prawdziwy-piotrek 12.03.13, 20:54 siemanko.ct8.pl/ - smacznego ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azman Re: Sól wypadowa - mapa producentów 12.03.13, 21:43 dzięki za mapkę w większości to same piekarnie i ciastkarnie pieczywo gromulskiego już wywaliłem do kosza smacznego Odpowiedz Link
jutrzenka80 Re: Sól wypadowa - mapa producentów 14.03.13, 11:38 zaniepokojona wystąpieniem na liście Piekarni Gromulski w której od lat kupuję pieczywo pozwoliłam sobie zadzwonić. Pani mnie zapewniła że nic takiego nie miało miejsca, że w czasie tej afery mieli kontrolę sanepidu która nie wykazała obecności soli wypadowej w produkcji. Pani twierdzi że zgłosili sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta oraz o sprostowanie tej informacji i są w trakcie przygotowywania osiadczenia z potwierdzeniem jej słów. Twierdzi że z żadnych z oskarżonych dostawców soli nie współpracowali i mają na to dokumenty. pożyjemy, zobaczymy ciekawe co na to Ekler !! Będę z niecierpliwością oczekiwać na te dokumenty i mam nadzieję że stanie się to prawdą. Odpowiedz Link