merci10 21.02.06, 20:12 Czy warto zapisać się do "PAS-A-PAS" np. na step, aerobik czy yogę?Czy ktoś mi coś napisze o zajęciach, może jakieś konkretne opinie na temat np. nauczycieli, samych zajęciach, cenie zajęć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutencja1 Re: PAS-A-PAS 22.02.06, 14:59 kiedyś się tam zapisalam na joge ale byłam 1 raz dziwczyna która prowadziła zajęcia mi się nie podobała sama ćwiczyła i miałam wrażenie ze nibardzo interesuje ja to co dzieje się na sali. Mam na myśli to , że nie poprawiała nie patrzyła na ćwiczących mówiła np a teraz przyjmujemy pozycje psa i się wyginała:))jak chodziłam na zajęcia w wawie albo swego czasu w mrozach to instruktorki oprócz tego że ćwiczyły to chodziły po sali poprawiały ćwiczących, mówiły które mięśnie powinno się czuć przy danym ćwiczeniu co zrobić gdy niemożna danego ćwiczenia wykonać. Dlatego nie zabardzo mi się tam podobało ale może dlatego ze miałam problemy z pozycją psa:)i sala jest malutka chociaż jest przytulnie i czysto Odpowiedz Link
springirl Re: PAS-A-PAS 23.02.06, 01:15 Instruktorow i instruktorek jest kilka. Rodzaje zajec tez sa do wyboru. Ja chodze obecnie na ABT i jestem bardzo zadowolona. Zajecia sa bardzo wyczerpujace. Instruktor i cwiczy sam ale i poprawia, jak jest potrzeba a czesto jest ;-) Za zajecia 1 raz w tygodniu placi sie 70 na miesiac. Ale jak decydujesz sie na 2 razy w tygodniu to 80 na miesiac, takze sie oplaca wiecej cwiczyc ;-)) Odpowiedz Link
kochamcie Re: PAS-A-PAS 23.02.06, 08:21 za zajecia raz w tygodniu placi sie 30 zl za miesiac, a nie 70. Jest tylko jeden instruktor taki drogi, reszta jest w cenie normalnej. Mialas pecha:) Odpowiedz Link
nutencja1 widocznie obniżyli ceny 23.02.06, 08:53 w grudniu jeszcze za zajecia 2 razy w tygodni trzeba było zapłacić 100 a za 1x 70 Odpowiedz Link
springirl Re: widocznie obniżyli ceny 23.02.06, 14:21 Z powyzszego wynika, ze rozne sa ceny za rozne zajecia w zaleznosci od prowadzacych i byc moze nie tylko. Najlepiej isc samemu i srawdzic. Jezeli interesuja cie zajecia na marzec, to radze sie sprezac, bo nie wiem czy jeszcze cokolwiek zostalo wolnego. Wiosna idzie, wiec na cwiczenia zaczynaja chodzic tlumy. Swoja droga przydalaby sie duza porzadna sala. Bo w tej przy 10 osobach juz jest scisk. Odpowiedz Link
antonina12 Re: PAS-A-PAS gdzie to jest?? 16.03.06, 13:39 gdzie to jest?? może znacie tel., stronkę www albo maila?? Odpowiedz Link
wikipati ul.Nadrzeczna 30.03.06, 15:13 numer chyba 7 o ile mnie pamięć nie myli też się zbieram w sobie, żeby się zapisać na jakieś zajęcia ale motywacja mi chyba szwankuje:) samosia- jest nas już dwie, czyli mamy dwa razy więcej szans,że nam sie uda:) pozdrawiam wiosennie Odpowiedz Link
salos1 UWAGA!! 30.03.06, 16:49 nie prosze nie zapisujcie sie tam, bo nie mam gdzie samochodu parkowac, w niektorych godzinach i tak za duzo osob tam przyjezdza samochodem, zapiszcie sie gdzie indzie, tak was prosze :) A Nadrzeczna nie 7 tylko musi byc parzystna, 4 lub 8.. Odpowiedz Link
wikipati Re: UWAGA!! 12.04.06, 16:58 OJ....chyba przesadzasz:)) Taksówkarzy z postoju wygoń, zaraz sie lużniej zrobi:))) A poza tym mieszkam niedaleko, więc na piechotkę mogę przychodzić o:)) Odpowiedz Link
home2 Re: UWAGA!! 12.04.06, 18:28 Nadrzeszna to jest prawdopodobnie nr 2 jak się tylko z Warszawskiej zjeżdża na Nadrzeczną jakieś 20 metrów. A jeżeli chodzi o parkowanie to Salosow1 nie chodziło o ten parking z postojem TAXI tylko o ten przy Nadrzecznej dla mieszkańców. Odpowiedz Link
wikipati Re: UWAGA!! 12.04.06, 20:20 hihihi domyślam się, że nie o ten mu chodziło:)) ale wiosna już,słonko świeci to można mały spacerek zrobić:)) a tak na poważnie... mam przyjemnosc mieszkać na przeciwko szkoły... jak "młodzież" się pozjeżdża swoimi rakietami i zacznie parkować u nas na parkingu to kaplica:)) ja ze swoim "czołgiem" nie mam szans :) a najbardziej uwielbiam jak zaparkują na wyjeździe z bramy.... dobrze,że cierpliwa ze mnie osoba w sumie :)) Odpowiedz Link