pisanica 09.12.10, 13:02 Plebsie, skoro uważasz się za tak wielkiego człowieka pod każdym względem, to dlaczego MASZ tak zafajdany żywot ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superplebs Re: odpowiedź do jany 12.12.10, 05:15 W odróżnieniu do ciebie nie narzekam, tobie się nigdy nic nie udało (poza córką), a mnie tak !!! Odpowiedz Link
pisanica Re: odpowiedź do jany 12.12.10, 08:50 No widzisz, że pod tym względem jestem na wygranej pozycji w stosunku do ciebie. Dobrze się z tą świadomością teraz czyjesz ?????????????? Ja mam nieustanne sukcesy, może drobne, ale są. Duże życie składa się z drobnych sukcesów. To jednak nie na twoją głowę. Odpowiedz Link
superplebs Re: odpowiedź do jany(2) 12.12.10, 21:20 Ty masz sukcesy, ty nawet sex-cesów nie masz z tym żukiem gnojownikiem, którego podobno pokochałaś zdrajczyni trucicielko ponownie. Ile ci zapłacił tym razem?To te jest prostytucja i to jak najbardziej na twoją - powiedzmy - głowę... Odpowiedz Link
pisanica Re: odpowiedź do jany(2) 13.12.10, 05:31 Rozśmieszyłeś mnie ponownie swoimi "sekxami". Od lat wyśmiewają twoje osiągnięcia w tych sprawach - baby Odpowiedz Link
superplebs Re: baba to ty jesteś pudernico 14.12.10, 01:39 Masz rację jano, baby bo ty jesteś taką wstrętną babą, ale nie kobiety. Popatrz na swoją córkę Sylwię...czy ona jest babą?! Nie, jest kobietą, którą ty nigdy nie miałaś szansy być. I już na pewno nie będziesz!!! Odpowiedz Link
pisanica Re: baba to ty jesteś pudernico 14.12.10, 10:06 Jesli odbierasz mnie jako wsretną babę, to niech ci będzie. Ty teraz patrzysz na moją córkę, lecz nie widziałeś jej w młodości. Załuj. Była piękna. Biedulku Krzysiu, powinieneś znać taka prawdę, że córki upodobniają się z biegiem lat do swoich matek. Tym bardziej, jeśli w młodości córka była podobna jak kropla wody do swojej matki. A taka własnie była Sylwia. Wyglądałysmy jak starsza i młodsza siostra. Tak nas odbierano. Jej głos to mój głos, jej uśmiech, to mój dawny uśmiech itd. Ja miałam również konflikt z swoja mamą i nigdy nie chcialam być do niej podobna, a jednak niestety, bardzo jestem obecnie do niej podobna. Znajomi nasi radza mi: nie odpisuj mu, bo go nakrecasz i on ci ubliża. Nie, ty mi nie ubliżasz, ty sam sobie ubliżasz i mojej córce, że nas skłóciłeś, że piszez nieprawde o mnie. Sugerujesz mi, bym popatrzyła na swoja córkę. Tak, jest jeszcze piękna wg mnie i b. podobna do mnie, kiedy byłam w jej wieku. Jak sie czujesz, widząc ją, słysząc jej /podobny do mojego/ głos itp. Nie przeraża cię, że ty jej ubliżasz. Tak ubliżasz, bo ona jest z mojego ciała i mojej krwi. Jest częścią mnie, bo córka "bierze" ciało po matce i wiele innych cech. Od tej prawdy nie uciekniesz. I tu jestem potężniejsza od ciebie. Patrz na nią i kochaj ją i nie staraj się mi ubliżać, bo w tym momencie ją krzywdzisz. Odpowiedz Link
superplebs Re: baba to ty jesteś pudernico 15.12.10, 08:18 odwal sie wreszcie ode mnie i od Sylwii nie jesteś nawet warta jej 1 cm!!! jesteś - tak, jak cię nazywa twój januszek - szmatą, a dodatkowo i wycieruchem i zdrajczynią, nie jesteś warta miec taką wspaniałą córkę jesteś zakałą społeczeństwa. tfuuuu!!! plwam na ciebie! Odpowiedz Link