21.02.06, 20:12
Czy warto zapisać się do "PAS-A-PAS" np. na step, aerobik czy yogę?Czy ktoś mi
coś napisze o zajęciach, może jakieś konkretne opinie na temat np.
nauczycieli, samych zajęciach, cenie zajęć.
Obserwuj wątek
    • kami_la Re: PAS-A-PAS 22.02.06, 11:13
      Podnoszę temat.
      • nutencja1 Re: PAS-A-PAS 22.02.06, 14:59
        kiedyś się tam zapisalam na joge ale byłam 1 raz dziwczyna która prowadziła
        zajęcia mi się nie podobała sama ćwiczyła i miałam wrażenie ze nibardzo
        interesuje ja to co dzieje się na sali. Mam na myśli to , że nie poprawiała nie
        patrzyła na ćwiczących mówiła np a teraz przyjmujemy pozycje psa i się
        wyginała:))jak chodziłam na zajęcia w wawie albo swego czasu w mrozach to
        instruktorki oprócz tego że ćwiczyły to chodziły po sali poprawiały ćwiczących,
        mówiły które mięśnie powinno się czuć przy danym ćwiczeniu co zrobić gdy
        niemożna danego ćwiczenia wykonać. Dlatego nie zabardzo mi się tam podobało ale
        może dlatego ze miałam problemy z pozycją psa:)i sala jest malutka chociaż jest
        przytulnie i czysto
    • springirl Re: PAS-A-PAS 23.02.06, 01:15
      Instruktorow i instruktorek jest kilka. Rodzaje zajec tez sa do wyboru. Ja
      chodze obecnie na ABT i jestem bardzo zadowolona. Zajecia sa bardzo
      wyczerpujace. Instruktor i cwiczy sam ale i poprawia, jak jest potrzeba a
      czesto jest ;-)
      Za zajecia 1 raz w tygodniu placi sie 70 na miesiac. Ale jak decydujesz sie na
      2 razy w tygodniu to 80 na miesiac, takze sie oplaca wiecej cwiczyc ;-))
      • kochamcie Re: PAS-A-PAS 23.02.06, 08:21
        za zajecia raz w tygodniu placi sie 30 zl za miesiac, a nie 70. Jest tylko jeden
        instruktor taki drogi, reszta jest w cenie normalnej. Mialas pecha:)
        • nutencja1 widocznie obniżyli ceny 23.02.06, 08:53
          w grudniu jeszcze za zajecia 2 razy w tygodni trzeba było zapłacić 100 a za 1x
          70
          • springirl Re: widocznie obniżyli ceny 23.02.06, 14:21
            Z powyzszego wynika, ze rozne sa ceny za rozne zajecia w zaleznosci od
            prowadzacych i byc moze nie tylko. Najlepiej isc samemu i srawdzic. Jezeli
            interesuja cie zajecia na marzec, to radze sie sprezac, bo nie wiem czy jeszcze
            cokolwiek zostalo wolnego. Wiosna idzie, wiec na cwiczenia zaczynaja chodzic
            tlumy.
            Swoja droga przydalaby sie duza porzadna sala. Bo w tej przy 10 osobach juz
            jest scisk.
    • antonina12 Re: PAS-A-PAS gdzie to jest?? 16.03.06, 13:39
      gdzie to jest?? może znacie tel., stronkę www albo maila??
      • samasamosia Re: PAS-A-PAS gdzie to jest?? 24.03.06, 08:41
        no właśnie gdzie to jest :(
        • wikipati ul.Nadrzeczna 30.03.06, 15:13
          numer chyba 7 o ile mnie pamięć nie myli

też się zbieram w sobie, żeby się zapisać na jakieś zajęcia ale motywacja mi
          chyba szwankuje:)
          samosia- jest nas już dwie, czyli mamy dwa razy więcej szans,że nam sie uda:)

pozdrawiam wiosennie
          • salos1 UWAGA!! 30.03.06, 16:49
            nie prosze nie zapisujcie sie tam, bo nie mam gdzie samochodu parkowac, w
            niektorych godzinach i tak za duzo osob tam przyjezdza samochodem,
            zapiszcie sie gdzie indzie, tak was prosze :)

A Nadrzeczna nie 7 tylko musi byc parzystna, 4 lub 8..
            • wikipati Re: UWAGA!! 12.04.06, 16:58
              OJ....chyba przesadzasz:)) Taksówkarzy z postoju wygoń, zaraz sie lużniej
              zrobi:))) A poza tym mieszkam niedaleko, więc na piechotkę mogę przychodzić o:))
              • home2 Re: UWAGA!! 12.04.06, 18:28
                Nadrzeszna to jest prawdopodobnie nr 2 jak się tylko z Warszawskiej zjeżdża na
                Nadrzeczną jakieś 20 metrów. A jeżeli chodzi o parkowanie to Salosow1 nie
                chodziło o ten parking z postojem TAXI tylko o ten przy Nadrzecznej dla mieszkańców.
                • wikipati Re: UWAGA!! 12.04.06, 20:20
                  hihihi domyślam się, że nie o ten mu chodziło:)) ale wiosna już,słonko świeci
                  to można mały spacerek zrobić:))
                  a tak na poważnie... mam przyjemnosc mieszkać na przeciwko szkoły...
                  jak "młodzież" się pozjeżdża swoimi rakietami i zacznie parkować u nas na
                  parkingu to kaplica:)) ja ze swoim "czołgiem" nie mam szans :) a najbardziej
                  uwielbiam jak zaparkują na wyjeździe z bramy.... dobrze,że cierpliwa ze mnie
                  osoba w sumie :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka