koszyk niekoniecznie nam akurat teraz potrzebnych produktów. To tylko pozory... Odpowiedz Link
worms2013 Re: Delikatesy Centrum 03.05.14, 16:22 Na początku tam chodziłam. Wydawało się, że fajny sklep, często promocje, konkurencyjne ceny, ale tylko do pewnego czasu. Przy większych zakupach nie zwracałam uwagi na kwote, ot tyle może wyszło. Ale za którymś razem przy mniejszej ilości kupionych produktów kwota wyszła o jakieś 7-8zł za wysoka. Wzięłam paragon i wszystko przekalkulowałam. Okazało się, że produkty, które na sklepie mają przyczepioną wywieszkę promocja przy kasie i tak są nabijane na normalną cenę! i tak np. promocja hop-cola niby promocja na 2,59zł a na paragonie 3,49. Pizza, wisi karteczka, jak wół że kosztuje 5,49 a na kasie nabita na 8zł z kawałkiem! Oszukują ludzi, nigdy więcej tam nie pójdę, wszystkim też odradzam. Wolę iść do biedronki. Poza tym obsługa niezbyt miła. Patrzą się na klienta i szepczą coś między sobą. A rudy facet totalnie z innej planety. Nie wie co się do niego mówi i chyba nie wie skąd się tam wziął i co tam robi. Odpowiedz Link
jadziasz17 Re: Delikatesy Centrum 07.05.14, 19:07 Ja tez juz tam nie robię zakupów,mieso nieświeze,wędliny tez nic specjalnego,a ta czarna ekspedientka na miesie-porazka!Ceny wedlin kosmiczne,warzywa to samo. Odpowiedz Link
luxe2014 Re: Delikatesy Centrum 07.05.14, 19:34 A ja lubię robić tam zakupy, mają duży wybór i dużo promocji. I często dają jakieś gratisy przy zakupach. Dla mnie OK. Odpowiedz Link
sylwia3206 Re: Delikatesy Centrum 07.05.14, 19:45 luxe2014 napisał: > A ja lubię robić tam zakupy, mają duży wybór i dużo promocji. I często dają jak > ieś gratisy przy zakupach. Dla mnie OK. Wczoraj zdziwiłam się, bo dostałam gratis czekoladę truskawkową i kubek :) Też uważam,że mają dobre promocje. Odpowiedz Link
luxe2014 Re: Delikatesy Centrum 07.05.14, 20:02 Nawet mają fejsa www.facebook.com/pages/Delikatesy-Centrum-Koby%C5%82ka-ul-Napoleona-7/425788384187349 Odpowiedz Link
misia5656 Re: Delikatesy Centrum 21.05.14, 22:48 Ja bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie są ciekawe promocje i atrakcyjne ceny. Zraża mnie tylko czarna Pani która obsługuje dział mięso -wędliny. Jest bardzo nieprzyjemna i mam wrażenie że stoi tam za kare, a chyba tak jest bo komu by się chciało być w pracy od rana do wieczora CODZIENNIE! Jak już stane przy tym dziale to wybiega z zaplecza z Obrażoną miną bo przyszedł Klient, którego łaskawie musi obsłużyć! Pozostała część obsługi spoko miłe sympatyczne zagadają porozmawiają pośmieją się i doradzą. Bardzo miło się wchodzi do tego sklepu ale niestety ta miła atmosfera kończy się na dziale z wędlinami. Odpowiedz Link
mate604 Re: Delikatesy Centrum 22.05.14, 08:34 Co wy macie z tą czarną panią (czyżby rasizm :P) ? Ja tam nigdy nie zauważyłem żeby się jakoś gniewała- zawsze zachowuje się normalnie, często coś tam powie, uśmiechnie się. Odpowiedz Link
worms2013 Re: Delikatesy Centrum 22.05.14, 11:15 Czarna Pani okej, ale rudy gościu masakra! Nie mogę się na tego typa po prostu patrzeć, chodzi jakiś taki przymulony, obcina i ciągle zaciesza się pod nosem, nie wiadomo z czego. Odpowiedz Link
misia5656 Re: Delikatesy Centrum 24.05.14, 22:52 A co wy z tym rudym facetem???? Jest tam jeden Pan ale on nie jest rudy zresztą to chyba szef ale wydaje się spoko:) Zachęcam Was do robienia zakupów w tym sklepie dzisiaj dostałam wino gratis:) I to wino nie za 5zł tylko z trochę wyższej półki zresztą bardzo dobre:) Naprawdę polecam ten sklep. Odpowiedz Link
karol-1975 Re: Delikatesy Centrum 25.05.14, 08:13 Ja również kupiłem wczoraj wino za 14,99zł i drugie droższe i lepsze dostałem GRATIS i do tyskiego dostałem szklanki i jeszcze zbieram pieczątki na parasol. Super sklep. Aby więcej takich. Zawsze robię tam zakupy i mają dużo lepsze ceny od API, w którym zawsze robiłem zakupy. Zobaczyłem różnicę w cenach (w delikatesach moja kawa tańsza o 11zł !!!). Odpowiedz Link
jadziasz17 Re: Delikatesy Centrum 08.06.14, 19:02 A ja dziś yłam zupełnie zaskoczona.Ide i patrzę a Delikatesy ZAMKNIETE,myślę niemożliwe przeciez oni tam chyba mieszkaja.Wiec dziwne ze sklep zamkniety. Odpowiedz Link
tomaszko74 Re: Delikatesy Centrum 09.06.14, 10:10 jadziasz17 napisał(a): > A ja dziś yłam zupełnie zaskoczona.Ide i patrzę a Delikatesy ZAMKNIETE,myślę ni > emożliwe przeciez oni tam chyba mieszkaja.Wiec dziwne ze sklep zamkniety. Wczoraj wszystko było pozamykane,tak więc nie wiem skąd to zaskoczenie.Mieszkają czy nie,czasami też chcą mieć wolne tym bardziej że jest to zagwarantowane w ustawie,wczoraj były zielone świątki. Odpowiedz Link
tomaszko74 Re: Delikatesy Centrum 12.06.14, 18:54 Szok,byłem w tym sklepie i pani taka czarna z grobową miną obsługiwała panów którzy sobie żartowali.Ja byłem 3-ci w kolejce i pani między klientami pisała esemesy i chyba było jej mocno nie na rękę, że ktoś raczy przeszkadzać.Żeby nie było że jestem anonimowy to pozdrowienia od niezadowolonego klienta w niebieskiej koszulce z napisem super tata.Następnym razem pojadę dalej ale tam nie prędko się pokażę. :( Odpowiedz Link
luxe2014 Re: Delikatesy Centrum 12.06.14, 19:47 Ludzie jacy Wy jesteście (niektórzy!) dziwni. To tylko sklep - ja chodzę do nich i do Biedronki ale nie wymagam nie wiadomo czego.Może po rękach będą Was całować?! Odpowiedz Link
tomaszko74 Re: Delikatesy Centrum 12.06.14, 22:00 Nikt po rękach całować mnie nie musi,ale pokazywać ignorancję dla klienta to nie za bardzo wypada ,bo dla Mnie niska cena nie jest najważniejsza.Nie wiem gdzie Moi przedmówcy pracują ale niech spróbują być niemili w swojej pracy i niech popytają znajomych o ile takich mają do jakiego sklepu wolą chodzić,chodzi o obsługę ????? Odpowiedz Link
misia5656 Re: Delikatesy Centrum 22.06.14, 22:44 Ja oczywiscie wole chodzić tam gdzie jest miło. Dlatego staram się chodzić tam wtedy kiedy są takie dwie Panie.... Nie znam imion ale są bardzo sympatyczne. Jedna blondynka a druga czarna na kasie. Panie idealne do handlu. Pożartuja doradzą pośmieją się bardzo fajne kobitki:-) Odpowiedz Link
cisz.aaaa Re: Delikatesy Centrum 30.06.14, 22:18 Widziałam pozostałą cześć obsługi sklepu , jedna "Pani" mająca dużą nadwagę obnaża swój biust przed klientem przy kasie co nie jest smaczne , druga "Pani" "czarna" na kasie kłóci się z klientami. Pozytywne wrażenia wzbudza Pani z wędliny i Pan blondyn. Odpowiedz Link
cisz.aaaa Re: Delikatesy Centrum 30.06.14, 22:09 Jak można kogoś oczerniać?? Bardzo sympatyczna dziewczyna , podpowiada zawsze co jest ich ofertą, doradza. Odpowiedz Link
toki0 Re: Delikatesy Centrum 01.07.14, 16:14 Witam pani z dzialu mieso może pokazuje i doradza ale nie najnowsze promocje tylko stare i sliskie mieso, doradzala mi dwa razy i za każdym kupiłem smierdzace a i dziwne jest ze nigdy jej nie ma na stanowisku pracy dopiero gdy podejdzie klient wylania się nie wiadomo z kad, może ma caly czas przerwę ciekawe? Może zamiast wiecznej przerwy wypadalo by sie wziąć za prace i zobaczyć co w ladzie się znajduje. Mysle ze wlasnie ta Pani napisala ten post żeby oczernić koleżanki z pracy. Odpowiedz Link
cisz.aaaa Re: Delikatesy Centrum 01.07.14, 23:55 Widzę ze tu sama rodzina lub same osoby zainteresowane piszą hehe cóż za porażka. Otóż sklep sądzę ma ciekawe promocje , jak każdy zresztą ma pozytywne strony jak i negatywne. Jednak to co tu się czyta to absolutna propaganda. Żal mi tych ludzi którzy ciężko pracują a zostają oczerniani przez rodzinę czy znajomych zawistnych kolegów z pracy. Jeśli czyta to ktoś kto posiada moc decyzyjną radze czy proponuje zwolnic tych którzy wprowadzą chorą atmosferę. Odpowiedz Link
krymek12 Re: Delikatesy Centrum 24.06.14, 08:53 Wiecie co mnie irytuje zawsze kiedy jestem tam na zakupach?Mięsne stoisko,nigdy nie ma tam ekspedientki,w koncu wyskakuje z zaplecza z grobową miną a ja mam wrażenie że przeszkodziłem jej w czymś.Nie wiem ale dziwnie to wygląda,czasem to nawet nie mam ochoty stac i czekac aż ta pani łaskawie raczy wyjść i obsłużyć ,wiec rezygnuje i ide do Biedronki...Dziwna sytuacja.Czy właściciel tego nie widzi? Odpowiedz Link
jadziasz17 Re: Delikatesy Centrum 24.06.14, 08:58 Smieszne faktycznie.Ale ja mam pomysł może niech zainstalują na tym stoisku dzwonek i jak klient bedzie chciał ażeby go obsłużyć to poprostu naciśnie ha ha ha!!!!!!! Odpowiedz Link
krymek12 Re: Delikatesy Centrum 24.06.14, 09:05 To jest jakis pomysł,w sumie sklep fajny,ciekawe promocje,panie na kasie też bardzo sympatyczne, zawsze uśmiechniete pomoga jak trzeba.ale z ta sytuacja na stoisku powinien właściciel coś zrobic bo tak być nie moze.mam nadzieje że zerka czasem na wpisy i wezmie te uwagi sobie do serca. Odpowiedz Link
jadziasz17 Re: Delikatesy Centrum 24.06.14, 09:08 To jest wina szefa że pozwala na takie sytuacje,w ten sposób klienta nie zachęcą do robienia zakupów! Odpowiedz Link
owieczka1 Re: Delikatesy Centrum 24.06.14, 09:16 promocje są bo mają małe obroty , ceny wcale nie są niskie , a świeżość niektórych produktów..... no cóż Odpowiedz Link
jadziasz17 Re: Delikatesy Centrum 24.06.14, 10:57 Pomimo wszystko dobrze że ten sklep jest,zawsze to cos innego niż ta Biedrona !Ale muszą popracować nad standardami bo inaczej długo nie utrzymaja sie na rynku. Odpowiedz Link
krymek12 Re: Delikatesy Centrum 01.07.14, 15:58 Chciałbym odpisać na opinie cisz.aaa. Chyba wogóle nie robisz tam zakupów skoro piszesz takie durne opinie na temat tych pań na kasie!Są to bardzo miłe osoby,sympatyczne i uprzejme,a jeśli chodzi o wygląd to nikt tam nie musi sie podobac wystarczy że będa uprzejme i pomocne.Tak czy nie?Na drugi raz zachowaj dla siebie takie idiotyczne i złośliwe teksty a nie rzucasz je na forum. Odpowiedz Link
worms2013 Re: Delikatesy Centrum 01.07.14, 16:10 do krymek12 . Sam chyba jesteś jedną z tych uprzejmych Pań z kasy skoro przedstawiasz je w takich superlatywach. Z moich obserwacji to naburmuszone, niesympatyczne babska. Mam nadzieję, że właściciel w końcu przejrzy na oczy i w wywali to całe towarzystwo. Na czele z tym rudym gościem. Promocje może i są tam spoko, ale ta obsługa... pozostawia wiele do życzenia. Odpowiedz Link
luxe2014 Re: Delikatesy Centrum 01.07.14, 16:32 Do: worms2013 Ty jesteś jakaś nienormalna!!! Nie pasuje Ci - to nie chodź do nich na zakupy i udawaj obrażonej dupy bo żal czytać Twoje beznadziejne posty!!! Wywalą wszystkich bo Jej się tak podoba to za stara bezmyślna babsko!!! (hahah) Odpowiedz Link
luxe2014 Re: Delikatesy Centrum 01.07.14, 16:37 A po za tym "krymek12" ma rację nie ocenia się ludzi po wyglądzie. Może "worms2013" zaczną Ciebie oceniać po wyglądzie czy pasujesz, by robić tam zakupy??? Nie rozumiem takich ludzi. Nie odpowiada Ci - to idź do innego lepszego dla siebie miejsca. Masz możliwość wyboru... Odpowiedz Link
cisz.aaaa Re: Delikatesy Centrum 02.07.14, 00:15 Witam. Obowiązuje w wielu branżach pracy dress code. Jak również należy przestrzegać dobrego smaku a tym bardziej w sklepie spożywczym . Opis nie był złośliwy absolutnie ,a tym bardziej nie był idiotyczny a jedynie odzwierciedlający prawdę . Niech wypowiedzą się osoby nie powiązane z ludźmi tam pracującymi których tu jest jak widać jest niewielu. Żegnam. Odpowiedz Link
im-ge Re: Delikatesy Centrum 01.07.14, 16:35 Ludzie co wy macie do tego sklepu i do obsługi.Jak wam nic tam nie posuje to po ch...tam chodzicie?I wypisujecie całe steki tych bzdur?Sklep jak sklep a obsługa jak w innych sklepach.Pewnie zarabiają tam grosze to czego sie spodziewacie że co będą was po rękach całować. Odpowiedz Link
krymek12 Re: Delikatesy Centrum 01.07.14, 17:55 Do :worms2013 Kretynka z ciebie i tyle,nie pasuje ci to zmień sklep! Odpowiedz Link
toki0 Re: Delikatesy Centrum 01.07.14, 23:16 Ja dzisiaj byłem ponownie zrobiłem zakupy które liczyła blondynka z pięknym biustem i NADWAGĄ jak zawsze przyjazna i uśmiechnięta do Klienta aż żal było wychodzić z tego sklepu. A na wędlinach co? Znowu pusto bez ekspedientki...... Odpowiedz Link
werwer3565 Re: Delikatesy Centrum 02.07.14, 08:40 Ludzie bez przesady worms2013 napisał po prostu to co myśli. Chyba wszyscy po to tu jesteśmy, żeby wyrazić własne zdanie odnośnie Delikatesów. Może ma takie, a nie inne. Czy to powód, żeby od razu nazywać go kretynem? Mi się na początku sklep podobał. Zakupy były robione tam dość często, ale później też się zraziłam m.in brakiem ekspedientki na mięsie i ogólnie niezadowoleniem pracowników! Tak, tak widać to całe nadąsanie jakby ktoś trzymał ich tam na siłę. No ale cóż to tylko ludzie i każdy może mieć gorszy dzień. Może nieuprzejma Pani ma problemy w domu i ciągle o nich myśli, może chore dziecko czy matkę, a może złą sytuację finansową ? Kto to wie. W sumie jeśli cały czas chodziliby tam z przyklejonym uśmiechem do twarzy, życzliwi tak, że niemalże wchodziliby nam do tyłków to też by to ludziom przeszkadzało. Wtedy byłoby źle, że cały czas się cieszy nie wiadomo z czego, czy że się narzuca pytaniami 'w czym mogę pomóc?' Wszystkim się nie dogodzi. Mi nie pasuje i po prostu staram się tam nie chodzić. To tyle w temacie. Odpowiedz Link
misia5656 Re: Delikatesy Centrum 02.07.14, 10:18 Dawno tu nie zagladalam ale te wasze opinie ktore przeczytalam SZOK! Dajcie tym ludziom spokojnie pracowac. Każdy z nas jest tu po to aby wyrazic swoja opinie ale nie po to by oczerniac innych! Zanim dodacie wpis to sie zastanowcie. A moze istnieja fora na temat was? Odpowiedz Link
buba2156 Re: Delikatesy Centrum 02.07.14, 11:00 Skończcie te bezsensowne dyskusje .Na forum to wszyscy mądrzy, jak wam nie odpowiada, że czarnej pani nie ma na stoisku to przy następnej okazji jej powiedzcie co wam się nie podoba a nie oczerniacie ja za plecami a ona może o tym forum nie wie i nie ma szans się obronić. Możecie zwrócić jej uwagę, jesteście klientami i macie prawo w kulturalny sposób zwrócić jej uwagę , ale nie lepiej anonimowo na forum się wyżywać i produkować. Co do kasjerek to też śmieszna syuacja .Ja przychodzę do sklepu na zakupy a nie popatrzeć która pani ma nadwagę ,która jaką ma minę ,czy obrażona czy nie. Dopóki nie rzuca produktami, nie komentuje zgryźliwie czegoś (albo nie wystawia języka :):)) to wszystko jest do zaakceptowani. To są ludzie a nie roboty i maja prawo mieć zły dzień nawet w pracy(oczywiście znajdą się i tacy co powiedzą, że w pracy nie można mieć złego dnia ale zlew na nich, sami święci pewnie nie są).Podsumowując , chodzimy do sklepu na zakupy a nie jak do ZOO zwiedzać:)Amen Odpowiedz Link
toki0 Re: Delikatesy Centrum 03.07.14, 12:18 A ja Wam powiem że to wszystko co napisaliśmy chyba dotarło do właściciela. Wczoraj byłem na zakupach i zostałem mile zaskoczony obecnością Pani na wędlinach. Pani na kasie nie obnażała swoich wdzięków bo to też komuś przeszkadzało. Miła rodzinna atmosfera i świeże mięsko:) Teraz tylko czekać aż przez nasze głupie wpisy dziewczyny mogą stracić pracę..... Oby do tego nie doszło! Odpowiedz Link