moniaj44 06.09.12, 11:53 Gdzie polecacie zamówić tort urodzinowy dla dziecka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza1981 Re: Tort urodzinowy 06.09.12, 12:36 polecam panie z www.caketime.pl ,wyczarują każdy motyw, jest tam przykładowa galeria tortów dla dzieci Odpowiedz Link
luizka233 Re: Tort urodzinowy 06.09.12, 13:33 piękne torty (nie zawsze niestety smaczne) mozna zakupic w kazdej cukierni - ja calkiem nizły jadłam od Gromulskiego , moja psiapsióła uwielbia z kolej z Eklerka (z ciemna masa) ostatnio mialam przyjemnosc sprobowania tortu ktory upiekła Pani z Kołbieli - ze "swoiskich" produktów..podobno różowy krem np barwi burakiem a nie barwnikami - dla mnie bomba, szczegolnie dla dzieci ktore maja alergie Odpowiedz Link
moniaj44 Re: Tort urodzinowy 06.09.12, 14:38 Można prosić nr telefonu do tej Pani z Kołbieli? Odpowiedz Link
luizka233 Re: Tort urodzinowy 07.09.12, 10:00 numer wyslany na maila gazetowego -a torciki ze stronki caketime.pl są rzeczywiscie przesliczne.. małe arcydzieła..moje dzieciaczki jednak nie moga jesc takich slicznosci.. Odpowiedz Link