emeelka 28.02.07, 20:14 Dla przypomnienia: www.pajacyk.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladyas Re: Jeden klik ;-) 01.03.07, 09:03 Klikam na pajacyka od kilku miesięcy. Zachęcam wszystkich do klikania na Pajacyka! Odpowiedz Link
reniferka76 Re: Jeden klik ;-) 01.03.07, 19:45 Ja też klikam odkąd pamiętam. Szkoda że "zaliczają" tylko jeden klik dziennie. Odpowiedz Link
marbla4 Re: Jeden klik ;-) 01.03.07, 21:13 Mozna to ominac, wystarczy wyczyscic sobie "cookies" z przegladarki internetowej i znow mozna kliknac. Chyba ze cos sie zmienilo i sprawdzaja po IP. Z rok temu to dzialalo ;) Troche to oszustwo ale w slusznej sprawie pozdr M. Odpowiedz Link
mmpio Re: Jeden klik ;-) 01.03.07, 21:33 jakby ktoś miał ochotę to z tej samej półki: www.polskieserce.pl www.zmilosciserc.pl ;) Odpowiedz Link
nie.my Nie jeden klik (no offence) 05.03.07, 09:36 emeelka napisała: > Dla przypomnienia: www.pajacyk.pl Wpisując linka "nieklikalnego" mocno komplikujesz sprawę, wyjątkowo denerwuje mnie takie wpisywanie linków! Trzeba wtedy jeszcze to skopiować i wkleić, a ja nie lubię tego robić! Dlatego przed linkiem zawsze dopisuj(cie) www.pajacyk.pl Pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link
nie.my <a href="http://" target="_blank"></a> 05.03.07, 09:42 nie.my napisał: > emeelka napisała: > > > Dla przypomnienia: www.pajacyk.pl > Wpisując linka "nieklikalnego" mocno komplikujesz sprawę, wyjątkowo denerwuje > mnie takie wpisywanie linków! Trzeba wtedy jeszcze to skopiować i wkleić, a ja > nie lubię tego robić! Dlatego przed linkiem zawsze dopisuj(cie) h t t p : / / Odpowiedz Link
nie.my Link do linków pisania/wstawiania 05.03.07, 09:52 Sam się znam na tym mało więc podeprę się specjalistą z gazowni Jak wstawiaćlinki Odpowiedz Link
mmpio Re: Link do linków pisania/wstawiania 06.03.07, 02:04 ludzie mają różne przeglądarki i nie koniecznie musi to być taki link "na niebiesko" w operze wystarczy www.:) no ale faktycznie są różne i niektórzy muszą kopiować więc postara się pamiętać o hatetepeach;) Odpowiedz Link