obserwator.2236 17.10.04, 21:03 Borys odezwij się wrerszcie! zastanawiam się czy nie poszukiwać cię listem gończym? A może Plebs już wpędził cię do pierdla, albo spełniła się moja przepowiednia i srduszko przestało pikać... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofplebs Re: Poszukiwany Borys 10 17.10.04, 23:43 obserwator.2236 napisała: > Borys odezwij się wrerszcie! zastanawiam się czy nie poszukiwać cię listem > gończym? A może Plebs już wpędził cię do pierdla, albo spełniła się moja > przepowiednia i srduszko przestało pikać... Witaj Obserwatorze, jeszcze go nie wsadziłem, bo prokuratury w weekend mają wolne. Może po prostu zachlał, albo zaksztusił się... Natomiast na forum "Nasz Sulejówek" odezwał się niejaki "szerlok H.", który koniecznie chce wesprzeć "boryska". Styl, składnia i ortografia zbliżone, więc pewnie się znajdą nawet w korcu maku, a zatem jest szansa że "borysek" po wyleczeniu kaca niebawem przemówi... Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Poszukiwany Borys 10 18.10.04, 11:57 Może Borysek jest teraz Szerlokiem. Ale nie ze mną takie numery! Spoko Plebs, namierzę tego osła. Jestem z tobą Plebs. Moja pozycja na tej szachownicy jest silniejsza od twojej. Damy sobie radę z tą szarańczą Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Poszukiwany Borys 10 20.10.04, 22:50 obserwator.2236 napisała: > Może Borysek jest teraz Szerlokiem. Ale nie ze mną takie numery! Spoko Plebs, > namierzę tego osła. Jestem z tobą Plebs. Moja pozycja na tej szachownicy jest > silniejsza od twojej. Damy sobie radę z tą szarańczą Szachów nie lubię, chociaż kiedyś z przymusu grywałem, wolę brydża, niestety obie te gry są zbyt trudne dla borysopodobnych. Ciało się jeszcze nie rozłożyło, bo smrodu w Sulejówku nie czuć... Gdzie ta weszka się podziała? Odpowiedz Link
eraser19 Re: Weszka się znalazła 28.10.04, 23:07 Właśnie się znalazła, ale jeszcze nie wytrzeźwiała! Odpowiedz Link
nikita121 Re: Weszka się znalazła 04.11.04, 00:17 eraser19 napisał: > Właśnie się znalazła, ale jeszcze nie wytrzeźwiała! Daj jej ogórca!!! Odpowiedz Link