Gość: karla IP: 80.48.32.* 13.10.02, 21:19 co sadzicie o tym aby zajecia plastyczne byly wznowione??? zebysmy rozwijali sie artystycznie??? to by bylo cos wspanialego :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkkamil Re: plastyczne zajecia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 12:13 wow!!!!! masz racje nasza dusza by wzleciała na szczyty niebios i stamtąt wąchała kwiatki czy to nie cudowne :P... ale jak chceż możesz wznowić działalność kułka pewnie nikt by się nie przeją... Odpowiedz Link
Gość: karla Re: plastyczne zajecia IP: 80.48.32.* 14.10.02, 14:05 sadze , ze by sie przejal bo jest duzo osob, ktore chcialyby sie wyzyc.. artystycznie :)) Odpowiedz Link
Gość: kkkamil Re: plastyczne zajecia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 15:39 ja wiem moja dusza potrzebuje wzlotu na inny, wyrzszy poziom Odpowiedz Link
Gość: kluba1 Re: plastyczne zajecia IP: *.we.client2.attbi.com 14.10.02, 16:16 Gość portalu: karla napisał(a): > co sadzicie o tym aby zajecia plastyczne byly wznowione??? zebysmy rozwijali > sie artystycznie??? to by bylo cos wspanialego :))) Zawsze zmieniaja sie w "ekstra polski" lub inne . Odpowiedz Link