maciej.partyka 05.12.10, 23:37 Dziękuję i gratuluję wszystkim mińszczanom za dobry wybór ;) Burmistrzem został MARCIN JAKUBOWSKI :) w gminie wygrał pan Piechoski ;) GRATULACJE Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isminaa Re: MAMY NOWEGO BURMISTRZA :) 06.12.10, 00:09 SUPER! Gratulacje dla nowego burmistrza miasta Mińsk Mazowiecki! i... powodzenia! pozdrawiam Odpowiedz Link
maciej.partyka Re: MAMY NOWEGO BURMISTRZA :) 06.12.10, 00:09 Pozdrowienia także dla tych, którzy w Marcina nie wierzyli, nie zyczyli mu zwycięstwa, a szczególne pozdrowienia dla "gazety", która starała się jak najmocniej pokazać Marcina w gorszym świetle niż kontrkandydata. Szczęśliwy z wyboru dokonanego przez współobywateli Maciej Partyka Odpowiedz Link
radoslaw_gromski Re: MAMY NOWEGO BURMISTRZA :) 06.12.10, 04:29 Gratulacje Marcinie za wspaniały wynik i zwycięstwo. Dziękuję wszystkim, którzy oddali swój głos na burmistrza-elekta. Rozpoczynamy całkowicie nowy rozdział.. Gratuluję również Panu Robertowi, gdyż wynik, jaki osiągnął jest również godny uznania. Odpowiedz Link
lewusonly Re: MAMY NOWEGO BURMISTRZA :) 06.12.10, 08:41 podziękujmy Grzesiakowi i Wargockiej za pocałunek śmierci dla Ślusarczyka, wiele osób poszło głosować nie za Marcinem tylko przeciw Ślusarczykowi. Amen Odpowiedz Link
mortal_kombat11 Re: MAMY NOWEGO BURMISTRZA :) 06.12.10, 09:49 Takiego Burmistrza pod poduszka znaleźć dziś mieszkaniec każdego miasta by chciał:) GRATULACJE Panie Marcinie!!! Odpowiedz Link
ruta.dl Re: MAMY NOWEGO BURMISTRZA :) 06.12.10, 11:55 o - Grzesiak lokalnym dementorem.... tak mi sie skojarzylo. Odpowiedz Link
moni.r Re: MAMY NOWEGO BURMISTRZA :) 06.12.10, 12:14 gratulacje! a teraz czekamy i obserwujemy co będzie. miejmy nadzieję, że będzie lepiej! Odpowiedz Link
fastidious Re: MAMY NOWEGO BURMISTRZA :) 06.12.10, 12:21 HIP HIP HURRRAAA !!! Cudowne wieści:) Nasze miasto moze być spokojne, właśnie wybrało najlepiej jak się dało:D Gratuluję zwycięzcy i życzę powodzenia:)))))) UFF, UFF, UFF........................................... czuję psychiczny luz:) Odpowiedz Link
mineza Re: MAMY NOWEGO BURMISTRZA :) 06.12.10, 16:55 Bardzo ekscytowałam się tymi wyborami. Bardzo się cieszę, iż wygrał mój kandydat :) A teraz czekam, że nie zawiedzie pokładanych w nim nadziei. Bardzo, bardzo liczę na pozytywne zmiany w Mińsku. Myślę podobnie, jak jeden z przedmówców, że poparcie Grzesiaka to pocałunek śmierci dla "Ślusarza". To do boju Panie Marcinie ...powodzenia! Odpowiedz Link
koloniajanow Re: MAMY NOWEGO BURMISTRZA :) 06.12.10, 20:07 Gratulacje dla burmistrza - elekta. Ma Pan duży kredyt zaufania od nas. Proszę go wykorzystać spełniając swoje obietnice przedwyborcze, chociaż Rada Miasta nie będzie ułatwiać zadania :( Odpowiedz Link
mortal_kombat11 Re: MAMY NOWEGO BURMISTRZA :) 06.12.10, 22:50 Myślę, że od teraz mieszkańcy powinni dużo bardziej interesować się tym, co się dzieje na sesjach RM, żeby mieć pełny obraz sytuacji... a że będzie się działo w to nie wątpię. Odpowiedz Link
travis.1 Re: MAMY NOWEGO BURMISTRZA :) 07.12.10, 13:05 I cóż z tego, że mieszkańcy będą się interesować? I tak rada zagłosuje jak jej pasuje... Odpowiedz Link
mortal_kombat11 Re: MAMY NOWEGO BURMISTRZA :) 08.12.10, 01:35 Jak zobaczą, że ich "chlebodawcy" patrzą na ręce to dwa razy zastanowią się przed podniesieniem ręki;) Odpowiedz Link
travis.1 Re: MAMY NOWEGO BURMISTRZA :) 08.12.10, 10:41 Tak, już widzę te tłumy mieszkańców na sesjach. Jak przed końcem obecnej kadencji radni obcinali środki z inwestycji żeby ratować budżet to poszło im szybko i gładko. Odpowiedz Link