musicismylifed 17.11.10, 11:28 Hej! Mam do Was pytanko. Która z Was ma królika miniaturkę? Ja mam go od przedwczoraj, więc jeszcze nie znam go za dobrze. Chciałabym abyście się podzieliły swoimi doświadczeniami na temat tych gryzoni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampirzycaxd to nie jest gryzoń!!!!!!! 17.11.10, 15:40 Jak chcesz go poznać skoro nawet nie wiesz że nie jest gryzoniem! o lol Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 miniaturka??pomarz sobie;/ 24.02.11, 19:03 minaturka uroscie ci na ktolika mn..gługości od palców do łokcia i bd wazyc z 3 kg;/ wiec wiesz//// Odpowiedz Link Zgłoś
ami. :) 17.11.10, 15:38 Moj krolis ma juz z 8 lat i nadal czuje sie fantastycznie. Radzilabym ci poczytac o krolach na kroliczych forach lub kupic sobie jakies poradniki, jesli bedziesz miala jakies pytania napisz do mnie: ami483@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Króliczek ;) 17.11.10, 15:52 nie dwaj mu zbyt dużo jeść, bo z 'króliczka miniaturki' zostanie jedynie 'królik'. i te zwierzątka są słodkie, zazdroszczę Ci. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
musicismylifed Re: Króliczek ;) 18.11.10, 09:04 Ja mam króliczka miniaturowego rasy: Karzełek Teddy ; ) www.miniaturkabeztajemnic.com/teddy.jpg ; D Odpowiedz Link Zgłoś
porcelajn Re: Króliczek ;) 24.02.11, 15:09 musicismylifed napisał(a): > Ja mam króliczka miniaturowego rasy: Karzełek Teddy ; ) > > www.miniaturkabeztajemnic.com/teddy.jpg ; D wooow. Skąd masz ? Ja szukam właśnie karzełka teddy, ale w Polsce rzekomo nie hodują takowych ( Odpowiedz Link Zgłoś
desires. ^_^ 18.11.10, 09:14 ja mam. zrobi się duży, gruby, i będzie robił siku nie tam gdzie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Króliczek ;) 19.11.10, 19:03 Ja mam swojego królika od niecałego roku.. kupiłam go 11 stycznia 2010 roku ) wpisz w google "króliki miniaturki" i wyskoczy ci wiele blogów na temat hodowli i pielęgnacji królików... ja właśnie z nich korzystałam ... PS. jakiego masz króliczka?? chodzi mi o barwę;] ja mam czarno biały i trochę szarego na nim jest ;] jak chcesz to daj zdj... Odpowiedz Link Zgłoś
hanisiaa Re: Króliczek ;) 24.02.11, 17:26 Cześć! Cieszę się że masz królika miniaturkę.Sama miałam mego Czupita.Ale zdechł.Planowałam jego 1 roczkowe urodzinki . . Króliczki miniaturki są skubane . Gryzą kable i robią bubki gdzie popadnie.Ale siku jak nauczusz to robią w kuwetę.Mój jak nasypie się jedzonko do miseczki to chwytał ją za zęby i rozrzucał . Dlatego karmiłam go z ręki .tęskno mi . I co jescze powiedzieć......niewiem chyba wszystko.. Obsraluch mój malutki [*] Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Króliczek ;) 25.02.11, 17:24 ja mam c; taki kremowy słodziak . tylko trzeba sprzątać ; p Odpowiedz Link Zgłoś