Dodaj do ulubionych

Króliczek ;)

17.11.10, 11:28
Hej! Mam do Was pytanko. Która z Was ma królika miniaturkę? Ja mam go od przedwczoraj, więc jeszcze nie znam go za dobrze. Chciałabym abyście się podzieliły swoimi doświadczeniami na temat tych gryzoni wink
Obserwuj wątek
    • musicismylifed Re: Króliczek ;) 17.11.10, 15:25
      halooooshock
      • wampirzycaxd to nie jest gryzoń!!!!!!! 17.11.10, 15:40
        Jak chcesz go poznać skoro nawet nie wiesz że nie jest gryzoniem! o lolsciana
        • urszulka2691 miniaturka??pomarz sobie;/ 24.02.11, 19:03
          minaturka uroscie ci na ktolika mn..gługości od palców do łokcia i bd wazyc z 3 kg;/ wiec wiesz////
    • ami. :) 17.11.10, 15:38
      Moj krolis ma juz z 8 lat i nadal czuje sie fantastycznie. Radzilabym ci poczytac o krolach na kroliczych forach lub kupic sobie jakies poradniki, jesli bedziesz miala jakies pytania napisz do mnie:
      ami483@op.pl
    • jane_ Re: Króliczek ;) 17.11.10, 15:52
      nie dwaj mu zbyt dużo jeść, bo z 'króliczka miniaturki' zostanie jedynie 'królik'.

i te zwierzątka są słodkie, zazdroszczę Ci. <3
      • musicismylifed Re: Króliczek ;) 18.11.10, 09:04
        Ja mam króliczka miniaturowego rasy: Karzełek Teddy ; )

www.miniaturkabeztajemnic.com/teddy.jpg ; D
        • porcelajn Re: Króliczek ;) 24.02.11, 15:09
          musicismylifed napisał(a):

> Ja mam króliczka miniaturowego rasy: Karzełek Teddy ; )
          >
          > www.miniaturkabeztajemnic.com/teddy.jpg ; D

wooow. Skąd masz ? Ja szukam właśnie karzełka teddy, ale w Polsce rzekomo nie hodują takowych sad(
    • desires. ^_^ 18.11.10, 09:14
      ja mam. zrobi się duży, gruby, i będzie robił siku nie tam gdzie trzeba big_grin
    • gabi_989 Re: Króliczek ;) 19.11.10, 19:03
      Ja mam swojego królika od niecałego roku.. kupiłam go 11 stycznia 2010 roku wink) wpisz w google "króliki miniaturki" i wyskoczy ci wiele blogów na temat hodowli i pielęgnacji królików... ja właśnie z nich korzystałam ...

PS. jakiego masz króliczka?? chodzi mi o barwę;] ja mam czarno biały i trochę szarego na nim jest ;] jak chcesz to daj zdj...
    • hanisiaa Re: Króliczek ;) 24.02.11, 17:26
      Cześć!
      Cieszę się że masz królika miniaturkę.Sama miałam mego Czupita.Ale zdechł.Planowałam jego 1 roczkowe urodzinki . crying. Króliczki miniaturki są skubane suspicious . Gryzą kable i robią bubki gdzie popadnie.Ale siku jak nauczusz to robią w kuwetę.Mój jak nasypie się jedzonko do miseczki to chwytał ją za zęby i rozrzucał wink. Dlatego karmiłam go z ręki kiss.tęskno mi crying. I co jescze powiedzieć......niewiem chyba wszystko.. Obsraluch mój malutki [*]
      • molinka Re: Króliczek ;) 25.02.11, 17:24
        ja mam c;
        taki kremowy słodziak .
        tylko trzeba sprzątać ; p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka