film4 03.03.06, 22:33 Czy jest fotoradar na trasie do Warszawy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jackussi Re: fotoradar 04.03.06, 08:57 Nigdy nie zauważyłem.Jeżeli jest od niedawna to będziemy wkrótce o tym wiedzieć :) Odpowiedz Link
salos1 Re: fotoradar 04.03.06, 15:39 podobno jest gdzies kolo konika albo zakretu, ale tak naprawde ti nikt nie wie.. Odpowiedz Link
jackussi Re: fotoradar 05.03.06, 21:19 salos1 napisał: > podobno jest gdzies kolo konika albo zakretu, ale tak naprawde ti nikt nie wie. > . Próbowałem dzisiaj namierzyć - nie znalazłem. Odpowiedz Link
larysek Re: fotoradar 06.03.06, 08:14 wzm.forumer.pl/viewtopic.php?t=31 na tej stronie są miejsca w ktorych są fotoradary Odpowiedz Link
kimiwawa Re: fotoradar 06.03.06, 08:37 nie ma fotoradaru w Zakręcie, czasami stawiają w lesie w Wesołej, ale to dopiero latem lub późną wiosą, wiem bo dostałam ładne zdjęcie w samochodzie :) Odpowiedz Link
kami_la Re: fotoradar 25.04.06, 20:40 Warszawska, skrzyżowanie z drogą na stanisławów. Stał dziś biały VW LT z radarem. Odpowiedz Link
jackussi Re: fotoradar 29.05.06, 19:40 kami_la napisała: > Warszawska, skrzyżowanie z drogą na stanisławów. > Stał dziś biały VW LT z radarem. Ponoć to jakaś prywatna firma świadczy usługi dla policji. Mają białego busa i robią setki zdjęć. Odpowiedz Link
szrek99 Re: fotoradar 26.04.06, 00:28 Ostatnio pojawił się patrol straży miejskiej z fotoradarem w Wesołej/Starej Miłosnej, przed stacją paliw Slovnaftu lub JET. To co stoi od jakiegoś czasu przy wyjeździe z Mińska raczej nie wygląda na fotoradar, a bardziej na badanie natężenia ruchu, hałasu lub ilości spalin. Ale mimo wszystko przejeżdżam obok z przepisową prędkością :-) Odpowiedz Link
film4 Re: fotoradar 29.05.06, 20:53 Masz rację. Kolega dostał twarzowe zdjęcie i mandat na wysokości Jetu. Uważajcie tam jest ograniczenie do 50 Odpowiedz Link
vermin81 Re: fotoradar 29.05.06, 23:24 polecam cb-radio, wtedy bedziecie wiedzieli kilka a nawet kilkanascie kilometrow wczesniej czy chociazby w wesolej sie rozstawili z fotoradarem czy nie Odpowiedz Link
szrek99 Re: fotoradar 30.05.06, 09:36 a masz może pojęcie jakie są koszty takiego podstawowego zestawu CB ? Odpowiedz Link
kami_la Re: fotoradar 30.05.06, 22:06 szrek99 napisał: > a masz może pojęcie jakie są koszty takiego podstawowego zestawu CB ? 300 zł używane radio. plus oczywiscie antena - około 100 zł nowa. Cena anteny wzrasta, im większy zasięg. P.S. Uwaga przy zdejmowaniu z anteny - wrrr, dach sie rysuje jak ktos zrobi to tak gamoniowato jak ja ;-) Odpowiedz Link
vermin81 Re: fotoradar 30.05.06, 23:03 Na allegro nowego Unidena PRO 520 XL (polecam sam mam takiego) mozna kupic za 300zł i tak jak kolezanka napisala antena 100 zł + podstawka magnetyczna (zakładając że taki typ anteny wybierzesz) Odpowiedz Link
marbla4 Re: fotoradar 31.05.06, 08:05 A nie wystarczy wolniej jechac ? To jest bezplatne ! :))) W poniedzialek jechalem do Wawki samochodem z przecietna predkoscia 80 km/h. Wyprzedzaly mnie oczywiscie kozaki w taaaakich furach i co ? Spotykalismy sie na swiatlach :) pozdr Marcin Odpowiedz Link
kimiwawa Re: fotoradar 31.05.06, 09:12 Wpiszcie w wyszukiwarce fotoradary, pokaże się mapa z zaznaczonymi miejscami gdzie najczęściej stoją, w Stolicy podane są też nazwy ulic, polecam, przydatne. Odpowiedz Link
vermin81 Re: fotoradar 31.05.06, 12:36 Wszystko ok jezeli chodzi o fotoradary stacjonarne, gorzej jest z przenosnymi a cb-radio nie tylko sluzy jako "ostrzegacz" przed takimi sytaucjami ale tez uzyksamy info o korkach, sluzy jako GPS:) zawsze znajdzie sie pomocna dusza ktora powie gdzie w nieznanym nam miescie znajduje sie dana ulica, a i kawalow mozna posluchac. Odpowiedz Link
marbla4 Re: fotoradar 01.06.06, 08:36 No jesli chodzi o takie sprawy to radio CB jest ok (sam w latach swietnosci radia pomagalem kierowcom TIR przejezdzajacych przez Minsk) Ale radio jako ostrzegacz przed radarami to juz mi brzydko pachnie ... Zeby nie bylo - swietoszkiem nie jestem :D pozdr M. Odpowiedz Link
maincoon Re: fotoradar 01.06.06, 21:37 E tam, tonący brzytwy się chwyta, każdy sposób jest dobry, byle tylko konto czyste pozostało i pieniędzy więcej w portfelu ;-) Odpowiedz Link
kami_la Re: fotoradar 01.06.06, 23:28 maincoon napisał: > E tam, tonący brzytwy się chwyta, każdy sposób jest dobry, byle tylko konto czy > ste pozostało i pieniędzy więcej w portfelu ;-) A skąd ta złośliwość, ha? Może ty w każdym mieście na świecie poruszasz się bez problemu. Ale wielu osobom pomoc innych kierowców jest bardzo przydatna. Odpowiedz Link
patchouli1 Re: fotoradar 04.06.06, 17:28 niestety fotoradar jest (moim zdaniem ruchomy) :(, w starej miłosnej, na wysokości stacji benzynowej jet...dostałam 10p i 400zł...i zdjęcie na którym ładnie nie wyszłam ;). pozdrawiam Odpowiedz Link