Dodaj do ulubionych

Przyjaciółki potrzebne od zaraz :)

06.10.08, 19:51
Witam, od niedawna mieszkam w Piasecznie.
Mam 31 lat i sama wychowuję 3letnią córeczkę.
Brakuje mi koleżanek na wspólne wypady do kina czy choćby na plotki :)
Pozdrawiam serdecznie.
Aga
Obserwuj wątek
    • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 06.10.08, 19:58
      A koleżanka zamiast przyjaciółki się nada? To wpadaj do zemfi na seksowne z kawą z mlekiem, albo zielonym czajem.

ps. Gabryśka, no jak tam? Wpadasz? ;)Kasztanów jeszcze zdążysz nazbierać ;)PP
      • gabryella Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 06.10.08, 20:32
        zemfiroczka napisała:

> ps. Gabryśka, no jak tam? Wpadasz? ;)Kasztanów jeszcze zdążysz nazbierać ;)PP

tak w sumie mogę wpaść jutro, będę wracała autem ze wsi to bym zajrzała ok godz.
        18.30-19, pasuje ? :)
        • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 06.10.08, 22:06
          gabryella napisała:
          > zemfiroczka napisała:
          > > ps. Gabryśka, no jak tam? Wpadasz? ;)Kasztanów jeszcze zdążysz nazbierać
          > ;)PP
          > tak w sumie mogę wpaść jutro, będę wracała autem ze wsi to bym zajrzała ok godz.
          > 18.30-19, pasuje ? :)

Uuuu, niebardzawo, ale za to w środę zaciszna czeka ;)
          • gabryella Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 07.10.08, 09:57
            Okejos ale zadzwonię, bo nie wiem co jutro mam do załatwiania, a co to ta
            zaciszna? nowy rodzaj cista? ;)
            • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 07.10.08, 10:43
              gabryella napisała:
              > Okejos ale zadzwonię, bo nie wiem co jutro mam do załatwiania, a co to ta
              > zaciszna? nowy rodzaj cista? ;)

Oki!
              W zacisznej to my siedzieć będziem ;))
              • migotka1981 Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 07.10.08, 13:25
                Witam,
                A przyjmiecie jeszcze jedną zbłąkaną duszyczkę? A gdzie jest Zaciszna?
                Buźka
                • gabryella Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 07.10.08, 19:38
                  migotka1981 napisała:

> Witam,
                  > A przyjmiecie jeszcze jedną zbłąkaną duszyczkę? A gdzie jest Zaciszna?
                  > Buźka

Babskie spotkanie mile widziane, przybywaj :) Zemfi ja tęż nie wiem ;P
                  • schwinn1 Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 07.10.08, 19:52
                    a co to seksowne i zaciszna, ja jak zwykle nic nie wiem, ale póki co się nigdzie
                    nie ruszam ;-) dopiero w niedziele ale to już daleko.. więc na spotkanie
                    zaciszne czy seksowne to się piszę za jakieś 3 tygodnie..
                    • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 07.10.08, 22:02
                      schwinn1 napisała:
                      > a co to seksowne

Akurat! nie wiesz!, a sama na spalonej jadła! ;)P
                    • tomjani Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 08.10.08, 07:42
                      A Wy tu wszystkie jakieś konspiracyje uskuteczniacie: jakaś spalona,
                      jakaś zaciszna (bo chyba nie zamierzacie jeździć na Zacisze aż na
                      Pragie?), jakieś Smo... A ja czytam i ni w ząb nie kumam... ;-(
                      Zresztą w najbliższy weekend wyjeżdżam aż do Pucka na SIZ! :-)
                      • richo Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 08.10.08, 07:59
                        tomjani napisał:

> A Wy tu wszystkie jakieś konspiracyje uskuteczniacie: jakaś
                        spalona,
                        > jakaś zaciszna (bo chyba nie zamierzacie jeździć na Zacisze aż na
                        > Pragie?), jakieś Smo... A ja czytam i ni w ząb nie kumam... ;-(

A kto tu się na lejkowca w samotności wybrał? ;)

> Zresztą w najbliższy weekend wyjeżdżam aż do Pucka na SIZ! :-)

A co to?
                        • tomjani Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 08.10.08, 12:35
                          richo napisał:

> > jakaś spalona, jakaś zaciszna (bo chyba nie zamierzacie jeździć
                          > > na Zacisze aż na Pragie?), jakieś Smo... A ja czytam i ni w ząb
                          > > nie kumam... ;-(
                          >
                          > A kto tu się na lejkowca w samotności wybrał? ;)

Nie może być, nieźle wszystkie i wszyscy tu piszący musieli się
                          zakonspirować, skoro nikogo nie widziałem ;-( Ale mam nadzieję że
                          przynajmniej Ty napotkałeś grzybki? ;-)
                          >
                          > > Zresztą w najbliższy weekend wyjeżdżam aż do Pucka na SIZ! :-)
                          >
                          > A co to?

Ależ to żadna tajemnica. Copaździernikowe Spotkanie Internetowych
                          Żeglarzy. Lutowo-marcowe odbędzie się jak zwykle w Warszawie

www.siz.org.pl/zapisy/puck2008/
                          • richo Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 08.10.08, 13:13
                            tomjani napisał:

> > A kto tu się na lejkowca w samotności wybrał? ;)
                            >
                            > Nie może być, nieźle wszystkie i wszyscy tu piszący musieli się
                            > zakonspirować, skoro nikogo nie widziałem ;-( Ale mam nadzieję że
                            > przynajmniej Ty napotkałeś grzybki? ;-)

Lejkowca niestety nie. Za to wokół Smo pojawiły się zielono-żółte
                            gąski, a raczej poukrywały pod liśćmi ;)
                            I purchawki na zadziwiająco długich trzonkach oraz takie cynobrowe -
                            nazwy nie pomnę - "płatki". Podobno dobre maczane w likierze ;)
                            • gabryella Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 08.10.08, 13:51
                              Z chęcią kolciag :) podaj adres do siebie na gazetowego to się z Zemfi
                              wybierzemy w przyszłym tygodniu na kafcię :) mniaaam uwielbiam tartę i dawno nie
                              jadłam.

na Spaloną w wekend to tylko niedziela jak chcesz Zemfi porowerkować :) ale to
                              też na telefon.
                              • richo Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 08.10.08, 15:10
                                gabryella napisała:

> Z chęcią kolciag :) podaj adres do siebie na gazetowego to się z
                                Zemfi
                                > wybierzemy w przyszłym tygodniu na kafcię :) mniaaam uwielbiam
                                tartę i dawno nie jadłam.

Znowu babskie spotkanie?

> na Spaloną w wekend to tylko niedziela jak chcesz Zemfi
                                porowerkować :) ale to też na telefon.

A coś do mnie? ;)
                              • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 08.10.08, 15:27
                                gabryella napisała:
                                > Z chęcią kolciag :) podaj adres do siebie na gazetowego to się z Zemfi
                                > wybierzemy w przyszłym tygodniu na kafcię :) mniaaam uwielbiam tartę i dawno ni
                                > e
                                > jadłam.
                                >
                                > na Spaloną w wekend to tylko niedziela jak chcesz Zemfi porowerkować :) ale to
                                > też na telefon.

Ale zamieszanie- uprasza się o wybaczenie!;) Aga jak możesz to wpadaj dziś, seksowne kończy się piec, ogarnę chałupę nieco, polewa zastygnie- tak koło 17?
                                Migotka się nie odzywa; kolciag jak czytasz, to napisz nr fona na @, to Ci podam namiary i też wpadaj z brzdącem.
                      • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 08.10.08, 10:14
                        tomjani napisał:
                        > A Wy tu wszystkie jakieś konspiracyje uskuteczniacie: jakaś spalona,
                        > jakaś zaciszna (bo chyba nie zamierzacie jeździć na Zacisze aż na
                        > Pragie?), jakieś Smo... A ja czytam i ni w ząb nie kumam... ;-(

W wywiadze moglibyśmy pracować ;)))P
                  • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 07.10.08, 22:00
                    gabryella napisała:
                    > migotka1981 napisała:
                    > A gdzie jest Zaciszna?
                    > > Buźka
                    > Zemfi ja tęż nie wiem ;P

Zaciszna jak nazwa wskazuje na zaciszu- ja się nie ruszam, to Wy się ruszacie do mnie, Yo! chooooodź! Opowiesz jak tam wieczór się udał ;))
                    • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 08.10.08, 10:13
                      zemfiroczka napisała:
                      > gabryella napisała:
                      > > migotka1981 napisała:
                      > > A gdzie jest Zaciszna?
                      > > > Buźka
                      > > Zemfi ja tęż nie wiem ;P
                      > Zaciszna jak nazwa wskazuje na zaciszu- ja się nie ruszam, to Wy się ruszacie d
                      > o mnie, Yo! chooooodź! Opowiesz jak tam wieczór się udał ;))

Szanowne Panie wybaczą, czasowo nie dam niestety rady, przekładamy na przyszły tydzień.
                  • richo Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 07.10.08, 22:32
                    gabryella napisała:

> Babskie spotkanie mile widziane, przybywaj :)

A skąd nagle babskie? Ja też chcę seksownego! ;)
                    • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 07.10.08, 22:41
                      richo napisał:
                      > gabryella napisała:
                      > > Babskie spotkanie mile widziane, przybywaj :)
                      > A skąd nagle babskie? Ja też chcę seksownego! ;)

rychciu spragniony spotkań ;)
                      zapytaj panie, może się zgodzą zrobić miejsce przy stole i podzielić kawałkiem kawałkiem seksownego ;))

To na którą godz. ciacho ma być?
                      • richo Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 07.10.08, 23:32
                        zemfiroczka napisała:

> rychciu spragniony spotkań ;)

Oj tam! Zaciekawiony smakiem ;)

> zapytaj panie, może się zgodzą zrobić miejsce przy stole i
                        podzielić kawałkiem
                        > kawałkiem seksownego ;))

Eeee? Jeden kawałek wystarczy. To ja się grzecznie pytam Szanownych
                        Pań.
                • zemfiroczka Re: Migotka! 08.10.08, 12:04
                  Wyślij mi Twój numer fona na gazetową. Łatwiej będzie się umówić.
    • pyza77 Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 06.10.08, 21:49
      Ja też 31, też od niedawna w Piasecznie, też 3 letnia córeczka, a do tego
      jeszcze jedna 8-io miesięczna i mąż :-)Pozdrawiam
      • aga31-net Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 06.10.08, 22:11
        pyza77 a korzystasz może z jakiegoś gg ?
        • pyza77 Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 07.10.08, 07:58
          3194491. Tylko że zdecydowanie wieczorami :-)
    • kolciag Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 07.10.08, 20:25
      ja już od pół roku w Piasecznie, 4-miesięczna córeczka :)
      może dla mnie też ktoś się znajdzie :) najlepiej z okolic osiedla słowicza i
      osiedla róż !! :D zapraszam do mnie :P
      • gabryella Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 07.10.08, 21:40
        To jak trochę babeczek sie uzbierało to powiem, że mi brakuje babskiego wypadu do kina na łzawy romansik lub fajna komedię. Kiedyś miałam taką paczkę psiapsiół pod telefonem ale się powyprowadzały za mężami ;)
        • kolciag Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 07.10.08, 21:47
          oj, mi też !! ale chwilowo nie ma szans na to :( dopiero jak maleństwo podrośnie :)
    • bezimienna-0 Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 08.10.08, 10:36
      Witaj
      Ja mam 32 lata i wychowuję na razie jeszcze z mężem 4,5 letniego
      synka. Jestem z Iwicznej mój mail villemo33@wp.pl
      • gabryella Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 08.10.08, 10:56
        Iwiczna też blisko witamy :)

Rychciu przykro mi, jak babskie to babskie, chyba że się przebierzesz :P a
        spotkanko na Spalonej w tym tygodniu jak najbardziej, jak ktoś chce, w piątek
        np. jak ktoś reflektuje, miodzio pogoda się robi

Szkoda Zemfi :( już się nastawiłam na dzisiaj
        • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 08.10.08, 11:08
          gabryella napisała:
          > spotkanko na Spalonej w tym tygodniu jak najbardziej, jak ktoś chce, w piątek
          > np. jak ktoś reflektuje, miodzio pogoda się robi
          >
          > Szkoda Zemfi :( już się nastawiłam na dzisiaj

No wiem, wiem, to chwila była....

A na spaloną sama bym się chętnie kopsnęła, ale w weekend, bo mi strzałeczka pajeczyną już obrasta ;)
        • kolciag Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 08.10.08, 11:10
          A ja zapraszam do mnie (ul. Jarząbka), jak już napisałam z moją niunią tylko na
          spacerki chadzamy, a tak to wolę być w mieszkanku gdzie wszystko mamy pod ręką :)

Zapraszam na pyszne ciacho :D uwielbiam pichcić w kuchni... więc jak ktoś się
          zdecyduje to pisać i zaraz się biorę do pieczenia :] kawa, herbata czy soczek
          też się oczywiście znajdzie :P

kolcia@poczta.onet.pl
          • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 08.10.08, 11:17
            kolciag napisała:

> A ja zapraszam do mnie
            > Zapraszam na pyszne ciacho :D uwielbiam pichcić w kuchni... więc jak ktoś się
            > zdecyduje to pisać i zaraz się biorę do pieczenia :] kawa, herbata czy soczek
            > też się oczywiście znajdzie :P
            >
            > kolcia@poczta.onet.pl

O rany! Ja też chcę! ;)A można się kiedyś wprosić? ;) A jakie ciasto? ;)
            • kolciag Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 08.10.08, 11:19
              ależ zapraszam zapraszam... ja tu sama z nudów padam, dzidzia jest cudna... ale
              całe dnie tylko z Nią i człowiek warjuje :P już sama mówię prawie jak bobas :D

A ciasto... no właściwie to jakie chcesz :) ostatnio mam napad i robię tarty, a
              na dzień chłopaka zrobiłam torcik kajmakowo-waniliowy.
              • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 08.10.08, 11:23
                kolciag napisała:

> ależ zapraszam zapraszam... ja tu sama z nudów padam, dzidzia jest cudna... ale
                > całe dnie tylko z Nią i człowiek warjuje :P już sama mówię prawie jak bobas :D

:) No to czuję się zaproszona ;)

> A ciasto... no właściwie to jakie chcesz :) ostatnio mam napad i robię tarty, a
                > na dzień chłopaka zrobiłam torcik kajmakowo-waniliowy.

A jakieś ciemne? Choć ten torcik też ponętnie brzmi...Btw, też mogę przeca jakieś ze sobą przywlec ;)
                • kolciag Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 08.10.08, 11:27
                  tarta jak tarta, spód zawsze robię ten sam, ale do środka wpycham co popadnie :P
                  czekoladowy mus, dżemik i serek, owoce i bezę :D

ja po prostu uwielbiam kruche ciasta :P stąd moje uwielbienie dla tart, ale mogę
                  zrobić coś innego :) nie ma problemu !!

to na kiedy się umawiamy ?? może ktoś jeszcze się dołączy :)
                  • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 08.10.08, 11:33
                    kolciag napisała:
                    > tarta jak tarta, spód zawsze robię ten sam, ale do środka wpycham co popadnie :
                    > P
                    > czekoladowy mus, dżemik i serek, owoce i bezę :D

Ten czekoladowy mus mnie przekonuje ;)

> ja po prostu uwielbiam kruche ciasta :P stąd moje uwielbienie dla tart, ale mog
                    > ę
                    > zrobić coś innego :) nie ma problemu !!
                    >
                    > to na kiedy się umawiamy ?? może ktoś jeszcze się dołączy :)

Ja reflektuję na przyszły tydzień, ewentualnie weekend.
                    • kolciag Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 08.10.08, 15:30
                      Wysłałam wam adres i telefon, mi cały tydzień pasuje poza weekendami, tylko tak
                      do 18 jak się da, bo potem szkrab robi się nieznośny :)
                      • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 08.10.08, 15:35
                        kolciag napisała:
                        > Wysłałam wam adres i telefon, mi cały tydzień pasuje poza weekendami, tylko tak
                        > do 18 jak się da, bo potem szkrab robi się nieznośny :)

A tak! Mam! esa wysłałam.
                        • gabryella Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 09.10.08, 12:39
                          Richo usilnie starasz się wcisnąć, ja rozumiem ze faceci wolą z kobietami ;) ale
                          jak sam tytuł wskazuje babskie to babskie, z nami (tj. Zemfi i mną) możesz się
                          umówić poza forum, masz fony i jak jesteś w wekend na miejscu możemy się
                          powycieczkować, ja chętnie jutro po pracy jak masz życzenie mi towarzyszyć :)
                          • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 09.10.08, 12:47
                            gabryella napisała:

> Richo usilnie starasz się wcisnąć, ja rozumiem ze faceci wolą z kobietami ;) al
                            > e
                            > jak sam tytuł wskazuje babskie to babskie

hehe, rychciu ma zapewne damską duszę ;)P
                            • migotka1981 Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 10.10.08, 13:38
                              mój nr GG 7674608 - chętna na koleżankowanie i spotkania i
                              pogaduchy ;)
                              • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 10.10.08, 14:04
                                migotka1981 napisała:
                                > mój nr GG 7674608 - chętna na koleżankowanie i spotkania i
                                > pogaduchy ;)

(zanotuj se zemfi)
                                Mam! :) Wpadamy w tygodniu z kurtuazyjną wizytą to Kolci. Z Gabryellą same we dwie bezczelnie ustaliłyśmy, że wpasujemy się terminowo pod Gabryśkę, bo Kolci wsio rybka kiedy, mi zresztą też. Rozumiem, że piszesz się też z nalotem? Będziem w kontakcie zatem :))
                                • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 10.10.08, 14:12
                                  zemfiroczka napisała:
                                  > Wpadamy w tygodniu z kurtuazyjną wizytą to Kolci.

O rany! widzisz i nie grzmisz! Jakie "to"??; "do" miało być.
                                  No to: "wpadamy do Kolci". O! no i gra! ;)
                                  • kolciag Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 10.10.08, 20:19
                                    Jupiii !! :D nie mogę się doczekać i czekam na termin :)
                                    dajcie znać dzień wcześniej żebym tartę zdążyła upiec :P
                                    • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 10.10.08, 20:36
                                      kolciag napisała:
                                      > dajcie znać dzień wcześniej żebym tartę zdążyła upiec :P

No ba! A będę mogła obfotografować- tę tartę w sensie? ;))
                                      • kolciag Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 11.10.08, 13:42
                                        a proszę bardzo... oj to muszę się postarać i zadbać o aspekt estetyczny :]
                                        • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 11.10.08, 15:58
                                          kolciag napisała:
                                          > a proszę bardzo... oj to muszę się postarać i zadbać o aspekt estetyczny :]

Ach! pozwoliłam na mały żarcik ;), ale teraz tak sobie myślę, że czemu nie ;) Dobra! wpadnę ze szklanym oczkiem, a potem może wrzucę na historie ;))
                                          • kolciag Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 13.10.08, 07:47
                                            Oj, ja po prostu jestem zapalonym pstrykaczem zdjęć - no, teraz mam małą przerwę
                                            :) więc jak dla mnie to norma :P

A tak przy okazji to wtorek odpada, bo przyjeżdżają rodzice nas odwiedzić :)
                                            zapraszam w każdy inny dzień i jak się da to pamiętajcie że im wcześniej tym
                                            lepiej, bo po południu córeczka się robi coraz bardziej nieznośna :D ale do 16
                                            spokojnie możecie wpadać !!
                                            • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 13.10.08, 12:58
                                              kolciag napisała:
                                              > Oj, ja po prostu jestem zapalonym pstrykaczem zdjęć

Jakbym siebie słyszała, tylko, że ja skupiam się na fotografowaniu tego, co później zjem ;))
                                              • kolciag Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 19.10.08, 20:34
                                                To jak, kiedy wpadacie :) jedna tarta już została wpałaszowana :P
                                                • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 20.10.08, 12:19
                                                  kolciag napisała:
                                                  > To jak, kiedy wpadacie :) jedna tarta już została wpałaszowana :P

Ano właśnie- Gabryśka kiedy możesz? Może piątek? Czwartek odpada, bo na koncercik wybywam.
                                                  • gabryella Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 20.10.08, 15:48
                                                    Zemfi może środa, jutro i w piątek nie mogę
                                                  • zemfiroczka Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 20.10.08, 16:47
                                                    gabryella napisała:
                                                    > Zemfi może środa, jutro i w piątek nie mogę

Dobra! To piszcie obie, o której Wam pasi.
                                                  • gabryella Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 20.10.08, 20:49
                                                    może być po 16.00
                                                  • kolciag Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 20.10.08, 22:30
                                                    oj, ja mam od 16 Avon'owe spotkanie pokazowe :P

albo wcześniej albo inny dzień :)
    • basik1708 aga31 21.10.08, 13:46
      Mieszkam w Piasecznie od jakiegos czasu i tez mi brakuje kolezanek.
      Mam 1,5 coreczke. Pzdr
      • kolciag Re: aga31 21.10.08, 16:42
        również zapraszam do mnie jak znajdziesz czas :)
        • basik1708 Re: aga31 21.10.08, 20:20
          moj nr gg 11719514. Chetnie sie spotkam na plotki;)
          • kolciag NO dobra :) 22.10.08, 11:26
            To ja podaję datę i godzinę i wszystkie chętne Panie zapraszam !!
            Juto, tj. czwartek (23 X) - godz. 14 :)
            gg: 9231539 pisać to podam adres
        • taets Re: aga31 22.10.08, 15:19
          Ja tez chetnie dolacze na kolejne spotkanie. Jutro niestety nie dam
          rady bo dziecko chore. Mam 1,5 roczna coreczke a kolciag mialam juz
          okazje poznac na zywo,jej corcie rowniez :)
    • kolciag Re: Przyjaciółki potrzebne od zaraz :) 29.10.08, 15:07
      Migotko, odezwij się albo daj namiary do siebie bo coś nie mogę się z Tobą
      skontaktować: kolcia@poczta.onet.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka