Dodaj do ulubionych

Kosmetyki naturalne

14.05.13, 14:18
Witajcie
Mam pytanie. Czy gdzieś w Mińsku dostanę kosmetyki na naturalne. Chodzi mi przede wszystkim o hennę, indygo i farby ziołowe do włosów oraz oleje takie jak: kokosowy, jojoba, arganowy, z winogron itp?
Widziałam jadąc po Mińsku kilka sklepów, ale czy tam to ewentualnie dostanę?
Obserwuj wątek
    • afr0dita Re: Kosmetyki naturalne 23.05.13, 10:29
      Chyba sama muszę zrobić rekonesans. Nie wierzę, że kobiety z Mińska zaopatrują sie tylko w drogeriach.
      • nutk-a Re: Kosmetyki naturalne 23.05.13, 11:04
        W mydlarni na warszawskiej albo w sklepie w budynku na rogu topolowej i 11 listopada , tam jest sklep z zilami, naturalnymi kosmetykami itp
    • madie91 Re: Kosmetyki naturalne 18.11.13, 12:59
      Zapraszam do mojego sklepu internetowego z kosmetykami naturalnymi z Rosji, Syrii, Indii, Maroka i Włoch.
      Znajdziecie u mnie kosmetyki takich firm jak: Planeta Organica, Love2mix Organic, Royal Alepp, Przepisy Babci Agafii, Fitokosmetik, Khadi, Omnia Labolatoires i inne. Niskie ceny i szybka wysyłka gwarantowana, nawet z przesyłką wszystko wyjdzie taniej niż w sklepie stacjonarnym!!!
      naturaorganika.pl
      Zapraszam serdecznie:)
      • afr0dita Re: Kosmetyki naturalne 18.11.13, 13:55
        Czy jesteś z Mińska, będzie można odbierać na miejscu?
    • soma-bay Re: Kosmetyki naturalne 18.11.13, 15:29
      Kiedyś szukałam zarówno czystej henny baq jak i henny khadi - niestety nigdzie nie słyszeli o ich istnieniu - bylo to jakis czas temu, nie wiem jak teraz.
      Ale zazwyczaj we wszystkich sklepach nawet z naturalnymi kosmetykami dostepna byla jedynie henna typu Eld albo Vanity które jak wiadomo są pseudo henna. Przy indygo było jeszcze większe zdziwienie :)
      A olejki typu Bhringraj itp. zaopatruje się w internecie :)
      Pzdr!
      • afr0dita Re: Kosmetyki naturalne 18.11.13, 17:21
        Też czekam aż któryś ze sklepów w Mińsku wprowadzi hennę, indygo, neem. Farbuje tym włosy i uwielbiam ich działanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka