maciong1 07.11.05, 16:29 Czy wiecie cos na temat szwadronu policji w Urzedzie Miasta w piątek.Kilka radiowozów było i jakaś grupa ludzi na zewnątrz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwator.2236 Re: Policja w Urzedzie 08.11.05, 01:08 Zenek wezwał policję, bo bał się, że mąż Krychy Myślińskiej ujawni na sesji, że Zenuś też ją "obracał". A w ogóle to jest zazdrosny o tego usmarkanego Pietniczkę. A ty Macoiongu rżniesz chyba Greka... Co prawdda to lepiej Greka niż Krychę... Tfu! Odpowiedz Link
52b1 Re: Policja w Urzedzie 08.11.05, 09:31 ludziska piszcie wczesniej kiedy bedzie przedstawienie w urzedzie - przepraszam sesja. Jako mieszkanka tego szacownego grodu mieściny mam prawo do rozrywki. A swoja droga na sesji sa omawiane kwestje kto z kim, kiedy i dlaczego ? Ten mąż to chyba ja bardzo kocha i taki zazdrosny , moj o wymienionych przez Was bylby szuja niestety nie bardzo zazdrosny. Pozdrowienia Odpowiedz Link
maciong1 Re: Lecz sie Obserwatorze 08.11.05, 21:45 Najbliższa placówka -Tworki ,Pruszków .Może jeszcze uda Ci sie resztkami swiadomości znalezc to na mapie. Dziwi mnie to ze facet co to mu wnuk sie uwił niedawno może pisze takie brednie niczym menel spod budki z piwem .Jaki przykład daje on swoim zachowaniem .Karp powinien założyc mu bana Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Lecz sie Obserwatorze 09.11.05, 07:20 maciong1 napisała: > Najbliższa placówka -Tworki ,Pruszków .Może jeszcze uda Ci sie resztkami > swiadomości znalezc to na mapie. > > Dziwi mnie to ze facet co to mu wnuk sie uwił niedawno może pisze takie brednie > > niczym menel spod budki z piwem .Jaki przykład daje on swoim zachowaniem .Karp > powinien założyc mu bana Odwal się! Jeszcze żaden wnuk nie urdził mi się! Co chcesz ze mni e zrobić dziadka? Oszalałaś?! Odpowiedz Link
maciong1 Re: Policja w Urzedzie 08.11.05, 21:45 Chyba prokurator powinien porozmawiac z Obserwatorem Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Policja w Urzedzie 09.11.05, 07:21 maciong1 napisała: > Chyba prokurator powinien porozmawiac z Obserwatorem Nie on ze mną, tylko ja z nim. Oj, miałbym mudużo do powiedzenia.... Odpowiedz Link
maciong1 Re: Obserwatorka obłudnie kłamie 08.11.05, 12:06 Dzis rano byłem/-am na bazarze i powiedzieli ludzie ze pan Zenon Dabrowski został zaatakowany przez dziennikarza co to nazwisko ma podobne jak mój nick.Przyjechały posiłki policji ale ten pan -wielki jak tur nie dał sie tak łatwo policji Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Obserwatorka obłudnie kłamie 08.11.05, 12:52 Chyba nawaliłaś się na tym bazarze taniej berbeluchy, bo mylisz mnie z Obserwatorką. A posiłki policji przyjechały po Zenka i basta. Wiem leppiej niż ty. Gdyby Zenuś został zaatakowany przez tego dziennikarza, to już w całym Sulejówku wisiałyby jego kepsydry głupia babo...Najlepszy chirurg by go nawet nie poskładał. Z co tak bronissz Zenusia? Zakochałaś się w tym salcesonie czy co? Odpowiedz Link
maciong1 Re: Obserwator to chyba ten dziennikarz 08.11.05, 21:39 Obserwator to chyba ten dziennikarz co go Policja wyprowadziła przed Urząd i spisywała.A co do pewnej damy to świństwo ,że tak piszesz.Nie oceniaj kogoś swoja miarą .Powiedziec mogę ,ze to co napisałeś obserwatorze to ZWYKŁE SWIŃSTWO ,CHAMSTWO I WSTRĘTNE .Zacznij szanowac ludzi a najpierw uszanuj siebie .Nie wiem jak mozna pisac i oczerniać porządnych ludzi.To co pisze obserwataor przypomina metody stosowane w latach 50 -ych ale istnieje druga opcja ,że ktos jest zawistny albo po prostu NIENORMALNY Odpowiedz Link
maciong1 Re: Obserwator to chyba ten dziennikarz 08.11.05, 21:40 jAK BĘDZIESZ TAKI TO WSZYSCY cIE OPUSZCZĄ NA STAROŚC ,NAWET SAM SIEBIE Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Obserwator to chyba ten dziennikarz 09.11.05, 07:13 maciong1 napisała: > Obserwator to chyba ten dziennikarz co go Policja wyprowadziła przed Urząd i > spisywała.A co do pewnej damy to świństwo ,że tak piszesz.Nie oceniaj kogoś > swoja miarą .Powiedziec mogę ,ze to co napisałeś obserwatorze to ZWYKŁE > SWIŃSTWO ,CHAMSTWO I WSTRĘTNE .Zacznij szanowac ludzi a najpierw uszanuj > siebie .Nie wiem jak mozna pisac i oczerniać porządnych ludzi.To co pisze > obserwataor przypomina metody stosowane w latach 50 -ych ale istnieje druga > opcja ,że ktos jest zawistny albo po prostu NIENORMALNY Tak kuro. To świństwo, chamstwo, prostactwo, cwaniactwo, oszustwo, ale w wykonaniu Zenusia. Porządnych ludzi nie oczerniam, tylko to ku....two, które już dawno powinno gnić w pierdlu. Odpowiedz Link