Dodaj do ulubionych

n-telewizja

18.12.06, 22:52
Czy komuś może się "rzuciło w oczy" (nieładnie pisząc) gdzie można podpisać
umowę na n-telewizję? W MIŃSKU OCZYWIŚCIE.
Obserwuj wątek
    • c43 Re: n-telewizja 19.12.06, 05:43
      W Awansie na Dąbrówki 30. Ja już ją mam
      • emeelka Re: n-telewizja 19.12.06, 09:05
        No to bardzo Ci zazdroszczę ;-) Bo ja tez bym chciała mieć już ;-)

Ok, ale mozna nomalnie zamówić bez innych haczyków? (chodzi mi głównie o to, że
        np. w media widziałam ale w pakiecie w tv sony, a jajuż mam LCD).
        Jeżeli możesz to napisz, czy odbierają wszystkie programy z oferty i jak się VOD
        sprawuje. Czy za VOD się dodatkowo płaci, czy w tym pakiecie za 68 zł też?
        Zastanawiałamm się nad dekoderem z twardym dyskiem, ale po przemysleniach rezygnuję.

No i czy są jakieś promocje.

Będę wdzięczna za info. Do Avansu będę mogła podjechać dopiero w piątek.
        • c43 Re: n-telewizja 19.12.06, 09:58
          Zamawiasz normalnie kupujesz dekoder i antenę możesz zamówić ich instalatora lub
          prywatnie ktoś Ci zakłada, radzę Ci nie brać ich firmowej anteny ma kiepskie
          parametry.Ja zamówiłem instalatora prywatnie, antenę mam na dachu, kabel
          satelitarny podłączył mi do kabla z anteny dachowej także nie musiałem nic
          wiercić w mieszkaniu wystarczyło tylko wymienić gniazdko. Jeżeli chcesz mieć VOD
          to musisz zamówić dekoder z twardym dyskiem(kosztuje 499 a nie 99zł).Ja mam dwa
          pakiety filmowy i nauka kultura świat., Powiem Ci szczerze jak masz LCD to na
          dwóch kanałach MGM HD (filmowy) i Discovery HD zobaczysz obraz w HD po prostu
          super to jest inna jakość telewizji. Jak chciała więcej wiedzieć to napisz do
          mnie na maila z gazety powiem Ci szczerze pasjonuję się telewizją HD a jakbyś
          chciała więcej poczytać to polecam Ci strony o telewizji HD www.hdtvpolska.pl
          lub wwww.hdtv.com.pl
          • emeelka Re: n-telewizja 20.12.06, 11:41
            Dzięki serdeczne. Bardzo mi pomogłeś.
            Powiedz proszę jeszcze jaki talerz polecasz i już Ci nie zawracam głowy.
    • c43 Re: n-telewizja 20.12.06, 19:18
      Cieszę że Ci pomogłem. Polecam ci anteny firmy Triax lub Corab 80cm lub 90cm
      • emeelka Re: n-telewizja 21.12.06, 21:43
        Jeszcze raz dzięki.
        Chyba kupię na allegro taką antenę. Ale zajmę się tym po Nowym Roku, bo teraz
        to urwanie głowy i straszny tłum w sklepach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka