12.10.11, 18:20
Gdzie w mińsku można znaleźć fajnego faceta ? (30-35 lat?)
Obserwuj wątek
    • salos1 Re: facet 12.10.11, 20:39
      fajni są zajęci :)
      musisz brać wszystko co zostało w tym przedziale :)

POWODZENIA
      • ka_p_pa Re: facet 12.10.11, 21:24
        Ja jestem zajęty i starszy, ale za to fajny.
        • radiox Re: facet 13.10.11, 14:21
          To o mnie. I jestem wolny :P :P
    • lamutek Re: facet 13.10.11, 09:09
      podaj maila moge bezinteresownie podac namiary.
    • piski77 Re: facet 13.10.11, 09:15
      Kiedyś można takie ciacho było wyrwać w barze Halibucik.Niestety już nie ma tego zacnego lokalu. Można spróbować swoich sił w barze Rowani na Warszawskiej (na przeciwko Rejonu Energetycznego) lub w Tawernie obok byłego kina. Jednak może się okazać że będzie niesamowicie ciężko. Cóż tu powiedzieć? Halibucik był klasą!!!
      • rozia4422 Re: facet 13.10.11, 10:06
        kiedyś w dyskotece blondynce było dużo fajnych facetów, chodziłam tam ok. 10 lat temu i poznałam fajnego bramkarza z blondynki. Niestety już nie ma blondynki :(
    • snowcraft Re: facet 13.10.11, 11:29
      Wszystko zależy od definicji "fajnego" faceta autorki wątku :)
    • gormit.5 Re: facet 13.10.11, 21:21
      daj meila
    • jarex7x Re: facet 14.10.11, 18:42
      Fajnych to już nie ma.... chyba że na porodówce, jak czekają na przyjście na świat swoich latorośli... było nie przebierać, nie strzelać fochów to byłabyś tą na którą jeden ze wspomnianych wyżej czeka z kwiatami :))
      • marka-13 Re: facet 14.10.11, 19:31
        Przykre ...ale niestety pewnie prawdziwe
        • margot_may Re: facet 14.10.11, 23:43
          Daj spokój, taki misiek, co to oskarża kobiety o grymaszenie to zwykle facet, który wygląda jakby sam był w ciąży.
          • jarex7x Re: facet 18.10.11, 19:57
            NIe słuchaj tej Margot:) Daj spokój, to zapewne jedna z tych wyemancypowanych 30-35 latek wychowanych na Cosmo... żyje pewnie we wziętej na kredyt kawalerce i ociera co weekend łzy z samotności w odzież firmową zakupioną w Zara, Marks&Specer lub innym badziewiu... a poza tym brzuch u mężczyny jest oznaką dobrobytu i dostojeństwa:))) Miśki górą:)
            • margot_may Re: facet 18.10.11, 22:22
              Nie słuchaj tego Jarexa. :)) Amerykańscy naukowcy już dawno udowodnili, że Miśki to gatunek, który nie potrafi znaleźć łechtaczki. Nawet za pomocą nawigacji satelitarnej.
              Chociaż czasami udaje im się to, ale po wielu latach małżeństwa i u samotnych wyemanycpowanych 30-35 latek.
              • afrikana Re: facet 18.10.11, 23:07
                Lubię to:))) Dobrze mu dowaliłaś margot:D
          • snowcraft Re: facet 19.10.11, 10:25
            Można się spierać czy wyśmiewać, ale...
            Tak się jakoś składa, że łapię sie w podany przedział wiekowy i znam wielu wolnych facetów i kobiet w tym wieku. Powody sa różne. Z najczęściej powtarzających się to:
            - Za długo bawimy się życiem przebierając bez końca. Zapominamy, że coś takiego jak ideał nie istnieje i w zasadzie jakieś wady każdy ma. Inna sprawa czy jesteśmy w stanie je zaakceptować :)
            2. Zaniżone poczucie własnej wartości powodujące, że wybieramy złych partnerów z góry zakładając, że na nikogo/nic lepszego nie zasługujemy. Czasami to kwestia cech harakteru, ale często wina wychowania niestety. Polacy jakoś nie chcą w siebie wierzyć.

Patrząc na tych znajomych to widze również, że jest więcej wolnych wśród kobiet niż facetów i często niestety kobiety godzą się na kogokolwiek tylko po to aby tworzyć związek. To nie jest dobra droga.

Nie używajmy prosze stwierdzeń typu normalny facet/kobieta, bo przecież każdy jest na swój sposób oryginalny i dla jednych w pełni odpowiedni a dla innych zupełnie nie.
            Ja bym poszedł dalej i powiedział abyśmy strzegli się ludzi, którzy twierdzą, że są normalni :)
            • marka-13 Re: facet 19.10.11, 18:59
              Masz dużo racji. Sama wiem jak to jest z poczuciem własnej wartości.
              • snowcraft Re: facet 21.10.11, 11:16
                Odnośnie poczucia własnej wartości...
                Niedawno byłem na szkoleniu z negocjaci i zachaczyliśmy o temat poczucia własnej wartości. Psycholog twierdził, że jeżeli myślimy o sobie negatywnie dłużej niż 2 tygodnie to należy sprawdzić czy nie mamy depresji. Twierdził też, że immamentną cecha ludzką jest widzenie siebie w bardzo korzystnym świetle :)

Co do samego szukania faceta to nie wiem jak to jest teraz, ale jeżeli niezbyt często poznajesz nowych ludzi to proponuję GG czy portale randkowe.
                Zaraz pewnie poleci fala krytyki, ale jak miałem ok 25 lat to przypadkiem przez GG poznałem swoją przyszłą żonę :)
            • margot_may Re: facet 19.10.11, 22:50
              Ale dużo ludzi jest w związku z powodów finansowych, piszę tutaj o kobietach.
              • snowcraft Re: facet 21.10.11, 11:21
                Jak wiadomo amerykańscy naukowcy badają wszystko co się da i nie da zbadać ;) Jakiś czas temu wyszło im, że najsilniejszym czynnikime spajającym małżeństwa nie jest dziecko lecz ...kredyt mieszkaniowy :)

To, że kobieta jest z danym mężczyzną jedynie z powodów zarobkowych to jest jej wybór. Też może pracować. Wiem, że wydaje się to absurdalnie trudne, bo z pracą czasami nie jest najłatwiej, ale czasami trzeba wybrać między szczęściem, a dobrobytem. Jestem jednak przekonany, że Coelho w swoim Alchemiku miał sporo racji, że będąc szczęśliwym przyciągamy kolejne pozytywne wydarzenia.
    • aniolekdragon2 Re: facet 18.10.11, 17:57
      Najfajniejsi zajęci albo na cmentarzu :)))))
    • film4 Re: facet 18.10.11, 20:38
      Może wychodzicie z błędnego założenia że marka to kobieta. A jeżeli to facet ...........
      • rafre Re: facet 18.10.11, 20:53
        marka-13 musisz coś więcej o sobie opowiedzieć... zareklamować się :)
      • nie.my Re: facet 19.10.11, 14:51
        film4 napisał:

> Może wychodzicie z błędnego założenia że marka to kobieta. A jeżeli to facet ..
        > .........
        -->Jak sama nazwa fskazuje to gimnazjalistka w wieku lat trzynastu. Chciałem odpowiedzieć na annos ale żona i dzieci się nie zgodzili ;-( Po za tym wyszłem (bo niedaleko) już z podanego przedziału wiekowego.
        Życzę powodzenia i sukcesów w szkole.
        • k.k-k Re: facet 19.10.11, 22:20
          oj fantastycznie: zonaty i ponad 35, a przed 40? ideał bo bez zobowiązań
          • radiox Re: facet 19.10.11, 23:01
            Ten wątek to ściema.
            Pisałem wcześniej, że ja spełniam wszystkie wymagania i nic.
            Jakaś prowokacja.

Mieszczę się w granicach wieku, a raczej w tej górnej granicy. Nie jestem rozwiedziony, ani żonaty i tym bardziej wdowiec. Nie mam dzieci. Chodzę do kościoła wprawdzie dwa razy w roku, ale za to nadrabiam dużą "tacą" na "tacę".
            Krzyż w sejmie mi nie przeszkadza ani nie pomaga.
            Zawsze zamykam deskę na sedesie *) i potem gaszę światło.
            I co mam teraz zrobić?
            Gdzie mam się zgłosić?
            Do kogo zadzwonić?

Serio mówię.

*) Wprawne oko zauważyło, że nie wspomniałem o myciu rąk wcześniej.
            • effi_me Re: facet 19.10.11, 23:26
              marka-13 najwyraźniej też ma wprawne oko i umie korzystać z wyszukiwarki na forum, dzięki czemu zauważyła preferencje polityczne radioxa - być może to ją zniechęciło. Jako że partia popierana przez radioxa aktulanie nie jest u władzy, a to, co pociąga kobiety to (podobno) m.in. władza, marka-13 radioxem nie jest zainteresowana.

> I co mam teraz zrobić?
              > Gdzie mam się zgłosić?
              > Do kogo zadzwonić?

Próbuj dalej :) reklamuj się :) może jakieś szczegóły? Coś o sobie, poza wiekiem i stanem cywilnym? (radzę w opisie nie wspominać więcej o sedesie, w żadnym kontekście)
              • radiox Re: facet 19.10.11, 23:50
                Żadnej partii jeszcze nigdy publicznie nie poparłem.
                Swoją drogą to ciekawa jest teza z tymi partiami, a atrakcyjnością faceta :)

A co do przeszukiwania forum to niedokładnie zostało rozczytane moje poparcie polityczne, a za to warto wspomnieć o mojej wizjonerskiej chęci zrobienia Ekskluzywnej wystawy chomików.
                Sam miałem kiedyś jednego ale najadł się drutu z transformatora, z którego zrobiłem mu klatkę i nie ma go już wśród nas :o(
                Co do sedesu to wyczytałem kiedyś w piśmie dla pań, że bardzo na to jest zwracana uwaga. Tak samo jak na buty i inne detale. Ale już nie wspomnę :o)
                Smutna jest więc prawda taka, że:
                Mężczyźni są jak miejsca parkingowe... dobre są już zajęte, wolne zaś są wyjątkowo małe lub dla inwalidów :o)
                Pozdrawiam i miłego czwartku życzę.
                • 79werka Re: facet 21.10.11, 17:36
                  To może trzeba przerzucić się na mniejszy samochód :))
    • robbber Re: facet 31.10.11, 18:27
      dziewczyna sie odważyła i mimo wymądrzania widoącej płci odpowiedzi nie dostała??
      czy płeć nadrżedna uważa że z kobietami jest tak samo po 30 juz te a poziomie są zajęte a zostały tylko miśki i zrzeduśki
      • marka-13 Re: facet 31.10.11, 20:52
        widocznie taki już mój los
        • robbber Re: facet 01.11.11, 22:01
          nie przesadzaj - gdzie ten amerykński styl parcie do przodu optymizm to podstawa:) głowa do góry
          facetów jak mrówków
        • robbber Re: facet 20.11.11, 22:10
          i jak sie powiodło - jakieś sukcesy na powyższym polu
          • marka-13 Re: facet 27.11.11, 19:38
            a gdzie tam. Katastrofa.
            • robbber Re: facet 06.01.12, 14:28
              :) spoko nie jesteś wyjątkiem, z drugiej strony mam to samo
              • prawdziwy-piotrek Re: facet 07.01.12, 14:03
                Zacznij jeździć do pracy komunikacją zbiorową :)
                Albo nie wiem, nie ogłaszaj się tak bezpośrednio bo to bez sensu.
                Prędzej ktoś normalny by się odezwał, gdybyś np. zrobiła to pod szyldem poszukiwań rówieśnika na wycieczki rowerowe lub uprawianie jakiegoś sportu. No i wtedy masz pewność, że to nie jakiś piwny brzuszek i dba o siebie, robi coś ciekawego...w tą stronę powinnaś raczej iść, moim zdaniem rzecz jasna.
                Ja jestem młodszy, więc Ci nie pomogę ;)
                • marka-13 Re: facet 07.01.12, 15:08
                  No ale może dasz się namówić na rower na wiosnę :)
                  • prawdziwy-piotrek Re: facet 07.01.12, 22:37
                    No ba, na rower z pewnością ;)
              • marka-13 Re: facet 07.01.12, 14:04
                :(
                • azman Re: facet 08.01.12, 00:24
                  eeee tam rower zima jest
                  proponuje narty a najlepiej biegówki
                  to dopiero jest sport ekstremalny w ta zimę
                  i tak najlepiej poznać faceta z pasją :)
                  • prawdziwy-piotrek Re: facet 08.01.12, 12:05
                    Nie ma złej pogody na rower, jest tylko zły ubiór ;)
                    W tym roku preferujemy biegówki na kółkach...
    • monika_505 Re: facet 09.01.12, 14:11
      łeeee widze, ze nic w temacie sie nie zmieniło :/
      kiedys, jak net nie był tak powszechny (a były takie czasy), to chłopcy szukający np. partnerek na studniówkę "ogłaszali się" na słupach :D w ogłoszeniu była fotka, którka charakterystyka chłopaka, itp. wiec jak nie net, to moze inne środki pomogą ;)
      życze powodzenia i wytrwałośći :D
      • robbber Re: facet 14.01.12, 23:17
        znam taką parę która poznała się ze słupa ale to było kilka ładnych lat temu

marka a może kurs tańca.... w pałacu??
    • proponar Re: facet 16.01.12, 21:29
      Po lekturze wątku zachodze w głowę co znaczy słowo fajny. Fajnie jest jak pada śnieg, fajnie jak świeci słońce, fajniej jak na chodniku pośliżnie się "babcia", fajnie jak jadę na urlop. Widzę że dla jednej osoby to gość w eleganckim garniaku:) typowy dla klubo - kawiarni o rybim charakterze, dla innej chłopak z rowerem w garażu, a dla kontrastu osoba odwiedzająca szalet z odrobiną klasy. Fajnie jest jak pada śnieg, fajnie jak świeci słońce, fajniej jak na chodniku pośliżnie się "babcia", fajnie jak jadę na urlop. Czy podstawowe pytanie które urodziło się w mojej głowie jest zbyt pretensjonalne??. Czyżby nie prościej podać typ osoby którą możesz się zainteresować....sądzę że prozpozycje jak i odpowiedzi posypią się lawinowo:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka