jackussi 05.01.06, 16:31 No to aktywizujemy się. Kto idzie na sanki?.Znam jedno mijsce gdzie jest górka i można pozjeżdżać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salos1 Re: Na sanki hej 05.01.06, 17:18 nie mam dzieci - sanki odpadaja, ale ostatnio bylem na kuligu, wiec bylo fajnie,, wiesz gdzie takie miejsce jest ale nic wiecej nie wiemy na ten temat. Pozatym zimno jest i sie siedzi w domu prawie non stop. Odpowiedz Link
jackussi Re: a gdzie ta 06.01.06, 15:47 Jedziesz albo idziesz ulica Siennicką- skrecasz w ulicę Langiewicza(śkośnie do Sienniciej) Dochodzisz do końca zabudowań - skręcasz skośnie w las w prawo - ścieżka doprowadzi do STOKU. Dziecko - jak najbardziej - to dla dziecka ta górka :) Odpowiedz Link
salos1 Re: a gdzie ta 06.01.06, 15:59 Langiewicza - to w minsku jest taka ulica, jak bede miec dzieci, top moze mnie tam zaprowadza:) Milego zjezdzania na saneczkach. Odpowiedz Link
szamanka-mmz kulig 04.02.06, 02:16 Ciekawą opcja może być kulig :) W stadninie koni na Karolinie organizuja takowe- po polach za traktorem ;) a potem ognisko z kiełbaskami :) jeśli zbierze się 15-20 osób to koszt takiej "imprezy" wynosi 15 zł od osoby :) Odpowiedz Link
eszi jak się wyprowadzę z MM 06.02.06, 08:54 to też będę takie imprezy urządzała - mam już nawet 2 konie :-)) i sanie w produkcji... tylko kasy na dom brak:-(( więc nie wiadomo kiedy się przeniosę - może za 20 lat (to już chyba koniki nie doczekają, a i ja za stara będę) Odpowiedz Link