Dodaj do ulubionych

eNka i cegła-Lady:-))

02.04.03, 22:27
Mozna już je podziwiać.
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: eNka i cegła-Lady:-)) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 22:28
      a link ze zdjęciami będzie ?
      • mika_1 Re: eNka i cegła-Lady:-)) 02.04.03, 22:38
        Rita - po co Ci link, jak jeszcze zdjęć nie ma :(
        • Gość: rita Re: eNka i cegła-Lady:-)) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 22:49
          ja tylko mogę liczyć na zdjęcia, bo podziwiać będę w wakacje, a poza tym Koobra
          obiecał tam postawić kamerę internetową , ciekawe czy się z tego wywiąże ?
          • mika_1 Re: eNka i cegła-Lady:-)) 02.04.03, 23:00
            No tak, ale nie powiedział kiedy....:( Czas wszakże to pojęcie względne....
            Mówił też coś o zdjęciach forumowiczów składających podpisy.... No, ale też nie powiedział kiedy :(
            Rita - musisz się chyba uzbroić w cierpliwość!
            Ta kamera to niegłupia sprawa - wszyscy mogliby pilnować cegły i sandałow Beihga, które to chce przekazać eNce w darze;)
            • angela-rt Re: eNka i cegła-Lady:-)) 03.04.03, 00:31
              jak ktos przyjdzie zlozyc podpis to sie go uwieczni,na dzien dzisiejszy nie
              było mozliwosci i chetnych,teraz gdy Lady wystawiona,mozna walic jak w dym:)
              • thor_tr Re: eNka i cegła-Lady:-)) 03.04.03, 08:00
                Świetnie.A na czym w końcu będzie się składało podpisy?
                • angela-rt Re: eNka i cegła-Lady:-)) 03.04.03, 08:53
                  Niespodzianka:))))))))))))
                  • mika_1 Re: eNka i cegła-Lady:-)) 03.04.03, 09:30
                    Thor - ale jesteś nieuważny... Zbyszek coś załatwił:)))
                    • Gość: zbyszek Re: eNka i cegła-Lady:-)) IP: 213.25.179.* 03.04.03, 09:57
                      to nie ja to boening, angela, koobra, eNka i forumowicze...
                      to my ten temat i nastroj tworzymy... dzieki !
                      Ojciec chrzestny, hm... jakos watpie czy jestem godny.
                      mysle ze Lady to "wielki zbiorowy obowiazek"
                      musimy przechowac, potomnym, a moze kiedys sklonujemy ?
                      i powstanie nowy, stary zamek ?
                    • thor_tr Re: eNka i cegła-Lady:-)) 03.04.03, 09:57
                      Jestem jak niewierny Tomasz.Muszę sam zobaczyć ;-)
                      • mika_1 Re: eNka i cegła-Lady:-)) 03.04.03, 10:30
                        No tak - to już zbiorowy obowiązek... Ale po co klonować? Może jak dobijemy do 25000 to dadzą nam drugą? Będzie wtedy Lady II ;)
                        • Gość: zbyszek Re: eNka i cegła-Lady:-)) IP: 213.25.179.* 03.04.03, 10:59
                          a po 5000000000 przeniesiemy zamek do eNki!!!!! :-)
                          Angela bedzie oprowadzala wycieczki....
                          • mika_1 Re: eNka i cegła-Lady:-)) 03.04.03, 11:12
                            No - to juz niedługo będzie... Z naszym zaangażowaniem - lada dzień:)))))))
                            • angela-rt Re: eNka i cegła-Lady:-)) 03.04.03, 11:24
                              to nie na moje siły-dowcipnisie:)))))))))))))
                              • Gość: zbyszek Re: eNka i cegła-Lady:-)) IP: 213.25.179.* 03.04.03, 11:39
                                angela, czujesz ten klimat?
                                welniana kamizelka, okulary, kok na glowie, druty z robotka w reku,
                                i te pokrzykiwania:
                                prosze nie dotykac cegly! Nie dotykac!!!!
                                kapcie pan zaloz!!!
                                Nie drapac!!!!
                                juz Cie widze.... :-))))))
                                • mika_1 Re: eNka i cegła-Lady:-)) 03.04.03, 11:47
                                  Hihi - Zbyszek, dobre to było!!!! Usmiałam się widząc oczyma wyobraźni Angelę w tej roli... ;) Pasowałaby chyba, no nie????? ;)))))))
                                  • Gość: zbyszek Re: eNka i cegła-Lady:-)) IP: 213.25.179.* 03.04.03, 13:33
                                    mysle ze angela ma wiele twarzy!
                                    a wyobrazasz ja sobie spacerujaca z cegla na smyczy (lub pod pacha),
                                    a moze do cegly trzeba zalatwic wozek ???!!!!???,
                                    bedzie dziewczynie wygodniej ujazmic cegle.
                                    Angela, juz przestaje... mam nadzieje ze masz poczucie humoru...
                                    taaak,... na pewno !!!?!
                                    • angela-rt Re: eNka i cegła-Lady:-)) 03.04.03, 18:14
                                      Ja to chyba raczej z pejczem i jak esesmanka-"nie dotykać cegły!!!!!" i trach
                                      batem po podłodze,ale ten kok mi sie podoba,co do robotek na drutach oj nie
                                      trafiłeś nie znosze dziergania itp.Bardzo mi sie podoba wizja hi hi,ale juz ta
                                      jedna cegła to wielkie brzemie odpowiedzialności ,więc nie serwujcie mi
                                      tu:klapek beinga,zamkow,rakiet tenisowych,kubkow i.... niczego,błagam.Mozecie
                                      przynieść np.swoje kufle z ktorych zawsze dostaniecie piwko:)))))
                                      • mika_1 Re: eNka i cegła-Lady:-)) 03.04.03, 18:46
                                        Ten pejcz jest niezły.... Mogłabyś jednak dowiązać do niego snadały Beinga.... ;)
                                        • angela-rt Re: eNka i cegła-Lady:-)) 03.04.03, 19:14
                                          chodzi Ci o zapach???:)
                                          • thor_tr Re: eNka i cegła-Lady:-)) 03.04.03, 19:25
                                            ;-)
                                            Chyba nic nie przykleiło się do podeszwy?
                                            ;-)
                                            • mika_1 Re: eNka i cegła-Lady:-)) 03.04.03, 19:29
                                              Też:))))
                                              • koobra Re: eNka i cegła-Lady:-)) 03.04.03, 20:25
                                                słyszałem ,że jutro chrzest Lady wieczorem ,to prawda?
                                                • mika_1 Koobra!!! 03.04.03, 20:33
                                                  Koobra - Ty żyjesz??? Niesamowite!!!
                                                  Jak jutro chrzest, to musisz robić za nadwornego fotografa - uwiecznij wszystko na zdjęciach, plisss! No i wtedy te linki - bedziemy miały co z Ritą podziwiać:))))
                                                  • Gość: rita Re: Koobra!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 21:06
                                                    Koobra żyje - huura !!!!!
                                                    to i kamera będzie internetowa - kto będzie na chrzcie ?
                                                  • mika_1 Re: Koobra!!! 03.04.03, 21:10
                                                    Oj, Rita- chyba zbyt wczesna była nasza radość... To chyba tylko chwilowe zmartwychwstanie było.... ;) Więc w dalszym ciągu nie wiadomo czy chociażby zdjęcia będą.... :(
                                                  • Gość: rita Re: Koobra!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 21:29
                                                    a ja w dalszym ciągu nie wiem czy choć jeden podpis jest na nim, powinni już
                                                    złżyć rodzice chrzestni
                                                  • Gość: Andulka Re: Koobra!!! IP: *.chello.pl 03.04.03, 21:30
                                                    Co/kogo chrzcicie, bo mi umknęło przez czasową nieobecność na forum a nie mam
                                                    czasu czytać wszystkiego ?
                                                  • koobra Re: Koobra!!! 03.04.03, 21:44
                                                    z tego co wiem prawdopodobnie będzie being28 potwierdził swoje przybycie :)
                                                  • koobra Re: Koobra!!! 03.04.03, 21:59
                                                    mam 25 tys :)
                                                  • koobra Re: Koobra!!! 03.04.03, 22:00
                                                    hurrra
                                                  • mika_1 Re: Koobra!!! 03.04.03, 22:37
                                                    No tak się wpasować, to chyba tylko Koobra potrafi:)
                                                    Pojawił się, zgarnął 25000 i przepadł...
                                                    Koobra, a jak dostaniesz cegłę, to tez przeznaczysz ją na podpisy??? Czy może masz inny pomysł???
                                                  • koobra Re: Koobra!!! 04.04.03, 00:05
                                                    nie sądzę ,abym coś dostał zresztą szkoda zamku ..
                                                  • mika_1 Re: Koobra!!! 04.04.03, 00:08
                                                    To fatalnie.... :( Byłby kolejny obiekt uwielbień całego forum:))))
                                                    Koobra - a te zdjęcia to będą???
                                                  • koobra Re: Koobra!!! 04.04.03, 00:34
                                                    będą obiecuję ,że w poniedziałek na stronie się pojawią
                                                  • mika_1 Re: Koobra!!! 04.04.03, 00:41
                                                    I każdy, kto przyjdzie się podpisać zostanie uwieczniony?????
                                                  • mika_1 Re: Koobra!!! 04.04.03, 00:42
                                                    To może Rita da się namówić na ten wypad rowerami do Olsztyna ;)....
                                                  • Gość: zbyszek Re: Koobra!!! IP: 213.25.179.* 04.04.03, 10:48
                                                    dzis moge sie nie wyrobic (samochodem nie chce), ale jutro po 17,00 mozliwe.
                                                    Angela schowaj pejcz i pokaz cegle !!!
                                                    :-)
                                                  • angela-rt Re: Koobra!!! 04.04.03, 18:45
                                                    Zbyszku,cegła stoi juz i sie uśmiecha,dzisaiaj podziwiał ją being:)))
                                                  • thor_tr Re: Koobra!!! 04.04.03, 18:55
                                                    Ooo.To już można się wpisywać?
                                                    Od której otwieracie?
                                                  • angela-rt Re: Koobra!!! 04.04.03, 19:00
                                                    od 12 do 22,albo i dłuzej;))
                                                  • thor_tr Re: Koobra!!! 04.04.03, 19:08
                                                    Dzięki :-)
                                                  • being28 Cegla jest teraz ... 04.04.03, 19:36
                                                    ... nawet fajna. Podstawka pasuje, patent na wpisy tez jest OK. Czs zaczac
                                                    wpisywanie sie.

W eNce jest dobra herbata-polecam na zimne dni!
                                                  • koobra Re: Cegla jest teraz ... 04.04.03, 21:27
                                                    jak tam being28 poprównanie modemu z siecią czyżbyś miał jakieś ciśnienie
                                                    czasowe :)))
                                                  • being28 Re: Cegla jest teraz ... 04.04.03, 21:57
                                                    Korzystalem ze stalego lacza u kumpla, dopiero teraz lacze sie przez modem.
                                                    Mam nadzieje, ze zdzarze przez 6 minut wszystko zalatwic:)
                                                  • koobra Re: Cegla jest teraz ... 04.04.03, 22:04
                                                    o kurczę to już Ciebie nie złapię dzisiaj :)))
                                                  • mika_1 Re: Cegla jest teraz ... 04.04.03, 22:24
                                                    No, to teraz już można się uwieczniać bez przeszkód:) Suuuper:)
                                                  • mika_1 Re: Cegla jest teraz ... 06.04.03, 00:28
                                                    No tak - chyba całe forum pije na chrzcinach... Wypijcie też za zdrowie tych, co ..... po Polsce rozrzuceni....
                                                    :))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka