kami_la 03.07.06, 22:32 Gdzie można wybrać się na obiad, żeby smacznie zjeść? Ja chodzę do Eklerka, albo na BP w Stojadłach (b. dobre i niedrogie obiady). Jedynka odpada. Może znacie jakieś miejsca, które moglibyście polecić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie.my Re: Obiadki 04.07.06, 08:58 kami_la napisała: > Gdzie można wybrać się na obiad, żeby smacznie zjeść? > Ja chodzę do Eklerka, albo na BP w Stojadłach (b. dobre i niedrogie obiady). > Jedynka odpada. > Może znacie jakieś miejsca, które moglibyście polecić? -->Dobre pierogi ma Regina na ul.Mickiewicza, niezle zarcie jest tez w knajpie meksykanskiej "pod filarami" (nazwy lokalu nie znam). pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link
nutencja1 Re: Obiadki 04.07.06, 09:10 dobra carbonara jest w labelli, i w iguanie pod filarami też jest nieźle. Odpowiedz Link
canidy Re: Obiadki 07.07.06, 16:15 Fajitas też mogą być, ale nijak się mają do podawanych w The Mexicans na Foksal w Warszawie... W Mińsku polecam Złotego Kurczaka na Warszawskiej na wysokości osiedli na Dąbrówki. Odpowiedz Link
agnieszab Re: Obiadki 04.07.06, 14:50 Dobrze i niedrogo jest w Karczmie pod Topazem na ul. Kościuszki. Odpowiedz Link
miko100 Re: Obiadki 04.07.06, 17:59 Ja czasami wpadam na grochówkę w Kobiernem przy drodze do Wa-wy,bardzo lubię też niekóre dania w Złotym Kurczaku. A czy ktos chodzi na obiady do Kasyna?Kiedys było tam bardzo smacznie i tanio. Pozdro Odpowiedz Link
dronka Re: Obiadki 04.07.06, 20:03 miko100 napisał: > A czy ktos chodzi na obiady do Kasyna?Kiedys było tam bardzo smacznie i tanio. podpisuje sie pod pytaniem, ostatni raz tam byłam, hmm... 10 lat temu? I było przepysznie! Odpowiedz Link