larysek Re: Długi majowy weekend;) 04.04.06, 17:39 Czy wybieracie sie gdzies moze w ten długi majowy weekend?jesli tak to piszcie gdzie, ja np. jade ze znajomymi do Zakopanego:) Odpowiedz Link
kami_la Re: Długi majowy weekend;) 04.04.06, 22:05 Byłam w poprzednim roku w długi weekend w zakopanem. Nauczona doświadczeniem w tym roku jadę 9 maja ;-) Odpowiedz Link
kimiwawa Re: Długi majowy weekend;) 05.04.06, 07:39 3-go maja mam urodzinki, więc wszyscy ściągają do mnie. Odpowiedz Link
patysia104 Re: Długi majowy weekend;) 05.04.06, 17:19 Też jedziemy całą rodzinką do Zakopanego! Wiem, że w weekend majowy są tam tłumy ludzi i ciężko gdziekolwiek się ruszyć ale "gór ci u nas dostatek" ;) Odpowiedz Link
larysek Re: Długi majowy weekend;) 05.04.06, 17:32 he he ja tymi wszystkimi ludzmi nie mam sie zamiaru martwic...najpierw mały wyskok na Słowacje po zaopatrzenie a potem zabawa do rana:)na ile dni jedziecie?ja jade na 5;) Odpowiedz Link
patysia104 Re: Długi majowy weekend;) 06.04.06, 10:27 Mieliśmy wyjechać w sobotę 29 kwietnia ale pewnie wyjedziemy dzień później bo mamy weselicho ;) Powrót planujemy 6 bądź 7 maja, to zależy od naszego dziecka (10 miesięczna córeczka). Wracając chcieliśmy jeszcze zachaczyć o Wadowice i Częstochowe ale to tylko plany. Też planujemy wyskok na Słowację ale nie bardzo wiemy gdzie. Masz jakieś sprawdzone miejsce na zakupy? A jak chcesz coś zwiedzić fajnego na Słowacji to polecam Słowacki Raj www.slovenskyraj.sk/pl.html Odpowiedz Link
marbla4 Re: Długi majowy weekend;) 06.04.06, 11:54 Ja tez moge szczerze polecic Slowacki Raj ! Bylem tam ze 3 lata temu i do dzis pamietam ten wypad. Widoki przecudne, mostki, drabinki kolo wodospadow ... Niestety nie udalo mi sie pojsc do Lodowej Jaskini ale tez ponoc warto. pozdr M. Odpowiedz Link
larysek Re: Długi majowy weekend;) 06.04.06, 17:29 dzięki za wskazówki...a jesli chodzi o zakupy na Słowacji to nie mam jasno sprecyzowanego miejsca czy miasta...poprostu udam się do większej miejscowosci i kupie to co trzeba:) Odpowiedz Link
salos1 jedz do bieszczad 15.04.06, 23:14 tam mialem najlepszy chyba dlugi weekend w ciagu ostatnich 3 lat. Jest fajnie cicho malo ludzi a jak jedziesz za znajomymi to naprawde nie bedziesz sie nudzic.. Odpowiedz Link
larysek Re: Długi majowy weekend;) 13.04.06, 16:48 heh szkoda ze tak mało osób wyjezdza..a myslelem ze sie napije z jakims ziomem:) Odpowiedz Link