Dodaj do ulubionych

Rolety wewnętrzne

01.06.12, 22:05
Dzień Dobry

Szukam sklepu z roletami i bezpłatnym pomiarem z Mińska Mazowieckiego lub nie dalekich okolic.
Za podpowiedzi z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • sempre_dritto Re: Rolety wewnętrzne 01.06.12, 23:19
      superis - mają sklep koło rynku przy 11 listopada.
      • bobek_22 Re: Rolety wewnętrzne 02.06.12, 16:35
        superis nie polecam tandeta rolety od początku źle chodziły a oni stwierdzili ze materiał za gruby i tak musi być ;/
        • arek.000 Re: Rolety wewnętrzne 29.10.12, 13:09
          Jeśli chodzi o Superis to ja byłem bardzo zadowolony z ich usług. Bardzo duży wybór i szybki montaż(2 dni od pomiaru i rolety i moskitiery były zamontowane w mieszkaniu). Polecam!!!
    • jolka-7-3 Re: Rolety wewnętrzne 02.06.12, 08:11
      Rolety zamówisz w firmie MIRO salon i ekspozycja przy Konstytucji 3-go Maja obok sklepu z dywanami i firanami to ci,którzy mają hale produkcyjne w Stojadłach maja super okna i drzwi.Pomiary gratis miła obsługa.
    • sliweke Re: Rolety wewnętrzne 02.06.12, 21:26
      Ja polecam sklep z roletami na ul. Kościuszki, obok przedszkola państwowego, niedaleko ronda Daszyńskiego. Jeśli chodzi o Superis, to mają drogo, wiem bo porównywałam ceny, było 100 złotych różnicy na jednym pokoju.
    • noowa84 Re: Rolety wewnętrzne 23.05.13, 11:53
      Superis to totalna porażka. Rolety i moskitiery niczym się nie różnią od innych dostawców a są niesłowni, niedokładni i niepunktualni. Poza tym w razie opóźnień w realizacji usługi brak jakiegokolwiek kontaktu ze strony firmy, sam musisz się dopytywać co się dzieje z zamówieniem. Nie polecam. Zrezygnował z ich usług. A u innego dostawczy zostałam potraktowana jak klient a nie jak kula u nogi.
      • ciemako21 Re: Rolety wewnętrzne 23.05.13, 20:14
        Też nie polecam superis. Moje żaluzje wytrzymały rok, na poprawki w ramach reklamacji umawiałam się wielokrotnie, niestety właściciel do mnie nie dotarł choć minęły już dwa lata od zgłoszenia. Wszystko jest ok jak chcesz kupić rolety, jak się psują i oczekujesz poprawek to kontakt się urywa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka